Cześć. Z racji tego, że już przeszedłem returna 1,2 na normalnym chciałbym spróbować w1,3 na trudnym nekromantą. Wiem, że na tym poziomie będzie sporo expa mniej niż na normalnym więc warto juz myśleć na co cenne PN'ki wydawac ;)
3 sprawy...
1. Możecie mi powiedzieć czy powinienem ładować w mane więcej PN niż do 54 many ? Od tej liczby koszt będzie wynosił 10 PN za 5 many i teraz gdy już nauczę się 54 many to czytać, żreć i pić wszystko na manę czy jeszcze ładować PN'y ?
2. Jak z czarami ? Sądzicie, że na spokojnie mogę bawić się w nauke przywolania wszystkich stworkow od goblina po armie ciemnosci oraz nauczyc sie II pzm demonologii na ksiecia demonow ? Czy na to wszystko styknie w PN ?
3. Mam gothicu jednego złośliwego buga. Polega on na tym, że SPORADYCZNIE (da się spokojnie grać, ale wkurwia) dostaję zwiechy, coś jak by gra nagle działała na 0,01 FPS, czyli na 30 sekund sie wszystko zatrzymuje bez ruchu i nagle przez 0,5 sekundy rusza się i znowu 30 sekund, tak wiec grę trzeba zresetować i dzieje się to tylko w wyniku biegania postacią w bok (np. podczas walki) i jednoczesnego ruszania myszką lub strzałką na klawiaturze.
Nie umiem już lepiej tego zobrazować. Czy posiadaliście kiedyś takiego buga ? Czy wiecie może w jaki sposób się tego pozbyć ? Oczywiście nie przyjmuje odpowiedzi typu: "to nie ruszaj tą myszką".