Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3980650 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3980650

Odpowiedzi 14149

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Taa wiem o tym;p Całej gry nie zamierzam przechodzić rzucając zniszczenie orzygańców :lol: Ale na starcie, gdy postać ma mało siły i obrony to spore ułatwienie.. takie easy mode:P

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
No niby racja ale zwoje lepiej trzymać na kryzysową sytuację bo mało ich a rune można zrobić dopiero w II rozdziale i tu kolejny problem bo ogarnąć 60 many też łatwe nie jest :P

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To wszystko jest do ogarnięcia już na początku 2 rozdziału. Wystarczy od początku gry zbierać skrupulatnie roślinki (a w tym przypadku to grzybki), potem tylko kupić recepturkę i z samych tabliczek i grzybkow na lajcie ponad 100 many można wyciągnąć:P

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Jak grałem nekromantą miałem w II rozdziale <początek z 300 many chyba> a potem po świątyni śniacego można mieć nieskończoność. Zabijając demony i brać ich serca dla xardasa. A jeśli grasz wojem to w sumie jest to samo, tylko że nie ma się opcji ze świątynia;D

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

diego1121

diego1121

Użytkownicy
posty131
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest klucz do drzwi gdzie jest duch Gomeza?

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
To już jest absolutny szczyt chamstwa i bezczelnosci! Człowieku, to pytanie przewija się co dziesięć stron. Az dziw bierze że jeszcze ktokolwiek o to pyta...
EDIT:
To łaskawie napisze ci coś jeszcze, znajduje się tam gdzie słońce nie zagląda. Czasem mam wrażenie że internet powinien być od 18 roku życia

diego1121

diego1121

Użytkownicy
posty131
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To jak juz łaskawie napisales cos to mogles i napisac przy okazji gdzie.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Hm w składziku, tam gdzie misa magnata,  2 chyba na dachu, jeden ma chyba ten palladyn. Nie pamiętam;/

diego1121

diego1121

Użytkownicy
posty131
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No mam te trzy. I nadal nie moge jednych drzwi otworzyc. Pierwsze do pokoju otwarte a tych drugich nie moge. Gdzie jest klucz do nich?

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
A wziałeś klucz tam gdzie mieszka ten koleś co sprzedaję rzeczy? Leży na półce..

diego1121

diego1121

Użytkownicy
posty131
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jesli chodzi ci o Engora to tam nie ma zadnego klucza. Bardzo dobrze kilka razy patrzalem i nie ma.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Tam na górze w pokoju... tam gdzie śpi..

krzysiek666

krzysiek666

Użytkownicy
posty123
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko, kto może nas nauczyć wzmacniać zbroje z płytek pełzacza?

diego1121

diego1121

Użytkownicy
posty131
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Wiecie ze jak przestaniemy odpisywać na takie durne replay pytania to ilość stron spamu się zmniejszy a ludzie może zaczną rozwijać skill w opcji szukaj
Ta wiem mam marzenia kurfa :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Yasmina

Yasmina

Użytkownicy
posty70
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tizgar, nie śmiej się, bo to może się udać! Nie takie rzeczy się widziało w internetach :P

"Be king? Think not - why be a king, when you can be a god?" - EMINƎM <3

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Brzmi jak Skyrim;p, proponuje założyć temac na najczęściej zadawane pytania.

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy37
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Problem moim zdaniem leży w obszerności tego tematu - gdy ktoś go zobaczy to łapie się za głowę i łatwiej mu napisać post niż skorzystać z opcji szukaj i strzelać jakich słów kluczowych użyć by uzyskać odpowiedź. Może rozwiązaniem byłoby założenie tematów na poszczególne wątki ( myśliwi, opiekunowie, nekromanci, misje miasta Khorinis, piraci, najemnicy, etc. ) i zamknięcie tego.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ale to ich winna gdy było tylko 10 stron trzeba było patrzeć te 10 wstecz a nie znowu się pytać o quest od onar i tak oto temat się przeradzał w replay pytania non stop a wystarczy na start patrzyć wstecz jak jeszcze było tylko kilka stron a jakby to teraz ułatwiło nowym grę :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy37
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ich wina, ale jakby w takim przypadku zrobić, tak by autorem tematu był ktoś kto jest cały czas na forum i by podjął się zadania, by w pierwszym poście zbierać pytania i jakby to nazwać robić swoisty poradnik miałoby jakiś tam sens. Choć z drugiej strony to syzyfowa praca, bo dzisiaj niektórzy są po prostu niereformowalni...

0 użytkowników
Do góry