Serdeczne dzięki, ale z chwilami gry zwiększają się moje zasoby pytań, które mnie nurtują... Jeśli to nie sprawi kłopotu i nie zaśmieci w jakiś sposób forum to je przedstawię
1. Mika ma w dialogu jakąś grupkę orków, o której nie wiem. Gdzie ona się znajduje? I czy tam znajdę orkową miksturę dla Salandrila?
2. Chyba coś spieprzyłem z listem polecającym od Gerbrandta... Nie chce mi dać wgl zadania. Czy to przeszkodzi czy wystarczy reszta?
3. Znalazłem pięć krwawych pucharów, ostatni podobno jest w ratuszu, ale nigdzie nie widzę skrzyni?
4. Mam masakryczne problemy z pieniędzmi, a żeby je dostać potrzebuję polować i expić, ale żeby to robić to trzeba mieć miksy na wytrzymałość i życie, a żeby to mieć to trzeba mieć pieniądze! Co zrobić, żeby łatwo zdobyć gotówkę? (nie nie chce kodów
XD)
5. W returningu są bossy takie jak Geglash i Rybogłów, a jakie polecacie na nich taktyki? Raboglava (Rybogłów w nowej wersji) rozwaliłem dzięki bugowi przy brzegu
6. Bractwo potrzebne jest do czego kolwiek oprócz przyłączenia się do nich?
7. Kto uczy jednoręcznej broni? Wulfgar po zostaniu najemnikiem nie chce, Buster w podstawce uczył tu już nie, a Cord mówi, że jestem zbytnim nowicjuszem w walce...
8. Mógłby mi ktoś podać link do DOBREGO poradnika do Opiekunów? Szukałem szczerze znalazłem gówno warte tutki...
9. Opłaca mi się uczyć ulepszania lekkiej zbrojki najemnika, czy Wodnego Kręgu będzie lepsza?
Jak narazie to wszystko... Świetny mod, ale bardzo trudny na początku... Z góry dzięki za odpowiedzi!