Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4188008 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4188008

Odpowiedzi 14149

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem

No i chcę mieć 100% pewności przeczytałem księgę zakosiłem wywalając nią z podłogi blisko i mnie nie zapytał . Dam Fernando da mi list dam Galahadowi i mogę wsadzić Fernanda do
więzienia i nic mi się nie zbuguje i nie będzie później problemu z
jakimś zadaniem ?

Przed wyprawą do GD, Fernando zleca zadanie sprawdzenia jak stoi wydobycie rudy. No ale po za tym to chyba do niczego więcej nie jest potrzebny.

No to jak ja mam dołączyć do WK ? Żebym zrobił z nim wszystkie questy ?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Wlasnie nie wiem, o co pytasz. Oczekiwales, ze dostaniesz zrecznosc? Grając magiem? Serio?!
Przecież w patchu 1.2 100 many dostawało się tylko wybierając ścieżkę Adanosa, w pozostałych zręczność, siła itd ; d
Przed wyprawą do GD, Fernando zleca zadanie sprawdzenia jak stoi wydobycie rudy. No ale po za tym to chyba do niczego więcej nie jest potrzebny.
Taaa, ale to zadanie nie jest zbytnio ważne i jak ktoś chce byc w WK wcześniej to te 100 expa za zadanie może poświęcić ; p

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Wlasnie nie wiem, o co pytasz. Oczekiwales, ze dostaniesz zrecznosc? Grając magiem? Serio?!
Przecież w patchu 1.2 100 many dostawało się tylko wybierając ścieżkę Adanosa, w pozostałych zręczność, siła itd ; d
Taaa, ale to zadanie nie jest zbytnio ważne i jak ktoś chce byc w WK wcześniej to te 100 expa za zadanie może poświęcić ; p

gothic man dzięki, ale z tym nie będzie problemu ? No i chcę mieć 100% pewności przeczytałem księgę zakosiłem wywalając nią z podłogi blisko i mnie nie zapytał . Dam Fernando da mi list dam Galahadowi i mogę wsadzić Fernanda do
jakimś zadaniem ?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie dziwię się, specjalnie zaznaczyłem że gram magiem. :facepalm:

Po prostu grając Guru mogę mieć nieskończoność many, ze zręcznością jest trudniej. Dlatego pytam. Dzięki, nie pomogłeś.
A po jakiego skurczygnata ci zręczność magiem? Nie trzeba nawet wyciągać nic innego niż runa.Zresztą z samych bonusów można dobić ze 150-200,potków na zręczność i goblinich jagód jest od cholery,do tego tabliczki,pierścień od Cassii i Hełm Łucznika.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Cytat: gothicman w Dzisiaj o 14:56CytujWlasnie nie wiem, o co pytasz. Oczekiwales, ze dostaniesz zrecznosc? Grając magiem? Serio?!Przecież w patchu 1.2 100 many dostawało się tylko wybierając ścieżkę Adanosa, w pozostałych zręczność, siła itd ; d
CytujPrzed wyprawą do GD, Fernando zleca zadanie sprawdzenia jak stoi wydobycie rudy. No ale po za tym to chyba do niczego więcej nie jest potrzebny.Taaa, ale to zadanie nie jest zbytnio ważne i jak ktoś chce byc w WK wcześniej to te 100 expa za zadanie może poświęcić ; p
gothic man dzięki, ale z tym nie będzie problemu ? No i chcę mieć 100% pewności przeczytałem księgę zakosiłem wywalając nią z podłogi blisko i mnie nie zapytał . Dam Fernando da mi list dam Galahadowi i mogę wsadzić Fernanda do
jakimś zadaniem ?
Żeby ukraść księgę trzeba pogadać z Ignazem, taki jest prawidłowy sposób rozwiązania tego zadania.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

jakimś zadaniem ?

Najpierw przywróć pozycję Gallahadowi, a potem wsadź Fernando. A do WK możesz dołączyć i bez wsadzania Fernando, wystarczy znaleźć ornamenty.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Ktoś moze poratowac sejwem? Najlepiej z poczatku 4 rozdzialu, questy w miare zrobione, straznik swiatynny, jednoreka

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Błoga niewiedza ludzi, było pisane w logu ze bonusy od opiekunów są podzielone na wojownik/łucznik oraz mag gdy mamy gildie magiczna przysługują nam inne bonusy proste

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

ThePussyDestroyer

ThePussyDestroyer

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się jakoś ręcznie wyłączyć regeneracje źycia na BŁ? Bo chcę zagrać bez wytrzymałości ale z tą regeneracją po 3 pkt życia to byłoby to za łatwe.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Da się jakoś ręcznie wyłączyć regeneracje źycia na BŁ? Bo chcę zagrać bez wytrzymałości ale z tą regeneracją po 3 pkt życia to byłoby to za łatwe.
Nie da się,graj na normalnym-jest banalnie.

ThePussyDestroyer

ThePussyDestroyer

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na normalnym jest wytrzymałość :) Trudno najwyżej pogram sobie na BŁ na którym chyba gra się jeszcze łatwiej niż na normalnym nk

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na normalnym jest wytrzymałość :) Trudno najwyżej pogram sobie na BŁ na którym chyba gra się jeszcze łatwiej niż na normalnym nk

Ta wytrzymałość wcale tak bardzo nie utrudnia gry jak mówią. Sam gram na normalnym, i jest git.

ThePussyDestroyer

ThePussyDestroyer

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Grałem wcześniej w returna na łatwym do 3 rozdziału teraz wprowadzili bardzo łatwy poziom trudności, który usuwa wytrzymałość, ale ta regeneracja sprawia, że jedzenie czegokolwiek jest mało opłacalne. Najwyżej pokonam lenistwo i znów wybiorę łatwy i się będę bawił z wytrzymałością :P

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Da się jakoś przekonać Henry'ego aby wpuścił mnie za free do obozu piratów? Mam wiadomość od drwali, mięso od Jacka, i zabiłem bandytów.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ta trzeba jeszcze mieć info dla skipa czyli powiedzmy sobie jasno odłożyć pewna misje z r1 na r2 :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Jakie info dla Skipa, od kogo?

Post połączony: 2015-04-29, 18:23
Poza tym - nie da sie w R1 wejsc do Jarka bo nastepuje R2 po przyniesieniu info dla Hagena. Albo ja o czyms nie wiem.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Akcja z baltramem jak dobrze pamiętam trzeba to zakończyć w r2 w jarku wtedy Jack nie chce kasy normalnie chce 100 za wejście ale ze znamy skipa wpuszcza nas za free to już od nk działa.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Damn, a już zrobiłem to zadanie wcześniej ;/

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Koledzy! Doszło chyba do jakiejś pomyłki gdyż do obozu piratów wpuszcza nas henry a nie jack aligator. Natomiast nie wiedziałem tego, że przesyłkę dla skipa lepiej oddawać w drugim rozdziale niż w pierwszym. Ah ten gothic!

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Koledzy! Doszło chyba do jakiejś pomyłki gdyż do obozu piratów wpuszcza nas henry a nie jack aligator. Natomiast nie wiedziałem tego, że przesyłkę dla skipa lepiej oddawać w drugim rozdziale niż w pierwszym. Ah ten gothic!
Spoko, ja niedawno dowiedziałem się, że jest zadanie od Randolpha na V. rozdział paladynem ;d

0 użytkowników
Do góry