Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4027200 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4027200

Odpowiedzi 14149

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jakim magiem jest najtrudniej grać ?
Guru nie grałem, ale zauważyłem że gdy jakiś ball nas uśpi to nas okrada. Nie wiem czy my też tak możemy, gdy zostaniemy guru. Po za tym ma ciekawe zaklęcie hipnozy ale dopiero w 5 rozdziale:antyprops: Pięść wichru też niezła, a wir z 6 kręgu załatwi każdego, jednak nie ma zaklęć masowych z tego co widziałem.

Reyaven

Reyaven

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Retoryki nauczysz się z książki która jest w domu Galahada. To ta sama którą masz zdobyć dla Fernando.

No ja właśnie tej książki tam nie miałem, nie wiem czy pojawia się ona dopiero jak się weźmie misję od Fernando czy mam jakiś bug.
Bo ogólnie to go wsadziłem do więzienia i misji nie mogłem zrobić dla niego, użyłem kodu na list a książki i tak nie znalazłem nigdzie. Myślałem że Galahad będzie mógł ją sprzedać jak już zrobię tą misję ale też lipa.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jakim magiem jest najtrudniej grać ?
Guru nie grałem, ale zauważyłem że gdy jakiś ball nas uśpi to nas okrada. Nie wiem czy my też tak możemy, gdy zostaniemy guru. Po za tym ma ciekawe zaklęcie hipnozy ale dopiero w 5 rozdziale:antyprops: Pięść wichru też niezła, a wir z 6 kręgu załatwi każdego, jednak nie ma zaklęć masowych z tego co widziałem.
Wir nie działa na potwory. Zdecydowanie nie polecam rozgrywki jako guru.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Reyaven

Reyaven

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytał jakim magiem najtrudniej grać więc Guru się nada ;p

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytał jakim magiem najtrudniej grać więc Guru się nada ;p
No to powodzenia :D

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jednoręczny mieczyk gniew demona znajduje się w pierwszej czy też drugiej komnacie w zatopionej wieży xardasa w górniczej dolinie?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Najpierw niech return 2.0 wyjdzie, co ostatnio nie jest zbyt pewne. 
Że co? Co Wy znowu za gówna wymyślacie? :facepalm:

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Szczeery

Szczeery

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w 5 rozdziale i potrzebuję czarną rudę do ulepszenia zbroi ŁS. Gdzie mam jej szukać, bo moje znaleźne zapasy się wyczerpały?

Reyaven

Reyaven

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W Jarkendarze była 1 w kanionie jak był skarb ten najbliżej obozu orków. I tam kawałek dalej leżała sobie ;p 
O ile jej już nie wziąłeś. 

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Powie mi ktoś jak ominąć cholerne kolce w ŚŚ bez akrobatyki? Bo muszę ubić nieumarłego kapłana.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś jak ominąć cholerne kolce w ŚŚ bez akrobatyki? Bo muszę ubić nieumarłego kapłana.
Mi się udało idąc powolutku przy ścianie  albo przy samym środkiem tego,nie mam pewności.Szedłem bokiem posuwając się małymi kroczkami.

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
Panowie takie pytanie, jezeli bylo to przepraszam ale nie znalazlem. Jak najszybciej zwiekszyc karme u Beliara, za wyjątkiem kapliczek?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
A dlaczego by nie za pomocą kapliczek? W Returnie masz zrobione to tak, że nie składasz np 50 PŻ na stałe tylko jakbyś walczył. Najefektywniejszy sposób jest jak masz duuużo PŻ. Wtedy składasz je do minimalnego stanu zdrowia po czym idziesz spać do łóżka Xardasa i jedziesz dalej. Ja tak zrobiłem żeby Beliar prócz zwykłej runy Szpon Beliara ulepszył mi ją z duszą Senyaka :p

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Krieghen kapliczki dobra rzecz, jest jeszcze kradzież, zabójstwa, paladyni na Etlu, ale nie zabijaj ich przed misją od Gomeza.

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Prosta sprawa. Sam się skapłem dopiero za 4 razem, jak grałem w G1. idź blisko ściany, tam gdzie dużo krwi. wtedy kolce się nie włączą

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Necro59 w Wczoraj o 23:38Powie mi ktoś jak ominąć cholerne kolce w ŚŚ bez akrobatyki? Bo muszę ubić nieumarłego kapłana. Prosta sprawa. Sam się skapłem dopiero za 4 razem, jak grałem w G1. idź
 blisko ściany, tam gdzie dużo krwi. wtedy kolce się nie włączą
Można też zamienić się w krwiopijcę.

Szczeery

Szczeery

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W Jarkendarze była 1 w kanionie jak był skarb ten najbliżej obozu orków. I tam kawałek dalej leżała sobie ;p
O ile jej już nie wziąłeś.
Ja nie potrzebuję jednej czy dwóch tylko trochę większej ilości ;)

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
@Necro59 zaobserwowałem na statystyce ze jednak odbiera mi pkt HP z puli maksymalnej, a nie jako obrażenia
@ExedusHQ kradziez jedynie odejmuje mi karme Innosa a nie dodaje Beliara
pozostaje wybijanie NPC :-)

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 kradziez jedynie odejmuje mi karme Innosa a nie dodaje Beliara
Można też nabijać karme mora-ulartu +2 za 20 dusz. Pamiętaj też żeby zbytnio nie zmniejszyć karmy dla Innosa, bo wtedy Myxir nie będzie chciał cię uczyć starożytnych języków. Wtedy pozostaje tylko Ermieta który uczy do języka wojowników.

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
 kradziez jedynie odejmuje mi karme Innosa a nie dodaje Beliara
Można też nabijać karme mora-ulartu +2 za 20 dusz. Pamiętaj też żeby zbytnio nie zmniejszyć karmy dla Innosa, bo wtedy Myxir nie będzie chciał cię uczyć starożytnych języków. Wtedy pozostaje tylko Ermieta który uczy do języka wojowników.
troche sie zapedzilem w ubijaniu poszukiwaczy i mi odjęło karme na -, a potrzebuje bo chce przyzwac Zigosa, który niestety wymaga dodatniej karmy, a Zigos jak wiadomo to krok ku mora ulartu :-)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry