O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 4115136
Odpowiedzi 14149
Joth
Dlatego dostaje się ja w r4 zamiast w r2 ponieważ w r4 z bugiem bije ok jak na ten rozdział
Szulwik
Cytat: Szulwik w 2015-04-26, 21:18Chyba mówimy o dwóch różnych grach.Nie powiedziałbym.Gram na poziomie rzeźnik,jestem na etapie przed Jarkendarem,mam bodajże 15 lvl(okradłem wszystkich npc) i takiego orka zwiadowce to ja biore na 3 hity z łuku.W dodatku orkowie są banalni do pokonania,nietrudno wywnioskować ich taktykę walki i ją skontrować.
Chyba mówimy o dwóch różnych grach.
Tizgar
Joth kurwa mac nudzi mnie już powtarzanie tego dostałeś wcześniej bo nie grasz na 1.3 ja prld.
Wonsz
Cytat: Wonsz w 2015-04-27, 14:17Cytat: Szulwik w 2015-04-26, 21:18Chyba mówimy o dwóch różnych grach.Nie powiedziałbym.Gram na poziomie rzeźnik,jestem na etapie przed Jarkendarem,mam bodajże 15 lvl(okradłem wszystkich npc) i takiego orka zwiadowce to ja biore na 3 hity z łuku.W dodatku orkowie są banalni do pokonania,nietrudno wywnioskować ich taktykę walki i ją skontrować.Też już rozkminiłem co i jak. Łucznikiem nie jestem, lvl mam chyba 13. Ork ma mnie na jednego hita. A dzik? Dzik to rach-ciach i po sprawie.
Maciuś
Cytat: Szulwik w 2015-04-27, 15:12Cytat: Wonsz w 2015-04-27, 14:17Cytat: Szulwik w 2015-04-26, 21:18Chyba mówimy o dwóch różnych grach.Nie powiedziałbym.Gram na poziomie rzeźnik,jestem na etapie przed Jarkendarem,mam bodajże 15 lvl(okradłem wszystkich npc) i takiego orka zwiadowce to ja biore na 3 hity z łuku.W dodatku orkowie są banalni do pokonania,nietrudno wywnioskować ich taktykę walki i ją skontrować.Też już rozkminiłem co i jak. Łucznikiem nie jestem, lvl mam chyba 13. Ork ma mnie na jednego hita. A dzik? Dzik to rach-ciach i po sprawie.No to mu nie daj tego hita wyprowadzić przerywając jego atak swoim... ctrl+eOrk wbiega z rozbiegu z uniesioną bronią dając dogodną okazję do pierdolnięcia go za każdym razem.
Cytat: Wonsz w 2015-04-27, 18:12Cytat: Szulwik w 2015-04-27, 15:12Cytat: Wonsz w 2015-04-27, 14:17Cytat: Szulwik w 2015-04-26, 21:18Chyba mówimy o dwóch różnych grach.Nie powiedziałbym.Gram na poziomie rzeźnik,jestem na etapie przed Jarkendarem,mam bodajże 15 lvl(okradłem wszystkich npc) i takiego orka zwiadowce to ja biore na 3 hity z łuku.W dodatku orkowie są banalni do pokonania,nietrudno wywnioskować ich taktykę walki i ją skontrować.Też już rozkminiłem co i jak. Łucznikiem nie jestem, lvl mam chyba 13. Ork ma mnie na jednego hita. A dzik? Dzik to rach-ciach i po sprawie.No to mu nie daj tego hita wyprowadzić przerywając jego atak swoim... ctrl+eOrk wbiega z rozbiegu z uniesioną bronią dając dogodną okazję do pierdolnięcia go za każdym razem.Czasem się uda, a czasem ciach, i trzeba wczytywać ;).
K0nopa
blabla_user
Werewolf
Duke Nukem Gry (themodders@telegram)
Simon Said Moderator
jak dostarczysz list prędzej, zanim Fernando wsadzisz to jak najbardziej to zadanie wykonasz.