Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4415170 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4415170

Odpowiedzi 14149

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siemka. Jestem przy zadaniu opiekunów z Artefaktem Hadesu.  Poszedłem na cmentarz orków, wybiłem wszystko wcześniej już, ale tu się zrespiło wszystko. wybiłem znowu. ok. szukam orków ożywieńców i nigdzie ich nie ma.. czytam solucje, paczam, ulu mulu potrzebne. no to robię i idę znowu n cmentarz. Jednak nadal tak samo.. Jakieś porady ?

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
panowie mam problem bo nie mam questa wgl z handlarzem bronią i nie mogę zostać magiem wody... czy jest możliwość na kodach ustawienie jakoś gildi nowicjusz wody czy coś?

A wypytałes Vatrasa o wszystko? Mówi o tym gdy pytamy czym sie zajmuje wodny krag.

Ok a teraz powiedzcie mi co robie nie tak bo mnie juz chu* jasny strzela. Postanowiłem, że dołącze do najemników. Lee skierował mnie do Onara a ten zleca mi łazić za tymi babami po cmentarzu. Robiłem juz to z 10 razy i zawsze to samo. Maria gada na końcu "Tu jesteś! Weź złoto coś tam" a Onar, że zostawiłem je na pastwe losu. Jak kur*a? Łaże za nimi caly czas i nie robie nic poza tym. Obszar wokół oczyszczony (aż do cieniostworów koło sagitty,szkieleta wojownika zabili najemnicy ) Może jeszcze kurde trzeba wejsc do krypty i wybić tysiąc szkieletów??

tak wypytałem wszystkie opcje dialogowe u vatrasa, z fernandem gadałem, że zajmie się nim straż i nie mam opcji gadać z tym pedałem strażników miesjkich czy z vatrasem

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
@K0nopa
Siły warto uczyć się do 84 punktów.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Znalazłem rozwiązanie na bug z Samuelem. Trza go za każdym razem bić, zaraz po bójce da się z nim zagadać ;p.

Macie jakiś sposób na ducha krwawego ogara? Skubany jest cholernie wytrzymały, nawet najmocniejsze zwoje odbierają mu tylko trochę życia...

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Szulwik
Tylko i wyłącznie przyjebanie go do ściany i zaszlachtowanie razem z 6 piratami. Ewentualnie końcówka 2 rozdziału kiedy już ma się te 250 siły czy zręki powinien łatwo spłynąć.

@xMefistox
Orków ożywieńców masz u góry,wchodzisz do największej sali i tam na końcu jest taki tp. Bierzesz orkowe insygnia,idziesz do środkowego tunelu używasz ich na piedestale i wracasz do największej sali. Na środku będzie Xash-Gor,nieumarły szaman orków,który posiada w ekwipunku orkowy teleport. Teleportujesz się za ścianę,zabijasz orków ożywieńców i w miejscu gdzie zaatakował cię Baal Lukor w Gothicu jedynce znajduje się owy artefakt.

Czy są jeszcze jakieś sposoby na karmę u Innosa oprócz zabijania poszukiwaczy,smoków i modlitwy?(R3)

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No z piratami nie, bo brzytwy już dawno wybiłem. Sam ;p.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
No z piratami nie, bo brzytwy już dawno wybiłem. Sam ;p.
W takim razie gratuluję i życzę powodzenia w walce z ogarem-przyda się.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Smocza zguba lub gniew demona rozwiązują ten problem.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
z tego co pamietam na ogara dobrze działał ognisty łuk

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ciekawostka-szedłem sobie przystanią w Khorinis w 3 rozdziale i zauważyłem wiszący w powietrzu pierścień. Jak się okazało był to pierścień rytualny teleportujący do Słonecznego Kręgu. Bugi bywają przydatne  :D

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
mialem dokladnie tak samo :), mam natomiast pytanie apropo zadania z statuetkami dla Lutero, otóż mam wymagane klucze tj, klucz parcivala, klucz z wieży i klucz ze skrytki a nie mogę otworzyc pierwszych drzwi do gomeza, mam takze klucz Cliffa, wie ktos jak to rozwiązac?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Ok a teraz powiedzcie mi co robie nie tak bo mnie juz chu* jasny strzela. Postanowiłem, że dołącze do najemników. Lee skierował mnie do Onara a ten zleca mi łazić za tymi babami po cmentarzu. Robiłem juz to z 10 razy i zawsze to samo. Maria gada na końcu "Tu jesteś! Weź złoto coś tam" a Onar, że zostawiłem je na pastwe losu. Jak kur*a? Łaże za nimi caly czas i nie robie nic poza tym. Obszar wokół oczyszczony (aż do cieniostworów koło sagitty,szkieleta wojownika zabili najemnicy ) Może jeszcze kurde trzeba wejsc do krypty i wybić tysiąc szkieletów??

Pomoże ktoś? Bo nie moge ruszyć do przodu.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Macie jakiś pomysł jak odciągnąć pojedynczo orków za farmą Akila? Skubańce się na mnie wszystkie naraz rzucają.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
To dobrze, wyciągnij no zwój DO i po problemie.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się jakoś zrobić żeby ten stary idiota Vatras znów ze mną rozmawiał? Zabiłem Pedra a ten focha strzelił i chuj  nie pogadasz, a jak z nim nie pogadam to nie mogę zapomnianej wyspy opuścić.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Probowales zwojem zapomnienia?

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zwój zapomnienia, zabicie go i wskrzeszenie - dalej foch.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Tizgar
Mi jakoś dmga nie starczało z DO żeby poginęli na strzała,musiałem ich dobijać łukiem po jednym strzale.

@Buub
Spróbuj postać z nimi chwilkę dłużej,ewentualnie zdobądź śpiwór i prześpij się koło nich do następnego dnia. Jak to nic nie da to w ostateczności spróbuj przyzwać Onara na kodach tam gdzie jesteś z Marią i Eleną. Nie bardzo widzę inne możliwości.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Ponawiam pytanie. Jak zrobie wszystkie quest na czeladnika harada ale pierw dolacze do najemnikow to harad mnie przyjmie czy nie?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@K0nopa
Dlaczego miałby cię nie przyjąć? Czeladnikiem można zostać w każdym momencie o ile masz zgodę 4 mistrzów.

0 użytkowników
Do góry