Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4402221 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4402221

Odpowiedzi 14149

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Macie jakieś fajne taktyki na smoki grając magiem? Działa na nich czar "zmniejszenie potwora". Jeśli nie, to na co one są podatne bardzo?
Chłopie jakie tu taktyki... Każdy ze smoków leci na kilka hitów z runy zrobionej z Uriziela.
Jak ja grałem na Falę Uriziela smoki nie reagowały, może coś źle castowałem :/

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Wonsz ja raczej obiorę ścieżkę ciemności, wiecie lubię trzymać się jakby lore i trzymać się cały czas ciemności grając nekrusiem :D

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Powiem Ci tak: Poniekąd masz rację, bo głupio się czułem będąc nekromantą, a potem korzystając z Szaty Wody Opiekunów w VI rozdz. Chyba potem nawet zmieniłem ubranie ;P

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wonsz ja raczej obiorę ścieżkę ciemności, wiecie lubię trzymać się jakby lore i trzymać się cały czas ciemności grając nekrusiem :D
Ale daje nam to dostęp do dwóch szkół magii.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Macie jakieś fajne taktyki na smoki grając magiem? Działa na nich czar "zmniejszenie potwora". Jeśli nie, to na co one są podatne bardzo?
Chłopie jakie tu taktyki... Każdy ze smoków leci na kilka hitów z runy zrobionej z Uriziela.
Jak ja grałem na Falę Uriziela smoki nie reagowały, może coś źle castowałem :/
Reagują,tylko trzeba zaatakować wtedy kiedy on atakuje pochylając łeb i szyję do przodu,wtedy tak jakby odsłania się przed atakiem.

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Reagują,tylko trzeba zaatakować wtedy kiedy on atakuje pochylając łeb i szyję do przodu,wtedy tak jakby odsłania się przed atakiem.
Dzięki propsik leci :D

Adixoo

Adixoo

Użytkownicy
posty22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest ten zasrany pierścień ulfa? Mam misje jestem tam gdzie jaszczury, latałem wszędzie gdzie tylko możliwe przy tych spalonych chatach i go nigdzie nie ma..

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
przespij sie do północy i przed wejsciem do miejsca z jaszczurami na lewo przy ścianie. nocą lepiej widać

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Gdzie jest ten zasrany pierścień ulfa? Mam misje jestem tam gdzie jaszczury, latałem wszędzie gdzie tylko możliwe przy tych spalonych chatach i go nigdzie nie ma..
Bo on nie jest dokładnie przy chatach tylko przy ścianie góry. Nie idź do chat tylko pochodź tam obok,łatwo go zobaczyć takie białe kółeczko.
Widzę offtop... Nie będę tego komentował. po prostu odpowiedzcie mi na pytanie
Niełatwo się domyśleć,że skoro w tym rozdziale nie jest dostępny to będzie od następnego.

Mauler

Mauler

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem. Żeby zdobyć jak najwięcej expa postanowiłem lurować po kolei bandytów z obozu dextera. Niestety sam dexter potem z automatu mnie atakuję co powoduję brak pojawienia się Grega. Ktoś ma jakiś pomysł jak temu zaradzić?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Iść tam normalnie, fabularnie?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Mauler

Mauler

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Serio nie ma rady na to? 3k+ expa piechtą nie chodzi a zwój na deszcz ognia chcę sobie zostawić na inną okazję

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Z tego co pamiętam to Greg nie oddaje ci doświadczenia jeśli on zabiję bandytę więc... nie wychodzisz na minus.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem. Żeby zdobyć jak najwięcej expa postanowiłem lurować po kolei bandytów z obozu dextera. Niestety sam dexter potem z automatu mnie atakuję co powoduję brak pojawienia się Grega. Ktoś ma jakiś pomysł jak temu zaradzić?
Grom wystarczy, do tego Pięść Wichru (Zuris) na Dextera.

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem

Też to miałem. Błagam masz zapis przed rozmową ?

Pytasz go o wszystko. Na końcu robisz tak żeby cię zostawił. Później idziesz od razu drugi raz i Greg teleport activate :D .

Ja tak zrobiłem i mi działa :D .

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
E tam, i tak się w Jarku później pojawi, a tak by tylko bandziorów wytłukł, i expa ukradł :D.

Mauler

Mauler

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miałem sejwa jak już zabiłem z 6 bandytów a reszta mnie nie atakowała zagadałem do dextera odrazu do mnie wysapał nie miałem opcji dłuższej rozmowy ale greg się jednak pojawił i ukradł mi tylko z 900 xpa :D

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
panowie, wybiłem wszystkie cieniostwory rozdział drugi w khorinis, jarku i myślę, że w gd, a potrzebuję rogu cieniostwora, jakieś rady? może jest jakieś miejsce w gd gdzie nie byłem, możecie mi je wymienić?
a i wie ktos jeszcze gdzie jest helm sily?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Najbardziej opłacalnym a zarazem czasochłonnym sposobem jest wybijanie bandytów pojedynczo tak jak ty postanowiłeś to uczynić. Zrobiłeś jednak ten błąd, że zabijałeś ich zbyt blisko chaty dextera. Musisz zrobić to w następujący sposób : wyciągasz kuszę/łuk -> namierzasz jednego bandytę -> czekasz aż się na ciebie rzuci -> odciągasz go od reszty, niemal do jaskini ze szkieletami, i tam zabijasz -> powtarzasz cykl do momentu, aż wybijesz wszystkich przeciwników.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Mauler

Mauler

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najbardziej opłacalnym a zarazem czasochłonnym sposobem jest wybijanie bandytów pojedynczo tak jak ty postanowiłeś to uczynić. Zrobiłeś jednak ten błąd, że zabijałeś ich zbyt blisko chaty dextera. Musisz zrobić to w następujący sposób : wyciągasz kuszę/łuk -> namierzasz jednego bandytę -> czekasz aż się na ciebie rzuci -> odciągasz go od reszty, niemal do jaskini ze szkieletami, i tam zabijasz -> powtarzasz cykl do momentu, aż wybijesz wszystkich przeciwników.

Masz rację Maciuś, również to podejrzewałem bo w końcu sam wylurowałem i zabiłem z 6 bandytów. No ale nie będę się cofał 2 godziny do tyłu z powodu 900 xpa ^^

0 użytkowników
Do góry