Witam. Mój problem urósł do rangi sporego problemu, więc piszę oddzielny wątek. Po tym jak zabił mnie pojedynczy bagienny szczur coś we mnie pękło i postanowiłem poradzić się dokładnie co powininenem zrobić.
Postać
http://imgur.com/a/R9lK8 (Poziom Bardzo Trudny, założony amulet +5siły +5zręki +40hp, ring +10% 1h i ring +20hp). Jestem w Jarku, zrobione questy u piratów, bloodwyn zabity, przed Quahodronem.
I zanim ktoś powie "no ale w jarku to powinieneś mieć 200siły i więcej hp blablabla". Pragnę jeszcze raz podkreślić że to jest poziom Bardzo Trudny. Za potwory było strasznie mało expa. Wchodząc do Jarka miałem 13lvl. W tym momencie proszę o ocenę, na jakim poziomie trudności na którejś grywalnej wersji powinienem zagrać, biorąc pod uwagę że własnie takie levele zdołałem wbić. (w końcu nie wiem czy 1.3.1 czy 1.2 jest grywalne).
Z własnej ciekawości jeśli ktoś posiada taką wiedzę to proszę o udzielenie odpowiedzi, czy 1.3.1 ma takie same dolegliwości jak 1.3.2 z nieśmiertelnymi zębaczami pełzaczami wojownikami, orkami, błotnymi wężami. Ale o co też chodzi z bugami w 1.2, gdzieś przeczytałem coś o zbugowanych broniach, jak tego buga uniknąć, jakie są inne bugi.
Proszę też o ewentualne rady gdzie mogłem zmarnować PN. Wydobycie złota 1PN, języki 5PN, kowalstwo do Dobrego Miecza, czyli 7PN bodajże, myślistwo razem by wyszło jakieś 22PN, alchemia 1PN, nie dodawałem ani w mane ani w zręczność, te 5% w łuki też nie ładowałem.
Bardzo proszę o dokładne wskazówki bo już drugi raz podchodzę do tego moda na przestrzeni dwóch lat i nie chcę żeby znowu mnie zniechęcił i żebym go porzucił (tym razem już chyba będzie na zawsze..)
Pzdr.