Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3822480 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3822480

Odpowiedzi 14149

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam gdzie znajdę szczaw królweski podpowie ktoś miejsca  gdzie rośnie

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Kolejny, nie no grałeś w nk jeśli tak to wiesz jeśli nie grałeś w nk to nie wiesz gdzie szukać ale skoro nie grałeś w nk to na czorta się porywasz na returna

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Popieram... Niektórzy po prostu są aż zbyt mocno "noobami", żeby przejść grę samodzielnie... Np. ja! :lol: 
Returning to najtrudniejszy i najlepszy moim zdaniem mod, dlatego warto się nad nim pomęczyć... Ja na ten przykład chcę jak najszybciej przejść grę mniej więcej 100%, więc obczajam wszystkie miejsca i z nk i te, w których nic nie było w podstawce (dla pewności :lol:)
Dziękuje, dobranoc

"Nie żałuj umarłych, żałuj żywych, a szczególnie tych, którzy żyją bez miłości"
~ Albus Parcival Wulfryk Brian Dumbledore

Atak Dzieci NEO
http://themodders.org/index.php?topic=21709.0

Kyronus Blade

Kyronus Blade

DreamVader 2
posty45
Propsy16
ProfesjaGracz
  • DreamVader 2
Ja do cholery nie ogarniam jak można nie znaleźć tej szpady. Ja ją kuźwa znalazłem bez żadnych FAQ itp. Społeczeństwo robi się już ślepe czy co..

BCS

BCS

Użytkownicy
posty57
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
no to już jest prowokacja w czystej postaci :lol:

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Niedługo Ventrue potrolluje i walnie + 20 :lol:

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Widzę tutaj małe zdenerwowanie ale mam takie pytanie być może banalne... Grimgash to zasrany kozak i leczy się przy końcu jego życia, a wszystkie czary już wydałem i tego gnoja zabić nie mogę... Da mi ktoś jakąś radę jak zaradzić jego leczeniu ran?
I jeszcze jedno. Muszę zapierdzielić 200 potwórów dla myśliwych a mam dopiero sto coś i nie wiem czy na Khorinis jest wystarczająco dużo tych słabszych potworków do rozwalenia na moim poziomie gry (nie mam gildii jeszcze) Jeśli tak to gdzie jest ich największe skupisko? Niby proste ale w nk grałem w 2007... 
Z góry dzięki

Atak Dzieci NEO

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Widzę tutaj małe zdenerwowanie ale mam takie pytanie być może banalne... Grimgash to zasrany kozak i leczy się przy końcu jego życia, a wszystkie czary już wydałem i tego gnoja zabić nie mogę... Da mi ktoś jakąś radę jak zaradzić jego leczeniu ran?
I jeszcze jedno. Muszę zapierdzielić 200 potwórów dla myśliwych a mam dopiero sto coś i nie wiem czy na Khorinis jest wystarczająco dużo tych słabszych potworków do rozwalenia na moim poziomie gry (nie mam gildii jeszcze) Jeśli tak to gdzie jest ich największe skupisko? Niby proste ale w nk grałem w 2007...
Z góry dzięki

Nie ubiłeś 200 a już bierzesz się za tego Grimgasha 0_o?!
moby: las za farmą Sekoba, pola farmy Onara, przestrzeń przy farmie Bengara, droga do czarnego trolla i piramidy

Eregunos

Eregunos

Użytkownicy
posty29
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ej a to normalne, że po jakimś czasie przestaje się pokazywać liczba zabitych potworów?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Podobno.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Liczba pokazuje się tylko jak dostajesz bonus,  khorinis chyba z 300-400 gówna jest do zabicia
Grimash, klepiesz dziada na kilka roznych sposob az mu zostanie z 30% hp leczy sie od 20% teraz ładujesz na full duza ognista buze i on już nie wstanie, zwój ognistej burzy jest w latarni morskiej jacka :P mana to chyba tez nie problem żeby moc naładować, set biżuterii pod mana da się mieć szybko tez nie problem

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Jemu raczej chodziło o wskaźnik na początku gry. :P

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Zużyłem ten zwój... Za farmąc Sekoba poszli wszyscy prócz szkieleto-goblinów. Na płaskowyżu nic już nie żyje prócz ludzi oczywiście, a czarny troll jak i potwory niedaleko niego także leżą martwe... Piramidy to ogniste jaszczury i czarne gobliny, więc nie są za proste... Ale dzięki za pomoc, jakoś dobije tych 200... A jak pieprzne Grimgasha z ognistej strzały to zdechnie? Tylko to mi zostało bo znalazlem u bandytów Dextera...

Atak Dzieci NEO

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja gnoja zabiłem spamując goblinami ale jesli jestes najprawdopodobniej w 1 rozdziale nadal to daruj sobie tego bosika

Ja musze od nowa zaczynać gre i sobie ryckiem przejde bo magiem tutaj to trzeba mane oszczędzać masakrycznie a duzo do zabicia, bez returninga to sie oszczędzało ze pozniej mogleś spamować potami i sie nigdy nie kończyły a tu nie ma tak ;(

Mogli zrobić jakaś opcje ogródek zeby mozna było sobie roslinki sadzić xd

PS. Zna ktos kod zeby zobaczyc wszystkie nowe czary? Nekrosem juz nie pogram, musiałbym od nowa a chce zobaczyc, gdzies widziałem taki kod (miał w sobie imie) ale nie moge znaleźć go QQ

Post połączony: 2014-03-20, 22:51
To jest juz poprostu przegięcie, ku*wa bije bandytów z Gregiem i widzie co mi wyswietla? Ze nie mam złota, puff i złoto całe poszlo sie je*ać, jesli to nie jest bug to jesteście ślepi

Zupsko

Zupsko

Użytkownicy
posty1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam
Obecnie jestem w 3 rozdziale i Xardas nie idzie naprawić amulet do słonecznego kręgu, zostałem już łowcą smoków wiec nie mam pojęcia czemu się nie rusza. Jest jakaś komenda by teleportować go na miejsce?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
A powiedział, że pójdzie?

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Da ktoś link do rozmieszczenia kartek Bena w Jarkendarze? (dziadka Falka)

Atak Dzieci NEO

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy35
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Aby dostać ten quest, musisz zapytać Falk o swoim dziadku, a następnie znaleźć pierwszą notatkę.  Ta notatka jest w Horinise starych ruin, gdzie były Magee wody.  Uwaga u podnóża wielkiej piramidy.  Jest stary portfel.  Otworzyć go i przeczytać wiadomości.  Następnie przejdź do Falk i dać mu uwagę.  Opowiada nam historię, i wzywamy pomoc.  Teraz musimy znaleźć resztę listu, i te notatki są Yarkendare.
  -Druga uwaga jest w obozie piratów, znajduje się jaskinia z mrakorisa.  Biorąc pustą butelkę rumu.  Wzięliśmy na notatkę i przeczytaj ją.
  - Trzecia uwaga jest jezioro, gdzie wraz z Alligator Jack udał się na polowanie.  Nie będę kłamać ryby, dobrze, w tym uwaga ryby ją przeczytać.
  - Czwarta nuta jest w kanionie.  Istnieje małe jezioro i tutaj o tym jeziorze i położy pustą butelkę grogu, przeczytaj go.
  - Piąta notatka jest w pobliżu wejścia do dużej jaskini, która prowadzi do kanionu.  Przed dotarciem do jaskini należy skręcić w lewo i iść do przodu trochę wzdłuż gór.  Nie będę kłamać notatka ją przeczytać.
  - Szósta uwaga na bagnach nie jest daleko od jaskini Juan za drzewem.  Przeczytaj uwagę.

Teraz musimy znaleźć zwierzęcia podobnego do suwaka - jest to kobieta modliszka.  Znajduje się na wrzosowisku.  Znalazłem go niedaleko świątyni, która znajduje się na prawo od obozu bandytów.  Umartwiać jej amulet i odebrać Ben.  Teraz wróć się i idź do Horinis Falk za nagrodę.

Adrien

Adrien

Użytkownicy
Wolf
posty74
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Wolf

0 użytkowników
Do góry