1.Jest jakiś amulet albo pierścień many oprócz tego w pobliżu Niclasa? Brakuje mi 10 many do deszczu ognia. (oczywiście w r1)
2. Opłaca się wyczyścić zniszczeniem nieumarłych jaskinie w której w NK była Smocza zguba?
3. Arogancja Sentezy działa jak normalny miecz?
4. Zrobiłem już zadania dla najemników, wybierać gildie czy się jeszcze wstrzymać?
5. Jakiś sposób na czarnego wilka-bossa w słonecznym kręgu?
6. Uczyć się kucia mieczy czy to strata pn?
1. Oj nie wiem ja poświęciłem 1.3k golda na amulet 30hp i 10 many. Jest w pobliżu wieży Xardasa tam, gdzie Cavalorn i bandyci byli pierścień jakiś o ile dobrze pamiętam tylko nwm czy do many był. Sprawdź na yt u kogoś.
2. Ja jedynie na kogo ten czar tam użyłem to tego szkieleta paladyna, bo był koksem. Zależy na jakim poziomie trudności grasz, ale np. na łatwym te 200-400 expa aż takiej różnicy Ci nie zrobi, ale twoja wola.
3. O ile dobrze wiem broni npc nie użyjesz, bo dostaniesz efekt bagiennego ziela.
4. Zrób jeszcze quest dla bractwa jeden u Baal Oruna jeśli zachowałeś przepaskę. Przed dołączeniem do gildii głównej polecam ogarnąć poboczne.
5. Mała burza ognista, bryła lodu. Ja grałem strażnikiem świątynnym więc miałem czit runę.
6. Ja się uczyłem pewnie się przyda chociaż bez bugowania stali nie jest to mega opłacalne. Na późniejszym etapie gry pewnie będziesz musiał to umieć jako woj, bo wykucie pewnych cudenek wymaga tego.