Maciuś nie musiałeś tego spamować bo czytałem już położenie tabliczek w innym temacie jedynie opis ,,u magów wody" jest troche dla mnie debilny bo albo chodzi o piramidy w khorinis jak i tunele pod nimi albo już o centralnej części jarkendaru. Pytałem się co do tych bandytów ale już chyba wiem jak ich rulować na przykładzie tych co okradli eorla z tabliczek. Tizgar pisał, że znalazł 200 jagód a ja grając od nowa przeszukując tereny i krzaki w okolicach khorinis wieży xardasa i gospody pod martwą harpią znalazłem chyba tylko 1 krzak posiadający z 3 jagody
A i co z tą recką z serc troli i tych roślinek to nie znalazłem w pierwszym rozdziale po z tego co wiem są w późniejszym etapie gry.
Czemu więc pytasz się ciągle o wytrzymałość skoro podałem ci wszystkie bonusy jakie możesz zgarnąć na wytrzymałość w 1 rozdziale? Czego oczekujesz więcej? Opis "u magów wody" jest dla ciebie debilny? Widzisz, ciągle nie przyswoiłeś informacji którą ci podałem mimo, iż przyspamowałem nią dziesięciokrotnie aby wreszcie coś zaskoczyło w twoim mózgu - niestety daremnie. Mógłbym ci wytłumaczyć dlaczego opis "u magów wody" nie jest debilny dla kogoś kto potrafi wykazać się odrobinką pomyślunku, niemniej wystarczająco czasu straciłem już próbując ci pomóc.
Pomogłeś mi pomogłeś zaczaiłem za pierwszym razem tylko się śmiałem z dokładnego opisu u magów wody ale poszukam sobie. Ja ci nie każę tracić na mnie czasu jak ci się nie chcę bo masz do tego prawo i zajechało trochę spiną

I tizgar ale te jagody leżą w większości na ziemi czy na krzakach bo ci ziomeczku przysięgam, że każdy krzak obszukuję i still lipa może przez grę jakieś jagody się nie ,,wczytały"
Kamie wchodzę na każdą pierdoloną górkę i obwąchuje każde drzewo ale szybciej znajduję tabliczki i goblinie jagody niż polne lub leśne