Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3924724 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3924724

Odpowiedzi 14149

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
Nie zna ktos kodu na ducha wody?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
WATERSOUL mam dobre serce...
itat może ta komenda- widać ,że kompletnie nia znam się na konsoli... :facepalm:

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
Mówię , trudno jak nastepnym razem bede grał magiem to juz tego nie sprzedam bo bede wiedział ze jest to potrzebne.Teraz to nie mam spoilerów i dlatego popełniłem taki błąd.

Post połączony: 2014-04-13, 16:07
Nie działa . Wpisałem insert ITMI_ watersoul i pisało not found , a pozatym najpierw odrazu samo wskoczyło waterspehre.To co ja mam zrobic w tak krytycznej sytuacji?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jak mam wziąć talerz onara z koszarów straży miejskiej? Za każdym razem kiedy podchodzę do tej skrzyni andre zza ściany już wyciąga miecz. Próbowałem już kilkanaście razy. Czy jedynym sposobem jest rzucenie na andre zwoju niepamięci?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Hmm jest na to sposób z którego ja korzystam gdy chce oszukać system sposób działa zawsze :P chociaż system działa tez poprawnie bo w końcu go zrozumiałem :P

Robisz save i wywala kase gdzies, teraz wbijasz do pokoju ze skrzynia i bierzesz talerz dobrze aby cie zauważali i dajesz się pobić ty nic nie tracisz bo nie masz kasy a grzywny nie będzie bo jeśli im udało się załagodzić sytuacji czyli wklepać graczowi grzywna nie jest konieczna i sprawa zakończona potem tylko podnosisz swoja kasę i git :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A mnie zawsze udawało się na skradaniu, w nocy robić czystkę

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Następna sprawa - czy trzeba również wybić szkielety za farmą onara gdy chcemy zostać najemnikiem? Ile wynosi maxymalna dniówka najemnika?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Chyba 250.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Dawno nie grałem, to też spytam - z tego co widziałem w poradniku, większość Khorinijskich zadań można ukończyć na łamach rozdziałów 1-3 i tutaj moje pytanie - jak pokrywa się to z prawdą? Dopytać chciałem też, czy najpierw przyłączyć się do jakiejś gildii i dopiero zacząć robić misje poboczne, czy wręcz przeciwnie - grać bezgildyjnie do czasu wykonania jak największej ilości misji pobocznych, po czym dopiero zostać KIMŚ?

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

xxzenek123

xxzenek123

Użytkownicy
"Skurwiały leń" :D
posty105
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • "Skurwiały leń" :D
Raczej że jak najwięcej questów bo wybór gildi blokuje niektóre questy = mniej expa

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Max stawka 250 nie trzeba wybijać trupków :P ogólnie nic nie trzeba wybijać bo quest nie polega na oczyszczaniu
Pierw questy potem gildia tak jest najlepiej chociaż pewne questy maja swoje specyficzne wymogi :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Pewnie każdy będzie to miał w rzyci ( :lol:), ale...

Pytanie do tych, co grali magami - jak z regeneracją many? 1 pkt many to nie za mało? Myślałem, żeby coś z tym zrobić, ale nie wiem czy jest sens. Mam kilka opcji.

To samo pytanie do regeneracji życia - 1 pkt to nie trochę za mało?

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Nie sądziłem, że kiedykolwiek dane będzie mi to napisać, o którejkolwiek z gier, ale - w returningu trudniej zostać alchemikiem, niż kowalem czy łowcą .... wtf? Dla Harada - ork, ewentualnie - przy wielkich oporach z orkiem - paru bandytów, dla Bospera - sześć wilczków (które z Bartokiem w teamie nie stanowią najmniejszego problemu, podobnie zresztą jak i ork, który pada na 4 jego strzały), a dla Constantina? Tylko zrobienie całej mapy i przesiekanie się przez zastępy plugastwa wszelakiego, w poszukiwaniu jednej durnej gobliniej jagody. Gdzie tu sens, ja pytam?

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hęę ? Pytasz sie  na ulicy gildii kucpów- Zurisa o to gdzie Constantino zbiera zioła i masz obok wyjscie z miasta to wychodzisz nim idziesz na LEWO i tam juz od samej bramy masz wszystkie roslinki do konca drogi ( do momentu jak zaczyna sie wzniesienie) i na lewo w głąb przy pniaku masz goblinie jagody obok skalek malych z chrząszczami masz smoczy korzen, nie ma tam tylko szczawiu lecz masz go dalej przy wilkach  :) Mam nadzieje ze w miare po "polsku" i zdatnie jezykowo to opisalem .

bojka222

bojka222

Użytkownicy
posty138
Propsy5
  • Użytkownicy
Siema . Mam pytanie co do wytrzymałości . Jako że gram w moda pierwszy raz gram na poziomie b.łatwym . Gdzie mogę znaleźć jakieś mikstury/tabliczki itp. dodające wytrzymałość w I rozdziale ? Ta wytrzymałość bardzo przeszkadza w grze , jest jakiś sposób aby ją usunąć/wyłączyć ? Pozdrawiam

Ps.Może warto wydać pare PN i się jej nauczyć chociaż czytałem że to tylko strata PN
Ps.2 Ewentualnie możecie mi podać kod na zmianę wytrzymałości i wpiszę sobie 10000 to tak jakby jej nie było :)

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kodow nie polecam, uroki returninga ( jest przez to trudny , nier adzisz sobie nie graj niestety xd ), a wiec 15 mleka +1 wytrzymalosc , tabliczki +2 wytrzymalosci , jesli chcesz to wydaj z 10/20 pn na to i mecz sie pozniej z brakiem pn xd

bojka222

bojka222

Użytkownicy
posty138
Propsy5
  • Użytkownicy
Po prostu dla mnie ta wytrzymałość jest żałosna , brak klimatu prawdziwego gothica przez nią , walczę i ginie . Jak się mi save zbuguje po kodach to trudno :) Jak ktoś ma ten kod to niech poda bo w attributes nie ma jej niestety :(

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Wytrzymałość nie jest atrybutem. W patchu 1.3 zmiejszanie wytrzymałości będzie wyłączone na BŁ i Ł.

bojka222

bojka222

Użytkownicy
posty138
Propsy5
  • Użytkownicy
A wiesz może kiedy premiera tego patcha 1.3?

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A wiesz może kiedy premiera tego patcha 1.3?

Wystarczyłoby żebyś nie ściągał ostatniego. Ja bez niego grałem i wytrzymałość wgl mi się nie zmieniała 

0 użytkowników
Do góry