O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 4404319
Odpowiedzi 14149
blabla_user
Cytat: Necro59 w 2015-04-30, 18:41Macie jakieś fajne taktyki na smoki grając magiem? Działa na nich czar "zmniejszenie potwora". Jeśli nie, to na co one są podatne bardzo?Chłopie jakie tu taktyki... Każdy ze smoków leci na kilka hitów z runy zrobionej z Uriziela.
Macie jakieś fajne taktyki na smoki grając magiem? Działa na nich czar "zmniejszenie potwora". Jeśli nie, to na co one są podatne bardzo?
Necro59
Simon Said Moderator
Wonsz ja raczej obiorę ścieżkę ciemności, wiecie lubię trzymać się jakby lore i trzymać się cały czas ciemności grając nekrusiem
Wonsz
Cytat: Wonsz w 2015-04-30, 18:54Cytat: Necro59 w 2015-04-30, 18:41Macie jakieś fajne taktyki na smoki grając magiem? Działa na nich czar "zmniejszenie potwora". Jeśli nie, to na co one są podatne bardzo?Chłopie jakie tu taktyki... Każdy ze smoków leci na kilka hitów z runy zrobionej z Uriziela.Jak ja grałem na Falę Uriziela smoki nie reagowały, może coś źle castowałem
Reagują,tylko trzeba zaatakować wtedy kiedy on atakuje pochylając łeb i szyję do przodu,wtedy tak jakby odsłania się przed atakiem.
Adixoo
Krieghen
Gdzie jest ten zasrany pierścień ulfa? Mam misje jestem tam gdzie jaszczury, latałem wszędzie gdzie tylko możliwe przy tych spalonych chatach i go nigdzie nie ma..
Widzę offtop... Nie będę tego komentował. po prostu odpowiedzcie mi na pytanie
Mauler
Werewolf
Mam problem. Żeby zdobyć jak najwięcej expa postanowiłem lurować po kolei bandytów z obozu dextera. Niestety sam dexter potem z automatu mnie atakuję co powoduję brak pojawienia się Grega. Ktoś ma jakiś pomysł jak temu zaradzić?
Duke Nukem Gry (themodders@telegram)
Szulwik
kuszczyk
Maciuś
Cytat: Mauler w 2015-05-01, 16:19Mam problem. Żeby zdobyć jak najwięcej expa postanowiłem lurować po kolei bandytów z obozu dextera. Niestety sam dexter potem z automatu mnie atakuję co powoduję brak pojawienia się Grega. Ktoś ma jakiś pomysł jak temu zaradzić?Najbardziej opłacalnym a zarazem czasochłonnym sposobem jest wybijanie bandytów pojedynczo tak jak ty postanowiłeś to uczynić. Zrobiłeś jednak ten błąd, że zabijałeś ich zbyt blisko chaty dextera. Musisz zrobić to w następujący sposób : wyciągasz kuszę/łuk -> namierzasz jednego bandytę -> czekasz aż się na ciebie rzuci -> odciągasz go od reszty, niemal do jaskini ze szkieletami, i tam zabijasz -> powtarzasz cykl do momentu, aż wybijesz wszystkich przeciwników.