Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3924704 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3924704

Odpowiedzi 14149

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pewien problem byłem w jaskini bólu wszystko było ładnie biłem nieumarłych, ale w pewnym momencie kiedy natrafiłem na nekromantę użyłem mojej taktyki spam szkieletami, a sam poszedłem eksplorować jaskinię. Kiedy już skończyłem i chciałem wrócić do nekromanty okazało się,że go nie nie ma jego zwłok, brak zapisów w dzienniku.Jakieś pomysły co mogę zrobić żeby popchnąć questa do przodu ?

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
ja pierdole, może i wyjdę na ignoranta, ale nie mam już czasu ani ochoty wertować 300 stron w poszukiwaniu odpowiedzi jak zmienić sterowanie na sterowanie z gothic I, bo oczywiście nikt nie omieszkał tego dodać w faq'u, oczywiście jest mała wzmianka, wiele się nie pomylę  przytaczając fragment wypowiedzi: "zmienicie tam sobie w opcjach [...]" ... nosz kurwa, jakich opcjach ? Bo w grze w opcjach sterowania tego po prostu nie widzę, jeśli w skryptach to w jakiej linijce i w którym ini, zgaduje, że rebalance v2.1 ale dalej nie wiem którą linijkę kodu zmienić

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Ventrue
Moderator działu

Pytania odnośnie zadań i rozgrywki
#6002 2014-03-01, 21:45(Ostatnia zmiana: 2014-03-01, 22:28)
Znajdź tego Nekromantę albo wczytaj poprzedni zapis i sam go wykończ.

A co do tego co tak lubi często pierdolić. Może przestań tak majdać tym śmigłem, bo teza, że od tego się ślepnie w twoim wypadku się chyba sprawdza.

@down x2
Nie wiem jakim cudem skojarzyłeś jedno z drugim, z mojego wpisu nic takiego nie wynika. Współczuje nadinterpretacji.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Orzeszek, wertowanie 300 stron ci tu nie pomoże, jedyna co możne pomoc to tylko okulary lub po prostu zamiast kłamać sprawdź opcje bo nawet totalny debil które wejdzie w opcji i trochę poszuka, znajdzie :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
ok, zwracam honor, nie sądziłem że będzie to tam ukryte, w jednym z modów trzeba było grzebać w plikach ini, mimowolnie skojarzyłem to z tym modem

nie można było od razu tak tego wstawić Venture ? Chyba że ktoś lubi pierdolić po próżnicy, tak właśnie tak, jak widać słowo to ma wiele znaczeń a wszystko w zależności od kontekstu, niesamowite prawda? Współczuję bycia na etapie w którym to pierdolenie odbierasz jako synonim jechania na ręcznym, spoko, wyrośniesz z tego :)

a co do Ciebie Tizgar :D,  nie rozumiem czemu zakładasz że miałbym kłamać, w życiu by mi do głowy nie przyszło, że akurat tam znajdę tą opcję, jak widać trywialny problem, z którego nie pozostaje mi nic innego jak się roześmiać

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Odpowiedź dał Ci Venture, ale wnioskuję że chodziło Ci po prostu o zwykłe zmienienie przypisanych klawiszy. Więc musisz je zmienić samodzielnie ( w sumie nie wiem czemu CI odpowiadam, bo nie zwykłem robić tego w stosunku do osób które nie znają zasad Netykiety)

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
Ehh... jaki znowu brak netykiety, przyznaję, że może i niezdrowo się uniosłem, ale wynikało to z irytacji błahym problemem, a dobór słów taki a nie inny bardziej oddaje emocje niż dopisanie paru wykrzykników jako odpowiednik tegoż mojego niezdrowego uniesienia, a co do zaproponowanego przez Ciebie rozwiązania, no cóż, jest tak oczywiste, że w normalnej sytuacji nie zawracał bym sobie głowy odpowiedzią, ale skoro już wyszedłem na idiotę to odpowiem. Oczywiście że mogłem sobie sam wszystko pozmieniać i nie zawracać nikomu dupy, ale obawiałem się, że takie działanie zaburzy pracę nowych klawiszy funkcyjnych stąd też moje dopytanie.

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja gram sobie od nowa teraz jako mag i mam pytanie:

1. Co mam dalej zrobić w Gildi Kupców?? Ostatnim zadaniem jakie wykonywałem było zaopatrzenie dla paladynów. Po powrocie z Fortu Azghan i po porozmawianiu z Hagenem, Lutero wysłał mnie do Onara. No i tam nie udało mi się załatwić tego jedzenia i Lutero do mnie że muszę załatwić resztę rzeczy sam, ale nie dał mi żadnej listy ani nic. Zadanie (zaopatrzenie) wpadło do zakończonych i tylko mam zadanie Gildia Kupców, jednak nie mogę wogólę pogadać z Lutero (oprócz pytania o to kto jest w Gildi, ale nie chce powiedzieć)

2. Mam misję od tego maga Ghallanda jakoś tak co w porcie jest. Każe oczyścić swoje imię i znowu mam problem z Lutero. Lutero chce jakichś tam papierków które ma Lehmar, ale mimo że pobiłem Lehmara i okradłem skrzynie tam nie ma żadnych papierków

3. Jeśli jestem Magiem Ognia to Xardas nie będzie miał problemu iść do Słonecznego Kręgu?? Czy będę musiał zostać Paladynem??

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Na 1 nie odpowiem, bo nie zepsułem zadania tak jak ty, na 2 też nie, bo nie pamiętam (ale w domu Lehmara są 2 skrzynie, jedna jest ukryta), a do 3 zadam pytanie, jak chcesz zostać paladynem, skoro jesteś MO? Wytłumaczysz?

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów

2. Mam misję od tego maga Ghallanda jakoś tak co w porcie jest. Każe oczyścić swoje imię i znowu mam problem z Lutero. Lutero chce jakichś tam papierków które ma Lehmar, ale mimo że pobiłem Lehmara i okradłem skrzynie tam nie ma żadnych papierków

jesli okradłeś skrzynie to nie wiem a jeśli okradłeś skrzynię to tam tego nie ma (w skrzyni przy wejściu).
Nalezy poczekać aż Lehmar pójdzie spać oraz zniknie z ulicy Meldor , zakraść się do domu Lehmara , wcisnąć taki przycisk na kominku od strony łóżka i otworzy się skrytka w ścianie gdzie jest kolejny kufer a w nim wymagany przez Lutero dokument.

3. Jeśli jestem Magiem Ognia to Xardas nie będzie miał problemu iść do Słonecznego Kręgu?
grałeś w NK? no chyba logiczne że skoro misję zdobycia Oka Innosa zleca Xardas to do Kręu Słonecznego pójdzie najbardziej ochoczo ze wszystkich.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Mimxsar

Mimxsar

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem a mianowicie, najpierw zabilem Senyaka  krzyżem a pózniej poszedłem zrobić misje z runa mrta ulu i nie mam duszy Senyaka :/ to znaczy że już nie bd mógł zaczarować szpony beliara jego duszą ?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, moje pytaniw brzmi: Ktora wersja returninga pozwala na swobodne czytanie pulpitów w domach i skuteczne skradanie sie? Bo naprawde po co uczyc sie skradania jak kazdy npc widzi przez sciane i sie budzi jakbys jezdzil po domu w rolkach, bo sprawdzalem rebalance zwykly i 2.1 ale na obu biją mnie za czytanie, nawet na najłatwiejszym poziomie trudnosci, jest moze jakas łatka albo nowszy patch (mam 1.1) ktory to poprawia?

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Witam, moje pytaniw brzmi: Ktora wersja returninga pozwala na swobodne czytanie pulpitów w domach i skuteczne skradanie sie?
Returning 1.1.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli Slash and Craft 1.1? Bo szukam returning 1.1 ale widac tylko zwykly lub 2.1

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Czyli Slash and Craft 1.1?

nie
tylko rosyjskojęzyczny Returning 1.1

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Moim zdaniem każda wersja pozwala na to, ale w 2.1 trzeba myśleć kiedy można i trzeba mieć wysoką zręczność, albo skorzystać z czaru Strach / Sen.

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
Da radę jakoś wyłączyć pułapki po tym jak już wybrałem u Xardasa aby były aktywne ? Więcej z tego nerwów niż urozmaiconej rozgrywki...

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Własnie sen nie działa tez, bo niby kładą sie na ziemie uspani ale jak klekam do skrzyni to wstaja i atakuja

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Masz za mało zręczności.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jako nowicjusz ciemnosci nie mam jej prawie w ogole, ale jakos musze pulpity przeczytać a nie moge, zrecznosci nie nabije bo co to za mag zrobiony pod łuki i kusze

0 użytkowników
Do góry