Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3985199 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3985199

Odpowiedzi 14149

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
No i we właściwym czasie.
Tak , tak.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

diego1121

diego1121

Użytkownicy
posty131
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tajemnicze morderstow, ktos zabil Ignaza kto to?

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Cytat: diego1121
Tajemnicze morderstow, ktos zabil Ignaza kto to?
Cytat z poradnika:
Tajemnica morderstwa:
Aby otrzymać to zadanie musimy dostarczyć truciznę Constantino oraz wykonać zadania dla maga w bibliotece
klasztornej.Następnie musimy udać sie do domu Ignaza i przeszukać jego zwłoki.Następnie mówimy o sytuacji Lordowi
Andre: daje on nam zadanie odszukania zabójcy.No cóż zaczynajmy.
Na początek porozmawiajmy z Constantino, następnie w Kardifem, Coragonem i Zurisem.Po rozmowach udajemy się do
domu zmarłego i w krzakach znajdujemy pustą butelkę bo truciźnie.Pokazujemy ją Constantino i alchemik zgadza się
pomóc.Idziemy do jaskini na lewo od wschodniej bramy i rozmawiamy z Ortegą, który uważa że jesteśmy jego
zleceniodawcą.Zabójca zdaje sobie sprawę z tego, że nie jesteśmy zleceniodawcą i usiłuje nas zabić.Po walce czytamy
wiadomość, którą miał przy sobie i czekamy na prawdziwego zleceniodawcę.To mag ognia Karras!Rozmawiamy z nim i
następnie dowiadujemy się o powodzie zabójstwa alechemika.Teraz musimy zdecydować co powiedzieć Lordowi
Andre.Do wyboru mamy wydać maga lub skłamać, w tym pierwszym przypadku otrzymamy nagrodę od Karrasa.

Post połączony: 2014-01-28, 19:12
Następnym razem radże się zastanowić przed zadaniem pytania. Chciałbyś mieć wszystko podane na tacy i nawet propsów nie dajesz. :facepalm:

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Co jest dobre na demon? Bo moim kosturem niby odbieram cos ale oni cały czas walą swoją grabą:D, i obrażenia są bolesne hehe.
Ps ten propos to jak Like na Fb:D

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra biorę się za 5 rozdział. Mam skończoną gildie zabójców i kupców. Chce zrobić jeszcze myśliwych zanim wezmę się za ważniejsze rzeczy. Pytanko: mogę oddawać broń dla Raffy teraz czy olać tego questa, zostawić bronie i brać się za wyzwanie Falka. Już wcześniej sprawdzałem na czym polega to wyzwanie i tutaj moje drugie pytanko: gdzie jest ten zwierzak, którego mam ubić przed Falkiem?

Yasmina

Yasmina

Użytkownicy
posty70
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeśli skończyły Ci się ogniste/magiczne strzały to sprzedaj ognisty/magiczny łuk. I tak masz pewnie Dozownik, zdobądź do niego bełty, i masz broń na mocniejszych. Resztą nie ma się co przejmować.

"Be king? Think not - why be a king, when you can be a god?" - EMINƎM <3

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Zwierzak jest koło tego jeziorka bagienka gdzie wyżej jest Czarny Troll

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeśli skończyły Ci się ogniste/magiczne strzały to sprzedaj ognisty/magiczny łuk. I tak masz pewnie Dozownik, zdobądź do niego bełty, i masz broń na mocniejszych. Resztą nie ma się co przejmować.

A gdzieś są jeszcze bełty do Dozownika?
A czemu jeśli mi się skończyły strzały magiczne i ogniste? Przecież je mogę wyrabiać..... Chodzi o to czy będzie mi to jeszcze potrzebne?

Yasmina

Yasmina

Użytkownicy
posty70
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdy masz Dozownik to się nie przydadzą.
Jeśli masz w ch*j kasy, to możesz sprzedać Dozownik jakiemuś kupcowi,wyjść z Khorinis i wrócić (np. do Jarka i z powrotem), wtedy u tego sprzedawcy zrefilluje się bodajże 50 bełtów. Kupujesz je, i możesz powtórzyć proceder. Jednak to sporo kosztuje! I nie jestem pewna tego - lepiej zapisz przed sprzedażą. Gdy zrespisz sobie te, dajmy na to 150 bełtów, to możesz ewentualnie pobić kupca o odebrać mu kuszę. Dlatego lepiej wybrać jakiegoś niezależnego handlowca z poza miasta.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Tak na dobrą sprawę to na tym etapie gry żaden Magiczny Łuk nie jest Ci potrzebny. Do dozownika amunicję mozna dostać jezeli sprzedaż ja Kupcowi, w następnym rozdzile będzie miał amunicję. Jak chcesz podziękować to props należy sie Tizgarowi bo chyba on wpadł na to pierwszy :P
Yasmina:
Działa, działa ale nie jest to tani interes bo bełty kosztują małą fortunę + sama kusza. Kusze należy sprzedać kupcowi który zakłada najlepsza broń w EQ i zdejmuje ją do Handlu

Yasmina

Yasmina

Użytkownicy
posty70
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja pamiętam, że robiłam taki myk z magicznymi bełtami na native, i mykało. Nie jestem jednak pewna czy to działa z Dvartzdahem.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Yasmina

Yasmina

Użytkownicy
posty70
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Native - moduł ojczysty, tj. nie zmodowany Gothic2:NK : )

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Teraz mam Hardcore jestem guru i mam 4 rozdział:D dostałem pancerz najlepszy od nich:D , a orki twarde jak kamień żyć nie umierać;p

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Co?? Dopiero byłeś w Jarku i nagle IV rozdział? To przeczy wszelkim prawom fizyki :P który Ty masz Level?

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Chyba 27, jak to niemożliwe szybko oblecialem te grupy kretow. Najgorzej było mi zabić poszukiwaczy musiałem wzywać strażników. Teraz ciężko mam zabić 1 czarnego orka wojownika

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
To ja się wcale nie dziwie że masz ciężko
II rozdział powinno się kończy na ok 35 lvl, bo jak nie rozwiniesz postaci właśnie w II rozdziale to sobie dalej nie poradzisz. Nie chce Cię straszyć ale tak wlasnie będzie w Twoim przypadku...

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Hm zobaczymy, jak to będzie. Orki zwykle to pół biedy zabić problem mam z tymi lepszymi. Co innego będzie jak zdobede falę śmierci

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mateuszzxcv jestem obecnie w jarku w 2 rozdziale najemnikiem i muszę powiedzieć, z perspektywy że jednak opłacało się uczyć kręgów magii najemnikiem:P  Czar mała błyskawica bardzo się przydaje na początku gry. Krwiopijca pada na 2 strzały, a bagienny truteń na 3;) Więc jest komfort. Poza tym od 2 kręgu można mieć zniszczenie ożywienca co również b. ułatwia rozgrywkę na tym etapie:P

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Bgb ale masz świadomość tego ze za Śmierć Ożywieńcom dostajesz tylko połowę expa?
Pulaski ja kończyłem II rozdział na 50 lvl, na lajcie da się wbić 40 lvl, nie ogarniesz dalej gry

0 użytkowników
Do góry