Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3924727 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3924727

Odpowiedzi 14149

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Kody nie są tu racja ale żeby kody działały wymagane jest włączenie konsoli i koło się zamyka

Masz 2 warianty
- Zapisanie gry z włączona konsole w większości wypadku uszkadza save ( co automatycznie kończy się gra od nowa )
- Odpalenie konsoli choćby na sekundę destabilizuje grę co oznacza ze mogą ale nie muszą pojawić się efekty uboczny w postaci bładów bądź źle zaskoczonych skryptów przez co pojawia się niedociągnięcia które mogą utrudnić lub uniemożliwić grę ( i ja o tym mowie cały czas )

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Tylko, że ludzie są głupi i gadają swoje, bo JESZCZE im się nic nie stało...

"Nie żałuj umarłych, żałuj żywych, a szczególnie tych, którzy żyją bez miłości"
~ Albus Parcival Wulfryk Brian Dumbledore

Atak Dzieci NEO
http://themodders.org/index.php?topic=21709.0

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Tizgar wystarczy wpisać kod i ją wyłączyć. Nikt ci nie każe latać z konsolą po questach i mapie. Myślenie nie boli.

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Chodzi mu o to, że nawet jak na sekundę włączysz to już to po sobie zostawia jakiś ślad...

"Nie żałuj umarłych, żałuj żywych, a szczególnie tych, którzy żyją bez miłości"
~ Albus Parcival Wulfryk Brian Dumbledore

Atak Dzieci NEO
http://themodders.org/index.php?topic=21709.0

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To czemu mi się to nigdy nie przytrafia ? Przeszedłem dla zabawy 3 razy na kodach i normalnie szło.  Równie dobrze w zwykłym gothicu można powiedzieć włączyłeś konsole to się zablokujesz. Niestety tak nie jest jak mówicie. To jeden wielki mit.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Powiedz to tym co niestety nie mieli tyle szczęścia co ty powtórzę znowu niemowie ze będzie na pewno masz 50% szansy ze nic się nie stanie lub 50% szansy ze jednak coś się zjebie.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja podzielam zdanie przemka273. Póki mi ktoś nie pokaże twardych dowodów to nie uwierzę, że konsola w jakikolwiek sposób wpływa na rozgrywkę;p

cewix

cewix

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bo konsola nie uszkadza gry, jeżeli ma ktoś jakieś bugi to wynikają z samej gry, a nie użycia konsoli :)

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytania zupełnie z innej beczki: chciałbym zagrać sobie w Gothic 1 (chwilkę bym sobie pocykał w jedynkę póki nie ma jeszcze spol Global Moda) lecz diabelsko odciągają mnie dwie rzeczy:
1)Sterowanie: niedawno ściągnąłem Gothic 1 (na innym kompie, nie na tym z którego właśnie piszę) i próbowałem pozmieniać ustawienia na takie żeby grało się tak jak w Returningu. Niestety system walki, wspinaczka, zbieranie rzeczy i otwieranie skrzynek jest cholernei do dupy!!!!!!
2)Ekwipunek-to nie muszę mówić dlaczego, bo raczej każdy kto grał wie jak tam wygląda. To już jest mniej ważne, bo jakoś to przeboleję ale sterowanie jest niemożliwe.

Jest jakiś sposób na zmienienie tego sterowania i ekwipunku przy okazji też? Tylko nie pisać, że wbij w ustawienia i pozmieniaj klawisze na takie jak w Returningu, bo to już próbowałem -.- 

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tego raczej chyba nie zmienisz, tak już jest zakodowane w grze. Mogę się mylić, ale raczej z tym nic nie zrobisz.

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
Chyba bede musiał poratowac sie kodem na stalowe pręty , albo powiedzcie mi gdzie sie prety wytapia.w dzienniku mam napisane: "teraz umiem wytapiac stalowe prety ,potrzebne mi sa 2 bryłki rudy i kawałek wegla" a ja mam 328bryłek i 40 węgla.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Prety wytapia sie w kuzni, np kolo benneta. A ruda musi byc zwykla, nie ta magiczna niebieska tylko ruda zelaza.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Gdzie jest czar Zmniejszenie potwora w najnowszej wersji? Wcześniej był u Zurisa, a teraz go nie ma, a przydałby się na czarnego trolla.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli dobrze pamiętam to w kryjówce dextera na szczycie wieży.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jeśli dobrze pamiętam to w kryjówce dextera na szczycie wieży.
Dobrze pamiętasz.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytania zupełnie z innej beczki: chciałbym zagrać sobie w Gothic 1 (chwilkę bym sobie pocykał w jedynkę póki nie ma jeszcze spol Global Moda) lecz diabelsko odciągają mnie dwie rzeczy:
1)Sterowanie: niedawno ściągnąłem Gothic 1 (na innym kompie, nie na tym z którego właśnie piszę) i próbowałem pozmieniać ustawienia na takie żeby grało się tak jak w Returningu. Niestety system walki, wspinaczka, zbieranie rzeczy i otwieranie skrzynek jest cholernei do dupy!!!!!!
2)Ekwipunek-to nie muszę mówić dlaczego, bo raczej każdy kto grał wie jak tam wygląda. To już jest mniej ważne, bo jakoś to przeboleję ale sterowanie jest niemożliwe.

Jest jakiś sposób na zmienienie tego sterowania i ekwipunku przy okazji też? Tylko nie pisać, że wbij w ustawienia i pozmieniaj klawisze na takie jak w Returningu, bo to już próbowałem -.-

ponawiam

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Kwazi, jeśli chodzi ci o to w pkt 1 ze jest wymagany dodatkowy przycisk akcji ze ukierunkowanie strzałkami to tego się nie da pozbyć w żaden sposób
Zas pkt 2 chodzi ci wygląd z tego co wiem na wyglad chyba podkreslam chyba istnieje jakis mod, a jeśli chodzi np o sterowanie podczas handlu to jest ta sama zasada co w pkt 1 :P

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam 1 pytanko. Mianowicie, czy opłaca się paladynowi robić miecz święty kat lub gniew innosa? Jakie te miecze maja obrażenia i czy są przydatne na ten okres gry? Mam najnowsza wersje moda-najnowszy patch.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ogolnie sie opłaca
Dmg maja taki jak masz w spisie tylko x2 + tam dodatkowe dmg od ognia czy magi :P

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
a gdzie mozna rude wykopac? A jesli greg mowi ze sie zgadza ale musi poczekac co na to jego załoga powie, tzn ze zadanie wykonane i sie zgadza? Bo wiem ze z tym ludzie mieli problemy

0 użytkowników
Do góry