Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3924769 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3924769

Odpowiedzi 14149

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Nie powinien.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Przecież to jest Smocza Zguba, zainstaluj patcha, bo możesz mieć później przedziwne bugi.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
No spoko dzięki za wyjaśnienie ;), wiem że pazur smoka to smocza zguba ale z inna nazwą ;), z tym że zdziwiłem się co ona robi tak łatwo dostępna na plaży, broniona przez słabe jaszczury :P ale wymagania widzę poszły w górę, co jest bardzo fajnym rozwiązaniem.

Quadrak

Quadrak

Użytkownicy
posty12
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam dziwny problem.Otóż jak dołączam do obozu myśliwych to wszystko cacy,ale po chwili przy Nixie nie ma Kła ! Nie wiem co zrobić a mimo chwile temu Kieł siedział obok Nixa.Nie wiem czy to jest jakiś bug czy coś,ale nie wiem o co z tym chodzi.Nawet nie zacząłem zadanie jeśli chodzi o to lekarstwo dla Kła.Podkreślam,iż Kieł znika nagle w tym samym dniu.Może ktoś zna rozwiązanie tego problemu ?

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Spróbuj się przespać, ewentualnie wczytaj grę.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

uriziel94

uriziel94

Użytkownicy
posty44
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
siemano czemu w dzienniku mi nie nalicza zabitych potworow? Ciągle mam w dzienniku ze zabilem 21 potworow?

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty96
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ilość zabitych potworów w dzienniku pojawi się dopiero, jak dostaniesz jakiś bonus (typu siła/walka bronią) za ilość zabitych.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może ktoś mi podać kod na Pirata Henrego bo jest mi potrzebny aby zrobić zadanie drewno na palisade, bo ja tego nie zrobiłem i Greg nie chce się zgodzić pomóć Hagenowi.
Naprawdę myślisz, że ludzie na forum mają za ciebie szukać kodu? Naprawdę nie potrafisz odpalić nowej gry, włączyć konsoli, wpisać edit focus na Henrego, zapisać to na kartce, wyczytać grę i go przywołać? Aż tak jesteś leniwy? Po za tym kod na pirata nie ma nic wspólnego z modem.
Radzę moderacji/administracji zająć się natrętnymi/bezsensownymi/ powtarzanymi pytaniami, a nie banowaniem użytkowników, którzy robią wiele dobrego dla działu (złego też, ale mimo wszystko gandalf pomógł wielu osobom)

Zdecydowanie tematu KODY brakuje...  :lol2:

uriziel94

uriziel94

Użytkownicy
posty44
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
omg ludzie co jest z tym lariusem, musze oddac mu listy od Galahanda, i spie do poludnia u bospera i lece szybko pod siedzibie lorda hagena i siedze juz pol godziny przed komputerem i kampie tak zebym widzial lawke i wejscie do hagena i juz cimno jest a tego skubanca dalej nie ma, zaczalem tez wpisywac kody na czas i tez nie chce mu sie dupy ruszyc, co robie zle? czy to moze jakis bug i da sie go przywolac z lawka pod dupa?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Ventrue
Moderator działu

Pytania odnośnie zadań i rozgrywki
#5869 2014-02-17, 19:47(Ostatnia zmiana: 2014-02-17, 20:13)
Idziesz spać u Salandrila do południa. Tutaj nie ma buga, ty po prostu jeszcze nie wykształciłeś u siebie umiejętności logicznego używania szukajki.

@2x down
Po pierwsze, wystarczyło wpisać frazę w wyszukiwarce. Po drugie, jest tutaj taki temat jak najczęstsze pytania.

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
Dobra wiem że to  pytanie tutaj padło 1000000000000000 razy ,ale mimo wszystko :Gdzie jest ten młot trolla chodze po tym miescie orków koło sali panów i nic, juz sie zakreciłęm w tych korytarzach. Gdzie on jest dokładnie ? prosiłbym o szybką pomoc.

uriziel94

uriziel94

Użytkownicy
posty44
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czytałem że larius ma przerwe po godz 12. To jeżeli sobie stoję sobie od godz 12 do 23 przed chatą lorda hagena i nikt nie wychodzi to to nie jest bug? Jeżeli prześpię się u Salandrila do poludnia i pójde po ławeczkę i on będzie sobie tam siedział to wychodzi na to że żeby jaśnie pan larius wyszedł to nie mogę stać koło jego chałupy bo sie boi wyjść i dopiero się pokaże jak będę w bezpiecznej odległosci, taki teleport na ławkę? Z góry dziękuję za odpowiedź i przepraszam że sobie nie wykształciłem "używania szukajki" ale w poradnkiu nic nie znalazłem o spaniu u Salandrila a mój cenny czas nie pozwala mi czytać 294 stron.

Post połączony: 2014-02-17, 20:17
Niestety spanie u Szanownego Pana Salandrilla do południa nie przyniosło efektu, JaSnie Oświeconego Lariusa nie ma ławeczce... No trudno będę sobie jakoś radził jutro. Dziękuję za chęci.

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Problem w tym, że Larius ma przerwę przed 12, przynajmniej tak mi się kojarzy. Pojaw się około 11.

Imoth

Imoth

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy jest gdzieś do kupienia znalezienia zaklęcie telekineza ???

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
W ,którym miejscu dokladnie jest młot trolla ?Bo znalesc nie moge juz  chodze po miescie orkó 30 minut i nic

uriziel94

uriziel94

Użytkownicy
posty44
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przespałem się do rana i czekałem do następnego rana, Larius się nie pokazał....
Więc wydaję mi się że to jest jednak BUG, dlatego problem rozwiązałem w następujący sposób: bmarvin, "o" na ciało strażnika wejścia a następnie na ciało Lariusa i usiadłem nim na ławce i zagadałem Bezim do niego.

Post połączony: 2014-02-18, 16:20

Post połączony: 2014-02-18, 16:21
W ,którym miejscu dokladnie jest młot trolla ?Bo znalesc nie moge juz  chodze po miescie orkó 30 minut i nic
jak masz na początku miasta rozwidlenie dróg to idziesz w dól  i tam powinnien lezec mlot gdzies, ale nie jestem pewny dokladnie

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
To nie był bug, no ale od teraz po tym jak użyłeś Marvina, to się dopiero zacznie jazda.

uriziel94

uriziel94

Użytkownicy
posty44
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Problem wynikający z niewiedzy, Gothic może i jest starą grą ale nie ma opcji, że każde zadanie będzie się bugować tak samo z siebie lub z nudów. Wiele osób misję przeszło bez przeszkód, bardzo wiele. Możliwe jest, że coś robisz źle, ale nie jestem w stanie stwierdzić co. Gdybym miał returna zainstalowanego to najpewniej wystarczyłoby jakbyś mi sejwa podesłał. Ale teraz to trudno. Jedno jest pewne, przez granie na kodach nie jedna osoba nie ukończyła gry. Najdziwniejsze jest to, że tyle razy to przeszedłem i ani razu żadnego buga nie miałem. 

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A tam nie trzeba było porozmawiać z ogrodnikiem ?Mi dopiero po rozmowie z nim Larius wychodził 

0 użytkowników
Do góry