Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4115136 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4115136

Odpowiedzi 14149

Joth

Joth

Użytkownicy
posty62
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dlatego dostaje się ja w r4 zamiast w r2 ponieważ w r4 z bugiem bije ok jak na ten rozdział
Ja dostałem w r2.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chyba mówimy o dwóch różnych grach.
Nie powiedziałbym.Gram na poziomie rzeźnik,jestem na etapie przed Jarkendarem,mam bodajże 15 lvl(okradłem wszystkich npc) i takiego orka zwiadowce to ja biore na 3 hity z łuku.W dodatku orkowie są banalni do pokonania,nietrudno wywnioskować ich taktykę walki i ją skontrować.

Też już rozkminiłem co i jak. Łucznikiem nie jestem, lvl mam chyba 13. Ork ma mnie na jednego hita. A dzik? Dzik to rach-ciach i po sprawie.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Joth kurwa mac nudzi mnie już powtarzanie tego dostałeś wcześniej bo nie grasz na 1.3 ja prld.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Joth

Joth

Użytkownicy
posty62
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Joth kurwa mac nudzi mnie już powtarzanie tego dostałeś wcześniej bo nie grasz na 1.3 ja prld.
Hahaha gościu uspokój się.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie powiedziałbym.Gram na poziomie rzeźnik,jestem na etapie przed Jarkendarem,mam bodajże 15 lvl(okradłem wszystkich npc) i takiego orka zwiadowce to ja biore na 3 hity z łuku.W dodatku orkowie są banalni do pokonania,nietrudno wywnioskować ich taktykę walki i ją skontrować.

Też już rozkminiłem co i jak. Łucznikiem nie jestem, lvl mam chyba 13. Ork ma mnie na jednego hita. A dzik? Dzik to rach-ciach i po sprawie.
No to mu nie daj tego hita wyprowadzić przerywając jego atak swoim... ctrl+e
Ork wbiega z rozbiegu  z uniesioną bronią dając dogodną okazję do pierdolnięcia go za każdym razem.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
@K0nopa
Gram na rzeźniku i polecam wybierać ten poziom trudności. Niemniej i tak jest za łatwo.

@blabla_user
Przecież nie możesz sam stworzyć miksturki z tej tabliczki z orka z tym wzorem chemicznym. Tylko salandril może coś wykombinować.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Ork wbiega z rozbiegu  z uniesioną bronią dając dogodną okazję do pierdolnięcia go za każdym razem.

Czasem się uda, a czasem ciach, i trzeba wczytywać ;).

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Czasem się uda, a czasem ciach, i trzeba wczytywać ;).
No,raczej każdy walczy z metodą "save and load",inaczej nie ma sensu się pierdolić.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
@Maciuś a podrzucilbys sejwa bo (jak mozesz nie pamietac) moj jest popsuty, a bardzo zalezy mi na ukonczeniu tej modyfikacji.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zaciąłem się... vatras nie chce mi dać listu do Saturasa, bo nie przekazałem wiadomości Hagenowi... Hagen każe mi pomóc magom wody. Ornament połączony, do Wk dołączyłem. Nie wybieram się jeszcze do Jarku, no ale wolę to wcześniej naprawić ;)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@K0nopa
Mam dopiero 2 rozdział.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
O kurde. Myslalem ze okolo 3-4.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przestałem grać jako strażnik świątynny kiedy dostałem zbugowaną lodową zgubę i zacząłem eksterminacje wszystkiego. Teraz gram najemnikiem, czekając z utęsknieniem na łatkę obrażeń od broni magicznych.

Psalm 19

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Gratuluje wlasnie stuknął ci 1000 post :)

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pozdrawiam fana Heroes III:D

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Ujdzie do Jarku? Poziom Rzeźnik(duży lvl,bo zrobiłem wszystkie questy i ojebałem npc co do jednego,dostaję już 190 expa za kradzież,a ponadto wybiłem wszystkie potwory oprócz szkieletów).
Jest do zdobycia lepsza broń biała pod zrękę niż ta z Asmala(210/160/90)?  Czym wyróżniają się strzały kerenowe?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Czy to jest temat od rozwijania postaci czy do kurwy nedzy temat od zadan? Bo od kilku stron widuje tylko pytania o to, czy mozna cos zrobić łucznikiem, srucznikiem czy sragiem. Nie, nie można, od tego jest ten temat:

http://themodders.org/index.php?topic=20522.2340

Wchodze tu z nadzieją, że komuś pomoge odpowiadając na jego trudnosci w zadaniu a otrzymuje to. Kurwica bierze.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem

Duke Nukem

Pytania odnośnie zadań i rozgrywki
#9377 2015-04-27, 21:44(Ostatnia zmiana: 2015-04-27, 21:51)
Znalazłem zaginionych ludzi i nie jestem w WK. Trzeba jeszcze handlarza bronią, ale można jakoś zrobić  żeby Fernando  nie był w więzieniu? Wiem też, że trzeba ornamenty ale z tym to nie problem głównie to chodzi z handlarzem.

Niestety misja od Galahada :(.

Czy jest on potrzebny jescze do innych misji ten Fernando ?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
jak dostarczysz list prędzej, zanim Fernando wsadzisz to jak najbardziej to zadanie wykonasz.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
jak dostarczysz list prędzej, zanim Fernando wsadzisz to jak najbardziej to zadanie wykonasz.

Wszystkie trzeba od razu czy można po kolei ?

0 użytkowników
Do góry