Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4420282 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4420282

Odpowiedzi 14149

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
apropo Nigela, gdy odzyskałem jego sakwe nie pojawila mi sie jakakolwiek opcja dialogowa dotycząca zwrotu, jedynie Asmal mógł ją przyjąć, a co za tym idzie Nigel nie ma opcji handlu i zostaje w karczmie. Jakies pomysły?

Nie wiem jak ci się to stało. Ja mogłem mu oddać. Może źle wybrałeś opcje dialogowe ? Jeśli nie to masz buga :( .

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
apropo Nigela, gdy odzyskałem jego sakwe nie pojawila mi sie jakakolwiek opcja dialogowa dotycząca zwrotu, jedynie Asmal mógł ją przyjąć, a co za tym idzie Nigel nie ma opcji handlu i zostaje w karczmie. Jakies pomysły?
Owszem. Schrzaniłeś pierwszą rozmowę z Nigelem,w której informuje cię on o tym,że go okradli. Nie zgodziłeś się na to żeby oddać mu sakwę kiedy zaproponował on to.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Witam. Czy zmieniły się warunki przystąpienia do Wodnego Kregu? Zawsze wystarczylo załatwic sprawe z Dexterem i wrocic do Vatrasa. Po pinformowaniu go ze wiem gdzie są zaginieni nie ma nic ciekawego do powiedzenia.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Musisz powiedzieć jeszcze Hageonowi o sprawie ze smokami. Poza tym nie wiem przypadkiem czy nie trzeba tez wykonac zadania "Handlarz Bronią dla Bandytów".

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie trzeba,o ile nie dołączasz do Magów Wody.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wystarczy tylko przynieść ornamenty, i już jesteśmy w kręgu. Ubicie Dextera jest wymagane do otrzymania listu od Vatrasa do Saturasa.

Mam problem z Samuelem. Pobiłem go raz, i nie miał żadnych wątów, normalnie się dało z nim gadać. Teraz do niego poszedłem, a on do mnie "zostaw mnie proszę. I żebym nigdy więcej Cię tam nie przyłapał". Nie wiem ocb. Rzuciłem zaklęcie zapomnienia, ale to też nic nie pomogło. To trochę dziwne, bo gdyby się obraził za to pobicie, to by zapomnienie zadziałało.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Na poziomie trudnym do ilu pakowac w sile?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Krążą legendy,że do 44,aczkolwiek w 2 rozdziale można wbić ze 40 lvl więc i tak nie będziesz miał co zrobić z PN'ami to możesz troszkę więcej.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest klucz do 2 skrzyń w wolnej kopalni?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
WTF co to mogło być? W IV rozdziale chciałem posprzedawać rzeczy Hakonowi, Jorze i Zurisowi a tu zonk, leżeli martwi. What the? Wyjaśni mi to ktoś? :D

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ja waliłem do 44 i potem żałowałem bo w 2 rozdziale wbiłem 40 lvl. Wal do 60+

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Gdzie jest klucz do 2 skrzyń w wolnej kopalni?
Posprawdzaj orków. Ja za to w Wolnej Kopalni,a konkretnie w Kotle znalazłem w skrzyni recepturę podpisaną "Jakaś Receptura",której nie da się otworzyć ^^.

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
WTF co to mogło być? W IV rozdziale chciałem posprzedawać rzeczy Hakonowi, Jorze i Zurisowi a tu zonk, leżeli martwi. What the? Wyjaśni
mi to ktoś?
marvin był włączany? :D

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z Samuelem. Pobiłem go raz, i nie miał żadnych wątów, normalnie się dało z nim gadać. Teraz do niego poszedłem, a on do mnie "zostaw mnie proszę. I żebym nigdy więcej Cię tam nie przyłapał". Nie wiem ocb. Rzuciłem zaklęcie zapomnienia, ale to też nic nie pomogło. To trochę dziwne, bo gdyby się obraził za to pobicie, to by zapomnienie zadziałało.

I czy mikstura orków mi się do czegoś przyda? Salandrilowi już jedną oddałem, a teraz mi druga wpadła z tego bossa orków ze świątyni w kanionie w Jarku.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

I czy mikstura orków mi się do czegoś przyda? Salandrilowi już jedną oddałem, a teraz mi druga wpadła z tego bossa orków ze świątyni w kanionie w Jarku.
Ja pierdole ludzie,po jaką cholerę wy bijecie tych npc,a potem narzekacie. Miksturę orków można dać Neorasowi,za 300 golda zrobi ci eliksir dający 2 siły i 2 zręki,a zabierający 12 many.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ty no, ja nie narzekam tylko jest to bardzo dziwne, że tuż po pobiciu było ok, a teraz nagle obrażony, i nawet zaklęcie zapomnienia nie działa. 

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
panowie mam problem bo nie mam questa wgl z handlarzem bronią i nie mogę zostać magiem wody... czy jest możliwość na kodach ustawienie jakoś gildi nowicjusz wody czy coś?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
panowie mam problem bo nie mam questa wgl z handlarzem bronią i nie mogę zostać magiem wody... czy jest możliwość na kodach ustawienie jakoś gildi nowicjusz wody czy coś?

A wypytałes Vatrasa o wszystko? Mówi o tym gdy pytamy czym sie zajmuje wodny krag.

Ok a teraz powiedzcie mi co robie nie tak bo mnie juz chu* jasny strzela. Postanowiłem, że dołącze do najemników. Lee skierował mnie do Onara a ten zleca mi łazić za tymi babami po cmentarzu. Robiłem juz to z 10 razy i zawsze to samo. Maria gada na końcu "Tu jesteś! Weź złoto coś tam" a Onar, że zostawiłem je na pastwe losu. Jak kur*a? Łaże za nimi caly czas i nie robie nic poza tym. Obszar wokół oczyszczony (aż do cieniostworów koło sagitty,szkieleta wojownika zabili najemnicy ) Może jeszcze kurde trzeba wejsc do krypty i wybić tysiąc szkieletów??

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ej kurde, teraz mam jeszcze jeden problem. Poszedłem do Henryego nauczyć się walki bronią 2h. No dobra, nauczyłem się trochę, skończyłem, zapisałem, i chce do niego zagadać aby mu ukraść sakiewkę, a on do mnie "zostaw mnie w spokoju". WTF?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ej kurde, teraz mam jeszcze jeden problem. Poszedłem do Henryego nauczyć się walki bronią 2h. No dobra, nauczyłem się trochę, skończyłem, zapisałem, i chce do niego zagadać aby mu ukraść sakiewkę, a on do mnie "zostaw mnie w spokoju". WTF?
On tak akurat ma,że czasami nie chce rozmawiać. Spróbuj o innej porze/innego dnia.

0 użytkowników
Do góry