Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3894337 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3894337

Odpowiedzi 14149

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pułapek nie da się wyłączyć później w grze. Co do zręczności, po pewnym czasie ją i tak nabijesz bo jest potrzebne mieć ją na poziomie 100, do zadań. Graj na spokojnie, bez pośpiechu a wbijesz potrzebny Int ( pierwszy rozdział można skończyć z ponad 50 Inta).

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem a mianowicie, najpierw zabilem Senyaka  krzyżem a pózniej poszedłem zrobić misje z runa mrta ulu i nie mam duszy Senyaka :/ to znaczy że już nie bd mógł zaczarować szpony beliara jego duszą ?
Czy to żarcik taki?
*Ale ja bez sarkazmu zapytałem...

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Skąd ten sarkazm kolego Tituf ;D

Mimxsar zapewne zapytał poważnie czy nie można , więc poważnie mu odpowiadam ,że nie można.
Poważnie :lol:

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Mimxsar

Mimxsar

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szkoda szpon odpada w takim razie :/ a jaka jest dobra broń jednoręczna oprócz szponu ? jest cos o zblizonym dmg ?

Zenek23

Zenek23

Użytkownicy
posty50
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam wszystkich. Mam dziwny problem. Otóż zostałem niedawno Strażnikiem Świątynnym i rozmawiałem już z tym Baalem czy pomógłby mi się dostać do Lorda Hagena. Powiedział mi, że to załatwi i podał mi te hasło "Y'Berion" co będę musiał znać. Rozmawiam z tym strażnikiem od ratusza, powiedziałem hasło i normalnie już mogę wejść, jednak gdy wchodzę to ten drugi strażnik w środku zaczyna krzyczeć "ALARM!" Wczytywałem i próbowałem kilka razy ale wciąż to samo. A więc moje pytanie brzmi: O CO CHODZI??!! Bardzo proszę o pomoc.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
To jest takie zabezpieczenie, gdyby kiedykolwiek komuś zachciało się przejść koło strażników za pomocą wyciągniętej broni czy też na biegnięciu w bok. Jedna taka akcja, i strażnicy nigdy nie zapomną. Pozostaje ci albo wczytać jeszcze wcześniejszego sejwa albo biegać bokiem.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam wszystkich. Mam dziwny problem. Otóż zostałem niedawno Strażnikiem Świątynnym i rozmawiałem już z tym Baalem czy pomógłby mi się dostać do Lorda Hagena. Powiedział mi, że to załatwi i podał mi te hasło "Y'Berion" co będę musiał znać. Rozmawiam z tym strażnikiem od ratusza, powiedziałem hasło i normalnie już mogę wejść, jednak gdy wchodzę to ten drugi strażnik w środku zaczyna krzyczeć "ALARM!" Wczytywałem i próbowałem kilka razy ale wciąż to samo. A więc moje pytanie brzmi: O CO CHODZI??!! Bardzo proszę o pomoc.

Miałem to samo z tym że byłem najemnikiem. Mam na to sposób po prostu uciekaj od niego może cb bd wszyscy gonić ale jak przestaną to nic się nie stanie, więcej cie nie zaatakuje, nie zapłacisz grzywny ani nic i normalnie wejdziesz do ratusza.  :) Przynajmniej ja tak miałem.  :) xd

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

Zenek23

Zenek23

Użytkownicy
posty50
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ok spróbuję :D

Post połączony: 2014-03-03, 20:06
Ok, dzięki Stonnos111. Zrobiłem tak jak mówiłeś i już wszystko jest dobrze :)

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szkoda szpon odpada w takim razie :/ a jaka jest dobra broń jednoręczna oprócz szponu ? jest cos o zblizonym dmg ?
Bez sarkazmu: http://themodders.org/index.php?topic=20711.0 coś wybierzesz

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Poda mi ktoś w końcu kod na naszyjnik dla hanny? Bo zadanie mi się zbugowało dostałem zadanie od abigail ale naszyjnika nie a  wgl nie używam kodów.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
itmi_goldnecklacehanna

Mimxsar

Mimxsar

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czyli od broni Gniew Demona nie ma lepszej jednoręki ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Jak grasz na patchu spolszczenia 1.2 to są gildyjne :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie siły. Czy jeśli walczę na 5% bronią dwuręczną (zielony) to czy częściej będzie mi wbijać bonus +1 do siły niż walczenie bronią jednoręczną na 60% (mistrza)?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
niema to znaczenia bonus jest losowy 50-50 %

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie: Mam zainstalowanego patcha 1.1 czy zeby zainstalowac 1.2 to moge poprostu to zrobic czy musze gre, dodatek i moda instalowac  od nowa i tylko 1.2 zainstalowac?

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zainstaluj po prostu 1.2 na to co masz.

Mimxsar

Mimxsar

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zginęła mi broń ULU MULU ;/ co dziwne jak wczytuje wcześniejsze zapisy sprzed kilku dni to też jej nie ma , czyli nie ma opcji że ją wyrzuciłem lub sprzedałem , a Tarrok nie zrobi już drugiej ma ktoś jakiś pomysł co mozę być ?

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zaatakowałeś Orka mając założone Ulu-Mulu. Teraz z tego co pamiętam to nawet przywołane kodem Ulu-Mulu nie zadziała.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie, na let's playu widzialem ze ludzie mieli powiekszony plecak i pasek wytrzymalosci podzielony na "kwadraty" jak sie ten patch czy co to nazywa?
Drugie, jak zabije Lehmara to nic sie nie stanie? bo w zwarciu na hita lece a tak gnoja zaprowadze do jaszczurki i padnie
Trzecie, jak klikam np na miecz i mi pisze ze brakuje mi iles tam siły to blokuje mi sie plecak ze nie moge przegladac innych rzeczy, musze wylaczyc i wlaczyc plecak, da sie jakos to naprawic?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry