Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3822542 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3822542

Odpowiedzi 14149

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
To ruscy spierdolili :P przez system nagród za zabijanie x potworów :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
90% to i tak duzo, przeciez to jest wskaznik ile % masz na walniecie lepszego hita, wiec 90% to sporo wiec ja bym sie nie przejmował

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Nieważne czy to dużo, czy mało. Błędy trzeba wyeliminować. Ja przez to musiałem trzymać 50PN aż do SO.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ja bym sobie to raczej zmienił w konsoli zamiast wydawać tyle PN drugi raz na to samo przez buga :F

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy596
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Ventrue
Moderator działu

Pytania odnośnie zadań i rozgrywki
#6164 2014-03-12, 14:52(Ostatnia zmiana: 2014-03-12, 16:10)
Precz z kodami. Silvero jest zbyt profesjonalny żeby bawić się w oszustwa. O ile się nie mylę PN ci wystarczy, także temat został wyczerpany.

@down
Tak.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nazywasz oszustwem naprawienie statu, który przez bug został obniżony? :facepalm:

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Juz pomijam ze użycie konsoli sprowadza na gracza i tak większe problemy niz sam bug który bugiem nie jest, to raczej ruscy nie popatrzyli ze pewien mechanizm z g2 gryzie się z ich pomysłem :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiecie może jak robić poświęcone strzały? Przeczytałem książkę w dolinie cieni i nwm co dalej. Umiejętność mam wyuczoną.

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy35
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Musisz podejść do kłody ( czy jak to się tam zwie - coś takiego jak na przykład przed domem Thorbena, co jego czeladnik piłuje) i wtedy wyskoczy okienko dialogowe. Nie jestem pewien czy też nie musiałbyś się wyuczyć tworzenia zwykłych strzał ( uczy jeśli dobrze pamiętam ten myśliwy na klifie w pobliżu latarni Jacka - chyba się Nix nazywa).

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Nix to pan tego psa myśliwych :)

Ja mam inne pytanko... Czy jeśli będąc na farmie Onara i już prawie będąc najemnikiem to prawidłowo powinno się pokonywać Dextera? Chodzi mi o staty, um. itp... Ledwo go załatwiłem i to z pomocą dwóch kul ognia... (Tak jak i szkielety gobliny, które rozwalałem w podstawce bez problemu)
I drugie pytanko to dotyczące misji przed zostaniem najemnikiem. Maria i Elena idą do tego grobowca i stoją. I co ja mam za zadanie robić dalej? Stać i się lampić jak one... stoją? :blink:
Z góry dzięki :ok:

Ciekawostka: Na wieży w skrzyni w obozie Dextera znajduje się czar zmniejszenie potwora, którego możemy użyć np. Na czarnym trollu
To dla tych, którzy nie wiedzieli  :P

"Nie żałuj umarłych, żałuj żywych, a szczególnie tych, którzy żyją bez miłości"
~ Albus Parcival Wulfryk Brian Dumbledore

Atak Dzieci NEO
http://themodders.org/index.php?topic=21709.0

Kyronus Blade

Kyronus Blade

DreamVader 2
posty45
Propsy16
ProfesjaGracz
  • DreamVader 2
Odpowiem ci na drugie pytanie Maria i Elena postoją jakiś czas nie długo poruszają się trochę po tym cmentarzu i za moment zagada do ciebie Maria że możesz wracać do Onara.

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Dzięki, a teraz drugie pytanie... Słyszałem, że w tym modzie jest więcej czarnych trolli niż w podstawce, więc takie me pytanie, czy jest gdzieś bliżej miasta czarny troll? Nie chce mi się iść do tamtego, bo jeszcze z laresem nie szedłem do magów...
Kolejne pytanie brzmi, czy można zrobić miksturę wytrzymałości, bez zostawania czeladnikiem u Constantina?
Z góry dzięki

Atak Dzieci NEO

Kyronus Blade

Kyronus Blade

DreamVader 2
posty45
Propsy16
ProfesjaGracz
  • DreamVader 2
Niestety w Khorinis jest tylko jeden czarny troll w kanionie w innych światach jest ich trochę więcej.  A w sprawie mikstury wytrzymałości ci nie odpowiem bo sam nie wiem , lecz wydaje mi się że wcale nie musisz być u niego czeladnikiem. Chyba nie jestem do końca pewny ale Ignaz alchemik z portu może cię jej nauczyć jak mu pomożesz z tym zadaniem związanym ze zwojem zapomnienia :D

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy35
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Aby Constantino nas uczył musimy już coś umieć z alchemii. Wystarczy nauczyć się pierwszych eliksirów życie/mana i nas będzie uczył.

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Serdeczne dzięki, ale z chwilami gry zwiększają się moje zasoby pytań, które mnie nurtują... Jeśli to nie sprawi kłopotu i nie zaśmieci w jakiś sposób forum to je przedstawię
1. Mika ma w dialogu jakąś grupkę orków, o której nie wiem. Gdzie ona się znajduje? I czy tam znajdę orkową miksturę dla Salandrila?
2. Chyba coś spieprzyłem z listem polecającym od Gerbrandta... Nie chce mi dać wgl zadania. Czy to przeszkodzi czy wystarczy reszta?
3. Znalazłem pięć krwawych pucharów, ostatni podobno jest w ratuszu, ale nigdzie nie widzę skrzyni?
4. Mam masakryczne problemy z pieniędzmi, a żeby je dostać potrzebuję polować i expić, ale żeby to robić to trzeba mieć miksy na wytrzymałość i życie, a żeby to mieć to trzeba mieć pieniądze! Co zrobić, żeby łatwo zdobyć gotówkę? (nie nie chce kodów :lol: XD)
5. W returningu są bossy takie jak Geglash i Rybogłów, a jakie polecacie na nich taktyki? Raboglava (Rybogłów w nowej wersji) rozwaliłem dzięki bugowi przy brzegu
6. Bractwo potrzebne jest do czego kolwiek oprócz przyłączenia się do nich?
7. Kto uczy jednoręcznej broni? Wulfgar po zostaniu najemnikiem nie chce, Buster w podstawce uczył tu już nie, a Cord mówi, że jestem zbytnim nowicjuszem w walce...
8. Mógłby mi ktoś podać link do DOBREGO poradnika do Opiekunów? Szukałem szczerze znalazłem gówno warte tutki...
9. Opłaca mi się uczyć ulepszania lekkiej zbrojki najemnika, czy Wodnego Kręgu będzie lepsza?

Jak narazie to wszystko... Świetny mod, ale bardzo trudny na początku... Z góry dzięki za odpowiedzi! :ok:

Atak Dzieci NEO

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Mikstura dla salandrila ma ork, wyjdź z miasta północną bramą i idź w lewo wzdłuż muru tam będzie ork myśliwy przed tą jaskinia gdzie są bandyci
2. niestety ale 3 listy polecające ci nie wystarczą potrzebne są cztery Slandril Lutero Gerbrand i Fernando 
4. Co do pieniędzy zacznij wykonywać zadania dla gildii zabójców
8. http://thereturning.pun.pl/viewtopic.php?id=29
9. Wydaje mi się że lepiej wodnego kręgu jest lepsza niż najemnika ;)

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy35
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
2. Jak zwaliłeś to Galahad nie zaliczy zadania, potrzeba wszystkich listów polecających.
3. Ostatniego nie ma w ratuszu. Dom Sędziego, dom Salandrila, ten obok Salandrila, dom Valentino, któryś jeszcze dom w górnym mieście i dom Lehmara.
4. Powoli z kasą problemy znikną, graj po prostu. Na początku moim zdaniem opłaca się jeść serafisy i różne jedzenie aby regenerować wytrzymałość.
UP: nie rób tego, po zabiciu Lehmara tracisz możliwość sprzedaży srebra i złota Halvorowi, a to jest spore źródło dochodu. Lehmara zabijasz pod sam koniec 5 rodziału.
5. Zależy, na początku ciężko, ale na przykład boss golemów jest podatny na czary wody ( trzeba próbować i wykorzystywać to co w grze. dla mnie przyblokowanie na skale czy drzewie to wykorzystanie terenu więc nie mam nic przeciwko ).
6. Hmmm w 7 rozdziale są (chyba)  potrzebni ( drugi raz docieram do 7 rozdziału i mi się odechciewa grać...)
7. Jednej ręki nie opłaca się w sumie, ja jej nauczyłem się jakoś do 29 czy jakoś tam a potem z bonusów. Dwuręczne lepsze.
8.   http://translate.google.pl/translate?sl=ru&tl=pl&js=n&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fworldofplayers.ru%2Fthreads%2F14147%2F
9. Hmm ja chodziłem chyba w zbroi wodnego kręgu a potem w tej z płytek pełzacza.

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mi juz sie odechciało grac nekrosem, jest 2x wiecej map do oczyszczenia a potek many tyle co w podstawce z nk
Mi na oczyszczenie obozu bractwa starego zeby zdobyc sfere zjadło z 40 potek srednich a to tylko jedna miejscówka, wojem grac w tym modzie to pikuś, magiem to juz cieżko

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy35
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Trochę pomocne choć mogłoby być bardziej, ale w 3 rozdziale Vatras powinien nauczyć cię regeneracji many.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
siema gdzie się nauczę wyrabiać mikstury na siłę ;)

0 użytkowników
Do góry