O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 4188008
Odpowiedzi 14149
Duke Nukem Gry (themodders@telegram)
Cytat: Duke Nukem w 2015-04-28, 14:41No i chcę mieć 100% pewności przeczytałem księgę zakosiłem wywalając nią z podłogi blisko i mnie nie zapytał . Dam Fernando da mi list dam Galahadowi i mogę wsadzić Fernanda do więzienia i nic mi się nie zbuguje i nie będzie później problemu z jakimś zadaniem ?Przed wyprawą do GD, Fernando zleca zadanie sprawdzenia jak stoi wydobycie rudy. No ale po za tym to chyba do niczego więcej nie jest potrzebny.
No i chcę mieć 100% pewności przeczytałem księgę zakosiłem wywalając nią z podłogi blisko i mnie nie zapytał . Dam Fernando da mi list dam Galahadowi i mogę wsadzić Fernanda do więzienia i nic mi się nie zbuguje i nie będzie później problemu z jakimś zadaniem ?
Simon Said Moderator
Wlasnie nie wiem, o co pytasz. Oczekiwales, ze dostaniesz zrecznosc? Grając magiem? Serio?!
Przed wyprawą do GD, Fernando zleca zadanie sprawdzenia jak stoi wydobycie rudy. No ale po za tym to chyba do niczego więcej nie jest potrzebny.
CytujWlasnie nie wiem, o co pytasz. Oczekiwales, ze dostaniesz zrecznosc? Grając magiem? Serio?!Przecież w patchu 1.2 100 many dostawało się tylko wybierając ścieżkę Adanosa, w pozostałych zręczność, siła itd ; dCytujPrzed wyprawą do GD, Fernando zleca zadanie sprawdzenia jak stoi wydobycie rudy. No ale po za tym to chyba do niczego więcej nie jest potrzebny.Taaa, ale to zadanie nie jest zbytnio ważne i jak ktoś chce byc w WK wcześniej to te 100 expa za zadanie może poświęcić ; p
Wonsz
Nie dziwię się, specjalnie zaznaczyłem że gram magiem. Po prostu grając Guru mogę mieć nieskończoność many, ze zręcznością jest trudniej. Dlatego pytam. Dzięki, nie pomogłeś.
Cytat: gothicman w Dzisiaj o 14:56CytujWlasnie nie wiem, o co pytasz. Oczekiwales, ze dostaniesz zrecznosc? Grając magiem? Serio?!Przecież w patchu 1.2 100 many dostawało się tylko wybierając ścieżkę Adanosa, w pozostałych zręczność, siła itd ; dCytujPrzed wyprawą do GD, Fernando zleca zadanie sprawdzenia jak stoi wydobycie rudy. No ale po za tym to chyba do niczego więcej nie jest potrzebny.Taaa, ale to zadanie nie jest zbytnio ważne i jak ktoś chce byc w WK wcześniej to te 100 expa za zadanie może poświęcić ; pgothic man dzięki, ale z tym nie będzie problemu ? No i chcę mieć 100% pewności przeczytałem księgę zakosiłem wywalając nią z podłogi blisko i mnie nie zapytał . Dam Fernando da mi list dam Galahadowi i mogę wsadzić Fernanda dowięzienia i nic mi się nie zbuguje i nie będzie później problemu zjakimś zadaniem ?
Szulwik
Cytat: gothicman w 2015-04-28, 14:56CytujWlasnie nie wiem, o co pytasz. Oczekiwales, ze dostaniesz zrecznosc? Grając magiem? Serio?!Przecież w patchu 1.2 100 many dostawało się tylko wybierając ścieżkę Adanosa, w pozostałych zręczność, siła itd ; dCytujPrzed wyprawą do GD, Fernando zleca zadanie sprawdzenia jak stoi wydobycie rudy. No ale po za tym to chyba do niczego więcej nie jest potrzebny.Taaa, ale to zadanie nie jest zbytnio ważne i jak ktoś chce byc w WK wcześniej to te 100 expa za zadanie może poświęcić ; pgothic man dzięki, ale z tym nie będzie problemu ? No i chcę mieć 100% pewności przeczytałem księgę zakosiłem wywalając nią z podłogi blisko i mnie nie zapytał . Dam Fernando da mi list dam Galahadowi i mogę wsadzić Fernanda dowięzienia i nic mi się nie zbuguje i nie będzie później problemu zjakimś zadaniem ?
K0nopa
Tizgar
ThePussyDestroyer
Da się jakoś ręcznie wyłączyć regeneracje źycia na BŁ? Bo chcę zagrać bez wytrzymałości ale z tą regeneracją po 3 pkt życia to byłoby to za łatwe.
Na normalnym jest wytrzymałość Trudno najwyżej pogram sobie na BŁ na którym chyba gra się jeszcze łatwiej niż na normalnym nk
Werewolf
Maciuś
Koledzy! Doszło chyba do jakiejś pomyłki gdyż do obozu piratów wpuszcza nas henry a nie jack aligator. Natomiast nie wiedziałem tego, że przesyłkę dla skipa lepiej oddawać w drugim rozdziale niż w pierwszym. Ah ten gothic!