Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4393803 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4393803

Odpowiedzi 14149

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Musisz zjeść 5 takich zup.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

marcinqszu

marcinqszu

Użytkownicy
posty30
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
@marcinqszu, powinieneś kontynuować grę. Jestem ciekawy, czy mimo takiego buga jest możliwe ukończenie gry.

Najprawdopodobniej jest bo udało mi się już przejąć okręt choć nie w standardowy sposób jak w zwykłym G2 NK. Sprawdzę to jednak dopiero po ukończeniu wszystkiego innego co się da.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
bizuteria znajdzie się lepsza
A pancerz komuś tam poleciał tylko trzeba sprawdzić w equ :P

Taki leki apel mam do gtohicman nie grasz na 1.3 z tego co wiem to nie udzielaj pomocy tym co graja i się pytają bo wprowadzasz i w lekki błąd :P
Chciałbym zaznaczyć, ze marcinqszu gra na zbugowanym save z wersji 1.2, a w pomocy posługuję się changelogiem. Jeśli wyrzuciliście quest u Fernanda to nie macie tego w changelogu napisanego :)

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
akurat nie mowie o nim, tylko o typku który zabił kruka jaszczurem co nie miało nic wspólnego z tym ze pancerz dostał. tylko equ nie sprawdził.
Zas fernando cały czas daje questa na r2 tego sam co dawał w nk to się nie zmieniło nigdy.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Gdzie moge znalezc czarna perle w 1 rozdziale?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
W skrzynkach z kosztownosciami jest szasna no i po otwarciu chyba 25 malzy masz 100% ze w next bedzie :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
akurat nie mowie o nim, tylko o typku który zabił kruka jaszczurem co nie miało nic wspólnego z tym ze pancerz dostał. tylko equ nie sprawdził.
Skąd to wiesz? Przecież nic nie odpowiedział, a może chodziło mu właśnie o to, że nie ma w eq.

Zas fernando cały czas daje questa na r2 tego sam co dawał w nk to się nie zmieniło nigdy.

No i? Więc zrobiłem coś źle?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
@K0nopa
Co dwie otwarte szkatułki z klejnotami otrzymujemy czarną perłe.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czemu hełm łucznika dodaje 25 zręki a dla woja nie ma 25 siły do jakiegos chełmu? ;p

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
ofc ze jest kurwa już było to omawiane

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Tizgar jak zwykle nie potrafi nie rzucić soczystą kurwą.: Stary, na co się złościsz? Myślałem, że w końcu się przyzwyczaisz i zaczniesz zlewać.

marcinqszu

marcinqszu

Użytkownicy
posty30
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Cytat: gothicman
Chciałbym zaznaczyć, ze marcinqszu gra na zbugowanym save z wersji 1.2, a w pomocy posługuję się changelogiem. Jeśli wyrzuciliście quest u Fernanda to nie macie tego w changelogu napisanego :)

Częściowo masz rację, a częściowo niestety nie. Fakt miałem buga w grze a może nawet i kilka, ale jak to się ma do zbugowanego save'a, który działa poprawnie? Owszem fabuła może jest nieco przekręcona, ale dalej zmierza we właściwym kierunku. Natmoast teraz Cie oświecę Znów próbujesz wcisnąć kit chociaż prawdę powiedziawszy lata mi to koło dupy. Raz, że podstawowe questy z G2 pamiętam niemal na pamięć. z NK większość a w tych z Returna posługuję się albo poradnikiem albo innym portalem o Gothicu albo odpowiedzą kogoś stąd ewentualnie są jeszcze filmiki na yt. Dwa, że obce jest mi pojęcie changeloga - pierwsze słyszę o czymś takim i trzy za to mam podstawy sądzić choć tego nie sprawdzę bo ani nie mam jak ani takiego zamiaru, że Ty akurat masz coś takiego i przed napisaniem tej wiadomości właśnie z tego skorzystałeś aby się upewnić.

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a tak wogóle to "chelm" który daje sile jest w górniczej dolinie stoi na nim lodowy smok daje one jakies 25 sily ale to dla najemników dla paladynów jest u bossa golemów i zdaje się ze daje mniej siły ale mogę się mylić

Xarcon

Xarcon

Użytkownicy
posty60
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A jakiś hełm z siłą dla strażnika światynnego? Albo możecie mi ogółem podać jakąś dobrą biżuterię z siłą? Mam amulet siłe (+10) pierscien +3 i pas +10 

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Helm lucznika moze zalozyc kazdy? tzn i palladyn i mag ognia i straznik swiatynny?

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
@Zucklov Bez spiny, nie reaguj. Tacy jak on na to czekają. 

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Myślę że skoro najemnik a później i łowca smoków mógł założyć ten hełm to i reszta też będzie mogła :) biżuteria na siłę ? zakładam ze znasz ten pierścień który wypada z sergio z zadań dla opiekunów? 20 od siły coś do armora i chyba 50 do hp ale nie wiem kiedy to zadanie bedzie dla ciebie dostepne bo chyba od r3 albo r4 takze trochu pozno

marcinqszu

marcinqszu

Użytkownicy
posty30
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Myślę, że w tym momencie chciałeś się za bardzo popisać i kompletnie Ci nie wyszło. W TRZECH wymienionych wyżej przypadkach, z których tylko jeden dotyczył Ciebie, tłumaczyłem Tizgarowi, że nie ma prawa sądzić, ze nie powinienem udzielać pomocy, bo nie gram na 1.3. Poza tym wydaje mi się, że nie znasz/nie rozumiesz terminu changelog, ale to swoją drogą. Pozdrawiam

Wiesz jakoś się domyśliłem samemu xD
Niepotrzebnie Ci odpisałem i wyszło jak wyszło, ale to tylko dlatego, że strasznie chaotycznie napisałeś tamtego posta. Trzeba się było domyślać.

Nie zmienia to jednak faktu, że tym razem masz słuszność gdyż nie korzystam z changelogu i też przyznam Ci rację, że pomocy można udzielić nawet jeżeli się gra na wersji podstawowej pod warunkiem że można w niej znaleźć odpowiedź na zadane pytanie.

a te screeny co wstawiłem to też dla Ciebie  :) Gdzie to ja jeszcze nie byłem?
Tak mnie naszło to dam jeszcze z ostaniach łowów
Spoiler

i kurczę właśnie się zorientowałem, że gdzieś mi się zawieruszyło ulu mulu - nie ma go w eq ^^. Jak ja teraz wyjdę z doliny cieni ??

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Nie trzasnąłeś nim przypadkiem jakiegoś Orka?

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Potwierdzam jak trzepnął tą bronią jakiegoś orka to ona znika z ekwipunku. Tak jest mod zrobiony..

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

0 użytkowników
Do góry