Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4444935 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4444935

Odpowiedzi 14149

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
No niestety nie, ale już go znalazłem nazywał się drewniana ochrona :)
Jak można szybko zwiększyć karmę u beliara bo chcę ulepszyć szpon beliara a mam u niego -40 :/

"Drewniana ochrona" powinien mieć w opisie, nie w nazwie... Chyba, że w nowych skryptach zostało to poprawione.

Gawko

Gawko

Użytkownicy
posty42
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co do tych eliksirów z jagód to nie wiem o co chodzi , chyba mam jakiś błąd ale poradzę sobie bez tego.
Pytanie pewnie było ale nie mogę go znaleźć : Dostałem zadanie od Saturasa "orkowie w dolinie" , zabiłem już wszystkich szamanów i tego jednego herszta orków chcę wrócić do Saturasa a go nie ma. Wie ktoś co się z nim stało?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Akrobatyka jest przydatna na jarek żeby nie straci expa za strażników którzy są w ruinach za przepaścią chociaż i można tam się dostać i wrócić bez niej jednak 70 zręczności do osiągnięcia na ten etap jest bez problemowe bonusy i bizuteria dadzą rade

Wytrzymalosc kurwa ile raz ja to pisałem w przecigu ostatni 10 stron hhmm wiecej niz 10 na bank :P
120 siły na jarek jest ok i nawet tyle nie trzeba :P

Nie wiem jak ty tych jagód szukasz ale przed wejściem do miasta z 20-30 sztuk to tak luźno można :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Nie wiem jak ty tych jagód szukasz ale przed wejściem do miasta z 20-30 sztuk to tak luźno można :P
A za miastem jeszcze z 400. Poważnie ludzie, tych Jagód jest pełno wszędzie. Podchodź do każdego drzewa, każdego krzaka, właź na każdą pierdoloną górkę a znajdziesz tego mnóstwo.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Maciuś nie musiałeś tego spamować bo czytałem już położenie tabliczek w innym temacie jedynie opis ,,u magów wody" jest troche dla mnie debilny bo albo chodzi o piramidy w khorinis jak i tunele pod nimi albo już o centralnej części jarkendaru. Pytałem się co do tych bandytów ale już chyba wiem jak ich rulować na przykładzie tych co okradli eorla z tabliczek. Tizgar pisał, że znalazł 200 jagód a ja grając od nowa przeszukując tereny i krzaki w okolicach khorinis wieży xardasa i gospody pod martwą harpią znalazłem chyba tylko 1 krzak posiadający z 3 jagody :P A i co z tą recką z serc troli i tych roślinek to nie znalazłem w pierwszym rozdziale po z tego co wiem są w późniejszym etapie gry.
Czemu więc pytasz się ciągle o wytrzymałość skoro podałem ci wszystkie bonusy jakie możesz zgarnąć na wytrzymałość w 1 rozdziale? Czego oczekujesz więcej? Opis "u magów wody" jest dla ciebie debilny? Widzisz, ciągle nie przyswoiłeś informacji którą ci podałem mimo, iż przyspamowałem nią dziesięciokrotnie aby wreszcie coś zaskoczyło w twoim mózgu - niestety daremnie. Mógłbym ci wytłumaczyć dlaczego opis "u magów wody" nie jest debilny dla kogoś kto potrafi wykazać się odrobinką pomyślunku, niemniej wystarczająco czasu straciłem już próbując ci pomóc.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No niestety nie, ale już go znalazłem nazywał się drewniana ochrona :)
Jak można szybko zwiększyć karmę u beliara bo chcę ulepszyć szpon beliara a mam u niego -40 :/

"Drewniana ochrona" powinien mieć w opisie, nie w nazwie... Chyba, że w nowych skryptach zostało to poprawione.

O dziwo w opisie też nic nie było :p

Jak szybko zwiększyć karmę u Beliara? 

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Kradnąc, bijąc innych, zabijając.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Kradnąc, bijąc innych, zabijając.

Kradzież zmniejsza karmę u Innosa. U Beliara nie zwiększa.

darekstrzalka4

darekstrzalka4

Użytkownicy
posty86
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem nowicjuszem mroku 10 lvl i moim problemem jest to, iż nie moge dostać się do Jarkendaru ponieważ potrzebuje zgody Vatrasa, a żeby ją dostać musze Pogadać z Lordem Hagenem, jednak najpierw  chyba musze zostać Mrocznym magiem, co jeszcze sporo mi brakuje, mam 16 Inteligencji, 75 many. WIększośc potworów z którymi dawałem rade, pokonałem. Proszę o jakieś wskazówki, porady lub coś, będe bardzo wdzięczny :)

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Maciuś nie musiałeś tego spamować bo czytałem już położenie tabliczek w innym temacie jedynie opis ,,u magów wody" jest troche dla mnie debilny bo albo chodzi o piramidy w khorinis jak i tunele pod nimi albo już o centralnej części jarkendaru. Pytałem się co do tych bandytów ale już chyba wiem jak ich rulować na przykładzie tych co okradli eorla z tabliczek. Tizgar pisał, że znalazł 200 jagód a ja grając od nowa przeszukując tereny i krzaki w okolicach khorinis wieży xardasa i gospody pod martwą harpią znalazłem chyba tylko 1 krzak posiadający z 3 jagody :P A i co z tą recką z serc troli i tych roślinek to nie znalazłem w pierwszym rozdziale po z tego co wiem są w późniejszym etapie gry.
Czemu więc pytasz się ciągle o wytrzymałość skoro podałem ci wszystkie bonusy jakie możesz zgarnąć na wytrzymałość w 1 rozdziale? Czego oczekujesz więcej? Opis "u magów wody" jest dla ciebie debilny? Widzisz, ciągle nie przyswoiłeś informacji którą ci podałem mimo, iż przyspamowałem nią dziesięciokrotnie aby wreszcie coś zaskoczyło w twoim mózgu - niestety daremnie. Mógłbym ci wytłumaczyć dlaczego opis "u magów wody" nie jest debilny dla kogoś kto potrafi wykazać się odrobinką pomyślunku, niemniej wystarczająco czasu straciłem już próbując ci pomóc.

Pomogłeś mi pomogłeś zaczaiłem za pierwszym razem tylko się śmiałem z dokładnego opisu u magów wody ale poszukam sobie. Ja ci nie każę tracić na mnie czasu jak ci się nie chcę bo masz do tego prawo i zajechało trochę spiną :P
I tizgar ale te jagody leżą w większości na ziemi czy na krzakach bo ci ziomeczku przysięgam, że każdy krzak obszukuję i still lipa może przez grę jakieś jagody się nie ,,wczytały"
Kamie wchodzę na każdą pierdoloną górkę i obwąchuje każde drzewo ale szybciej znajduję tabliczki i goblinie jagody niż polne lub leśne

Gawko

Gawko

Użytkownicy
posty42
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanko - kiedy najlepiej zacząć ulepszać zbroję? Jestem paladynem i teraz nie wiem czy ulepszać tą zwykłą zbroje paladyna ? Opłaca się ją ulepszać czy zaraz dostanę inną i szkoda składników? W tym temacie jestem ciemny więc proszę o porady.

I powtórzę poprzednie pytanie bo jakoś tak się zakopało pomiędzy innymi postami:
Dostałem zadanie od Saturasa "orkowie w dolinie" , zabiłem już wszystkich szamanów i tego jednego herszta orków chcę wrócić do Saturasa
 a go nie ma. Wie ktoś co się z nim stało?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Masz w pewnym temacie pełne info na temat ulepszania wiec jaki problem składników co jak co ale tego akurat nie braknie no chyba ze grasz najemnikiem to wtedy mogło by braknąć ale nie palem

Na 2 pytanie nie dostaniesz odpowiedz z prostej przyczyny bo za dużo razy padła odpowiedz na nie a dwa ty skipujesz sam siebie jak grasz ze nie wiesz gdzie on jest

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możecie mnie opierdolić, że ciągne ten temat jagód ale mnie już kurwicy łapie gdy szukam tyle czasu i na pierdyliard krzaczków znajduję z 7 jagód przy czym 7 to nie jest to wasze 100+ wierzę wam, że tyle znaleźliście ale może u mnie coś jest nie tak nie wiem gra się źle zainstalowała bo nie wiem jak to kurwa już wytłumaczyć daje 3 screeny losowych 3 krzaków o teksturach tych gdzie powinny być jagody a gdzie ich oczywiście nie ma ;_;
http://prntscr.com/3bjoex
http://prntscr.com/3bjpe1

http://prntscr.com/3bjqdw

Gawko

Gawko

Użytkownicy
posty42
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Masz w pewnym temacie pełne info na temat ulepszania wiec jaki problem składników co jak co ale tego akurat nie braknie no chyba ze grasz najemnikiem to wtedy mogło by braknąć ale nie palem

Na 2 pytanie nie dostaniesz odpowiedz z prostej przyczyny bo za dużo razy padła odpowiedz na nie a dwa ty skipujesz sam siebie jak grasz ze nie wiesz gdzie on jest

Nie pytałem o składniki a raczej o to czy od ulepszać zbroje paladyna czy raczej poczekać na jakąś lepszą... kiedyś znalazłem to info na temat ulepszania ale teraz nie mam pojęcia gdzie to było(troche już się naszukałem) więc następnym razem daj jakąś podpowiedź w jakim temacie tego szukać :D

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mogę znaleźć drugiego klucza do zadania "Antyki" wchodzę na ten dach po drabinie a tam ani widu ani słychu żadnego klucza tylko skrzynia w której też go nie było 

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
@Raster
O stary... ;D Jedną garść znajdziesz pod drzewkiem obok farmy Lobarta. Inną garść znajdziesz przy jaskini do teleportu przy mieście. Jeszcze jedną naprzeciwko schodów do gospodarstwa Akila w krzakach. Dużo tego znajdziesz przy murach miasta po rozmowie z Zurisem. Ile tego jest w lasach to ja nie zliczę. Przy schodach do Obozu Myśliwych też jest ich trochę. Mam nadzieję, że dalej wymieniać nie muszę.

bojka222

bojka222

Użytkownicy
posty138
Propsy5
  • Użytkownicy
Takie pytanie ile około zajmuje przejście całej gry wraz z returningiem w miarę robiąc wszystkie zadania ?;] Pozdrawiam i Wesołych świąt :}

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2, 3 setki zależy od umiejętności gracza, nie postaci :D

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Takie pytanie ile około zajmuje przejście całej gry wraz z returningiem w miarę robiąc wszystkie zadania ?;] Pozdrawiam i Wesołych świąt :}
Zależy jak grasz. Ale powiem Ci, że na 40 godzin nie masz co liczyć, w takim czasie to dwa pierwsze rozdziały są ciężką sprawą. :D

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra kamie idę dokładnie przeszukać miejsca które mi wskazałeś, I też życzę wszystkim wesołych świąt :D
Ok kamie o 3 sztukach jagód przed schodami do farmy akila to już wcześniej zobaczyłem. Zagadałem z zurisem i za miastem poza serafisami ognistymi pokrzywami i roslina lecznicza nic nie bylo za to przy jaskini z teleportem były 3 i koło drzewa również 3 co daje mi 6 więc do 25 daaaaleka droga ^^ W każdym razie dzięki zawsze to 6 więcej jeszcze 100 muszę wyczarować

0 użytkowników
Do góry