Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4360853 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4360853

Odpowiedzi 14149

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Zasadniczo to ja nie rozumiem problemu :P
Jeśli chcesz żeby naprawa oka się udała itp i żeby przerzuciło do R4 musisz ofc mieć oko naprawione przez benneta 3 bagienne ziela dla vatrasa i zebrać całą 3 w słonecznym kręgu żeby xardas ruszył dupę dobrze mieć uriziela i dostać awans w gildii w przypadku gildii bez awansu czyli SS musisz mieć nowa zbroje :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Eregunos

Eregunos

Użytkownicy
posty29
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A ja mam problem z pomocą Laresa po tym jak pójdę z nim do magów i tego kręgu. Kiedy płacę mu pierwszy raz to jest ok... ale po jakimś czasie Lares mówi, że jeśli chcemy aby dalej nam towarzyszył musimy zapłacić 500 sztuk złota, więc dałem mu te 300... i tutaj problem, wtedy coś zaczyna mówić, chyba o miksturze i mam tylko opcję "Poradzę sobie sam"(nie wiem czy dokładnie tak ale wiadomo o co chodzi). I pytanie: to jakiś bug czy tak ma być? :O

cewix

cewix

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Problem rozwiązany, polegał na tym, że Benek oddawał mi ten sam amulet co mu dawałem zamiast z naprawioną oprawką, że też tego nie zauważyłem...

I nie nie trzeba mieć bagiennego ziela i nie nie trzeba mieć uriziela i z tego co pamiętam w nk awans dostawało się dopiero po naprawieniu oka

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
To źle pamiętasz.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To źle pamiętasz.

A ja właśnie pamiętam, że paladynem stawało się dopiero po naprawieniu oka. Łowcą bankowo przed można było ale nie paladyn ;p

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
4 rozdzial i nową zbroje dostaje sie po skonczeniu rozmowy z pyrokarem przy słonecznym kręgu

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Przecież on pisał o NK. A Paladynem musisz być przed naprawą, bo inaczej Xardas nie pójdzie do kręgu. Tak samo w NK IV rozdział zaczynał się po wejściu do GD, a tutaj zaraz po rozmowie z Pyrokarem.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ze lol od zawsze w nk Łs i paladynem stawałeś się w tym samym czasie po załatwieniu sprawy z bennetem i return tu nic nie zmieniłe, kurwa tak to jest i widać, wychodzi to teraz ze mało kto grał w gothica 2 z nk czy bez i od razu leci na 1 rzut z modem trudności owym :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Problem rozwiązany, polegał na tym, że Benek oddawał mi ten sam amulet co mu dawałem zamiast z naprawioną oprawką, że też tego nie zauważyłem...

A nie mówiłem obudowe sprawdzić?  :lol2:

Mam pytanie!
1. Wzięłem sobie misję od Lutera (kwitek od Lehmara, Galahad) ale zapomniałem, że Lehmara pobiłem i okradłem skrzyneczkę już wcześniej dużo i stąd moje pytanie. Nie znalazłem żadnego papierku ani w skrzyni, ani przy Lehmarze. Czy to już dupa i nic się nie da zrobić?

2. Jaka jest nagroda za misję Galahada? Chcę wiedzieć co mogę stracić....

3. Kiedy dostaje się zbrojkę gildii zabójców? Właśnie mam misję z Nigelem...
Z góry dzięki za odp :ok:

"Nie żałuj umarłych, żałuj żywych, a szczególnie tych, którzy żyją bez miłości"
~ Albus Parcival Wulfryk Brian Dumbledore

Atak Dzieci NEO
http://themodders.org/index.php?topic=21709.0

Eregunos

Eregunos

Użytkownicy
posty29
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1- Zabrałeś ten papier z tej skrzyni schowanej w szafie?
2- Z tego co pamiętam to Gallahad może Cie uczyć magii do 3 kręgu.
3- Hmm albo na początku albo na końcu(po zabiciu Hansa i jego bandy) ale skoro już masz zadanie z Nigielem to pewnie na końcu.

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
1. To jest taka skrzynia? LOL
2. Etam to marna nagroda...
3. Okej, to jeszcze troszkę się namęcze zabijając te pipki... Dzieki

"Nie żałuj umarłych, żałuj żywych, a szczególnie tych, którzy żyją bez miłości"
~ Albus Parcival Wulfryk Brian Dumbledore

Atak Dzieci NEO
http://themodders.org/index.php?topic=21709.0

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. To jest taka skrzynia? LOL
2. Etam to marna nagroda...
3. Okej, to jeszcze troszkę się namęcze zabijając te pipki... Dzieki

1.Na kominku przycisk do "odkrycia" tej skrzyni.
2.Będziesz mógł wybrać: kasa/miksturki (chyba)/magia. Potem też będziesz mógł z nim handlować.

Zenek23

Zenek23

Użytkownicy
posty50
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Czy to normalne, że w Górniczej Dolinie często crashuje podczas wczytywania gry? Ja tak właśnie mam, a jakby co to przez całą grę jeszcze ani jednego kodu nie użyłem.

cewix

cewix

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Czy to normalne, że w Górniczej Dolinie często crashuje podczas wczytywania gry? Ja tak właśnie mam, a jakby co to przez całą grę jeszcze ani jednego kodu nie użyłem.

Tak w GD są częste crashe, osobiście miałęm tak co 2 save.
A kody nie sprawiają, że gra działa gorzej, to tylko wytłumaczenie na te bugi ^^, a jak już to w minimalnym stopniu.

Dodam, że są momenty, w których bez kodów nie przejdziesz gry, bo coś się zbuguje, lub jakiejś innej misji np. w 4 rozdziale z saturasem, po wykonaniu misji saturas znika i trzeba go często przyzywać na kodach.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Dodam, że są momenty, w których bez kodów nie przejdziesz gry, bo coś się zbuguje, lub jakiejś innej misji np. w 4 rozdziale z saturasem, po wykonaniu misji saturas znika i trzeba go często przyzywać na kodach.
coś niesłychanego !
Saturas znika! do kitu z takim modem...
a wiadomo gdzie znika??

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a nie zjada go smok przypadkiem?

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
niektórzy gracze na to nie wpadli...
coraz słabsi zawodnicy w tym temacie się pojawiają niestety

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders

Tak w GD są częste crashe, osobiście miałęm tak co 2 save.
A kody nie sprawiają, że gra działa gorzej, to tylko wytłumaczenie na te bugi ^^, a jak już to w minimalnym stopniu.

Może to przez te kody, przez które gra nie działa gorzej, gra działa gorzej?  :lol:

@Memorius

I co to teraz będzie? Bo teraz coraz więcej takich, co im im się do FAQ nie chce zajrzeć (pytanie o Szpadę  :D). Proponuję zamknąć temat na miesiąc, bo kto teraz gra w Returna? :D

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja gram w Returna i chętnie będę odpowiadał na pytania ludzi w tym temacie po co zamykać??

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
No ja nie wiem jak odpowiadać na pytania ludzi, którzy cały czas lecą na kodach.
O tym tu było gadane setki razy ale jak widać bez rezultatu.
Nikt nie odmawia pomocy, ale odpowiadać po raz 86482 na pytanie o szpadę Abigail to się naprawdę już nikomu nie chce.
Gra jest po prostu za trudna dla wielu z tych których tu ze śmiechem czytam .

0 użytkowników
Do góry