1) Nie, poza tym ten pancerz jest ci zbędny czego nie rozumiesz w zdaniu dla woja najlepszy jest pancerz wodnego kręgu x5 na R1
2) Niezaleznie od tego kim gramy wybieramy zawsze nauke magii bo bedziemy mogli z nim handlować a wiec możliwość kupna potka +3 do all oraz książkę które dadzą bona do inta sama nauka kręgów tez na propsie bo daje inta, run się nie uczymy żadnych.
3) Na Stałe.
1)Istnieje coś takiego jak gra nie tyle na wyniki/staty a klimat (rzecz jasna rozsądnie i bez głupich zagrywek). Jedni wolą popierdalać w zbroi wodnego kręgu po dystrykcie miejskim, inni chachając jedynie po bezdrożach wkładają inny pancerz (dajmy na to skórzany), waląc przy okazji z krytycznych słabe mobki. Jedni wolą zwoje przemiany przy dodatkowym "wejściu" do zamku, inni biegną na pałę (no m z retura na szczęście nieco to rekompensuje), kurwa jeszcze inni mają f8 i k na podróż i taktykę potekbonus-h i jakoś gra im tak pasi i mają z niej prywatną radochę bycia mega rozpiedalaczem na chg.
Chuj tam z wynikami i ssc łechtającym gówno warte dla innych ego. Liczy się fan gry i podejście do niej. Pewnie że nawet średnio wprawny gracz na spokojnie da sobie radę z 60% mobków (ze zwojami 3/4 - nawet zębacz wymięka na hita ognistą strzałą i dobiciem z axa)
Jakoś dobrnąłem "klimamąc" kiedyś (1.2 gdzie na normalu była sieczka rodem z harda co się akurat chwali) do Górniczej Doliny i specjalnie super-mega-utrudnienia nie było jakoż iż mechanika i zachowania potworów (uderzenia, parowanie mieczem, taktyka sadzenia ciosów z góradółprawolewo A.K.A WSAD) są do rozpracowania w góra 2-3 porażkach.
Poza tym - zbędny czy niezbędny grunt że za free z gildii. I wypadałoby wiedzieć czy ktoś "fabularnie nie uczy ulepszania z 25/25/0/0 na coś znacznie lepszego.
Zanim padnie pytanie - Na kruka jakoś brakło mi potków na h i specjalnie nie narzekałem... Więc marvin'a poza mega bugami ze strony gry (by wczytaj, edit focus NPC, wczytaj główny (quick) save) sobie daruję.
Więc - ta lube se klimacić bezim od 1 do 3 części, często sadzając dupsko na ławkach, taboretach czy fotelach, popijając przy okazji piwkiem coby nie zakrwawić zbytnio podłogi, odziewając się w pancerze mieszczanina (z kuferka) Matteo. Bywa.
Poluzuj zwieracz
2)Czyli tak to rozegrać... Ok
3)I git