Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4397592 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4397592

Odpowiedzi 14149

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Kto w khorinis sprzedaje korzenie lecznicze? Przeczytałem wszystkie tabliczki, zrobiłem eliksiry z jagód i eliksiry życia a ciągle nie mam 1000 hp potrzebnych na pancerz od kruka :(

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Xarcon

Xarcon

Użytkownicy
posty60
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę Helene (2 wcielenie), byłem w drodze do słonecznego kręgu, jednak jej nie ma, a gadałem wcześniej z Fellanem. Czy trzeba tam iść o jakiejś porze? 

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Macius mozesz opisac swoja postac? tzn rozdzial lv staty rozdzial bron itd. Po prostu jestem ciekaw :hmmm:

Prumson

Prumson

Użytkownicy
posty26
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy bonus z kapliczek można zgarnąć w sumie 10x na rozdział, czy 20x (po 10 razy u każdego boga)? Mam zepsutą karmę u Innosa i zastanawiam się, czy by nie podbić jej na + i zgarnąć bonus. Oczywiście o ile jest taka możliwość.

To istotna kwestia, gdyż mam zamiar przejść do IV rozdziału, a nie chcę stracić możliwego bonusa (z pierwszych dwóch przegapiłem :/).

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@K0nopa
Gram na poziomie hard. Mam 2 rozdział, niedawno wszedłem do górniczej doliny. 25 lvl, 204 siły, 98 zręczności,118 many, 958 hp, 28 wytrzymałości, 55 inteligencji. Walcze smoczą zgubą i kuszą łowcy smoków.

Psalm 19

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mało bo nie kupowałem narazie książek u kupców ani nie uczyłem się mikstury z łbów polnych pełzaczy. Nie korzystam z zaklęć wiec nawet nie zawracam sobie tym głowy puki co.
Btw kiedy pobijemy xardasa możemy wziąć od niego 6 książek z zaklęciami nekromanty, darmowe 6 inteligencji :)

Psalm 19

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
A on czasem potem nie chce już z nami gadać?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Owszem, ale zapewne zaklęcie zapomnienia powinno ten problem rozwiązać? Sprawdze to później anyway.

Psalm 19

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
To błąd, INT jest po sile najważniejszy ofc jeszcze nie jesteś na etapie głównego smaczku 1.3 wiec tego nie widzisz ale jak dojdziesz to będziesz masowo latała za każdym pkt inta :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Zawsze można Xardasa pobić pod koniec czwartego rozdziału. W następnych juz go nie ma. 

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
To błąd, INT jest po sile najważniejszy ofc jeszcze nie jesteś na etapie głównego smaczku 1.3 wiec tego nie widzisz ale jak dojdziesz to będziesz masowo latała za każdym pkt inta :P
Opowiedz mi to! Chcę wiedzieć!

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czy oprócz kapliczek i Darona sa jeszcze jakies bonusy ? nie chodzi mi o żarcie tablice mixy itp

marcinqszu

marcinqszu

Użytkownicy
posty30
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Nie trzasnąłeś nim przypadkiem jakiegoś Orka?

Nie nie, sprzedałem go Hassanowi z cała masą innych klamotów. Musiałem odkupić od niego.

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli że int zwieksza obrażenia od uriziela, lodowej zguby i pana smoków tak? to by tłumaczyło dlaczego kammienny smok padł na 4-5 hitów

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
W ultra telegraficznym skrocie tak jest to inowacja ktora dodalismy i defakto jest obecna tylko w recie, magiczne broni nie sa usless z powodu tego ze nagle nie przebijamy sie przez resy stworów :P

Xarcon

Xarcon

Użytkownicy
posty60
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jakie są wymagania na Uriziela? A w ktorym rozdziale najlepiej po niego iść 

marcinqszu

marcinqszu

Użytkownicy
posty30
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
u mnie 200 siłki w patchu 1.2 ale nie wiem jak to wygląda na 1.3

Najlepiej iść po niego jak tylko przejdziesz dolinę cieni bo inaczej to nie wleziesz do świątyni. Sugerowany najwcześniej 3-4 rozdział.

Sc@rpion

Sc@rpion

Użytkownicy
posty36
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć. Z racji tego, że już przeszedłem returna 1,2 na normalnym chciałbym spróbować w1,3 na trudnym nekromantą. Wiem, że na tym poziomie będzie sporo expa mniej niż na normalnym więc warto juz myśleć na co cenne PN'ki wydawac ;)

3 sprawy...

1. Możecie mi powiedzieć czy powinienem ładować w mane więcej PN niż do 54 many ? Od tej liczby koszt będzie wynosił 10 PN za 5 many i teraz gdy już nauczę się 54 many to czytać, żreć i pić wszystko na manę czy jeszcze ładować PN'y ?

2. Jak z czarami ? Sądzicie, że na spokojnie mogę bawić się w nauke przywolania wszystkich stworkow od goblina po armie ciemnosci oraz nauczyc sie II pzm demonologii na ksiecia demonow ? Czy na to wszystko styknie w PN ?

3. Mam gothicu jednego złośliwego buga. Polega on na tym, że SPORADYCZNIE (da się spokojnie grać, ale wkurwia) dostaję zwiechy, coś jak by gra nagle działała na 0,01 FPS, czyli na 30 sekund sie wszystko zatrzymuje bez ruchu i nagle przez 0,5 sekundy rusza się i znowu 30 sekund, tak wiec grę trzeba zresetować i dzieje się to tylko w wyniku biegania postacią w bok (np. podczas walki) i jednoczesnego ruszania myszką lub strzałką na klawiaturze.
Nie umiem już lepiej tego zobrazować. Czy posiadaliście kiedyś takiego buga ? Czy wiecie może w jaki sposób się tego pozbyć ? Oczywiście nie przyjmuje odpowiedzi typu: "to nie ruszaj tą myszką".

0 użytkowników
Do góry