@Hearthstone
a związanego z fabułą czy jakiegoś mniej ważnego zadania?
i czy opłaca się tworzyć runę krzyż elementów? bo czytałem że sfery są potrzebne do zadania z opiekunami
Ur-thrall jest powiązany z zadaniem paladyni w górniczej dolinie. Teoretycznie możesz zabić Ur-thrala już teraz bo z tego co wiem to zadanie wykonuje się na kilka różnych sposobów. No i tez jak go zabijesz to nie powie ci o czarnej rudzie
Co do krzyża żywiołów to tego nie wiem nigdy go nie robiłem

Przeważnie zdobywałem amulet z etlu

Bardziej opłacalne dla mnie

sfery zawsze oddawałem opiekunom
Post połączony: 2016-08-25, 17:12
Mam problem. Po zabiciu Nigela i ukradnięciu jego złota bandytom gdy wracam do Gildii Zabójców to nie ma tam Asmala. Próbowałem o innych godzinach i ciągle to samo. Gdzie on jest ??
Wersja 1.3.1
Po co zabijasz Nigiela????? Jego zabicie jest nieopłacalne lepiej mu pomóc bo ma na sprzedasz kozackie fanty później i do tego Asmal więcej płaci bodajże za wykonanie zadania w pokojowy sposób

Co do zniknięcia Asmala to nie wiem , widocznie masz buga

Post połączony: 2016-08-25, 17:15
Wykonałem wszystkie zadania dla piratów i spełniam wszystkie warunki ich zgody jednak greg ciągle odrzuca propozycje paladynów. Z 6 próbowałem ale bez skutku. Da się to jakoś ominąć? Wersja 1.3.2
PS: Łowcy smoków są potrzebni do skończenia moda?
Skoro Greg ci odmawia to jednak coś musiałeś zwalić w zadaniach piratów , sprawdź jeszcze raz w poradniku do returninga tam masz podane co masz wypełnić by uzyskać zgodę piratów , bardzo łatwo sobie zawalić wątek z piratami