Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3985246 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3985246

Odpowiedzi 14149

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Traktor?
Jaki traktor?
Trokar!

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

pablosekk

pablosekk

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Srry za ej ;p trokora znalazłem a cały mroczny las wybilem

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
He he :) patent z Golemem działa :) Canthar nie żyje, zadanie zaliczone a zabójstwo nie poszło na moje konto wiec i Vatras sie nie sra :)
Wilk syty i owca cała :)

pablosekk

pablosekk

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Xd gz ej wiecie kiedy ma wyjść patch Nowy?  Bo nw czy iść do  GD ;/

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Po co jest ta runa telekineza? skoro nie działa.. nie zaznacza mi roślin i nic..

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: mateuszzxcv
He he patent z Golemem działa Canthar nie żyje, zadanie zaliczone a zabójstwo nie poszło na moje konto wiec i Vatras sie nie sra
Wilk syty i owca cała
A sprawdz jeszcze czy halvor chce dalej skupowac srebro:p

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Moment, już sprawdzam :)
Nic z tego, strzela focha :P
EDIT:
Nakopalem Hagenowi do dupy i nie dosyć że wszyscy mają to gdzieś to nawet kary płacić nie muszę :)

Yasmina

Yasmina

Użytkownicy
posty70
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Warunek dla Halvora to chyba sama śmierć Canthara. Dlatego zabicie kupczyka zostawiam do 5 rozdziału :P

"Be king? Think not - why be a king, when you can be a god?" - EMINƎM <3

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Zabiłem jednego rycerza na Eltu tak na próbę i padaja jak bandyci. Czy to oznacza że mogę ich bić bez pozniejszych konsekwencji u Vatrasa? Nie mam zamiaru ogarniać połowy Eltu jeszcze raz
Już nie ważne, wyszedłem bez zabijania :P

Yasmina

Yasmina

Użytkownicy
posty70
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zawsze możesz tam wrócić później po expa : )

@edit.
Jeśli dostałam info, o tym że przydrożne kapliczki zostały zbeszczeszczone, to gdzie są takie, przy których mogę się modlić? Klasztor odpada - modlitwa jest tam traktowana jako kradzież : /. W Górniczej kaplice Innosa działają?

"Be king? Think not - why be a king, when you can be a god?" - EMINƎM <3

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Nie wszystkie są zbeszczeszczone. Koło Lobarta na pewno jest normalna.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
70 lvl wbity :) nie pozostaje mi nic innego jak wskoczyć na jacht i welcome to St. Tropez :P zaraz zobaczymy czy Dwór Irdorath faktycznie jest taki hardcorowy

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Skoro w nk nie był to teraz tym bardziej
Kurwa mac jak można się pytać czy patch wyszedł ja pierdole jak się nie umie korzystać z forum to po chuj na nie wchodzić
Mateusz ocb ci z tym eltu bo w ogóle nie czytałem twojego problem toż to paladyni sami zaczynają cie tłuc liczą się jako bandit npc zresztą żeby vatrasa focha strzelił to npców ci braknie pobijesz wszystkich a ten dalej będzie happy tylko 1 ostrzeżenie da :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
To trochę długa historia a zaczęło sie tak:
Wątek senyaka rozpocząłem tak na poważnie w V rozdzile gdy Xardas znika a Kreol gryzie ziemie, więc nie wiedziałem jak wejść na Eltu. Ogarnąłem wszystko, przywolałem tego demona i skasowałem a jako że nie byłem na Eltu to i duszy uwięzć nie mogłem czyli 15k expa poszlo się j***ć. Gandalf napisał że Hagen ma klucz nie ważne czy wcześniej rozmawiałem o pokojowym sposobie zdobycia amuletu dla Beliara. I faktycznie go miał ale i tak nic by mi to nie dało bo nie miałem wpisu do dziennika o tym że Beliar chce amulet.
Rozmawiam z Vatrasem a ten do mnie ze bandyta jestem i że mi wybaczy pod warunkiem że nikogo wiecej nie skasuje. I tak przy pomocy Golemów ogarnąłem zadania dla Zabójców.
O paladynów pytałem bo chciałem żeby Vatras ze mną płynął ale wpadłem na Eltu nocą i zdobyłem amule bez zabijania tyle tylko że i tak był mi on nie potrzebny :P
Ot całą historia ale to już nie ważne, zaraz wyplywam na DI :)
EDIT:
Tituf dopisałeś tego Orka Szamana o którym Ci pisałem? W spisie go nie ma albo jest ale pod inna nazwą

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Vatras tez mi mówił ze bandyta jestem defakto potem zabiłem z 150 npców i dalej jakoś się nie czepia i szczerzy mordy na mój widok :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Tizgar właśnie miałem pytać o postępy :) który rozdział? Jaki level? :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ten sam od tygodnia :P nie gram zajęty jestem praca i Ac:R Na multi :P

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: mateuszzxcv
Tituf dopisałeś tego Orka Szamana o którym Ci pisałem? W spisie go nie ma albo jest ale pod inna nazwą
Nie przypominam sobie, żebym tak nawalony grał  i nie zauważył tego szamana... Może jest ale pod inną nazwą? Pewnie niemożliwe... Dobra... dopisuję...

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Jestem na 90% pewien że go nie widziałeś bo nie mogłeś go zobaczyć :P mogę napisać jak go spotkać tylko pytanie brzmi czy chcecie żebym wam zepsuł niespodziankę? :P

R_a_V

R_a_V

Użytkownicy
posty14
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gra łowcą smoków ukończona. Najtrudniej było w 1 i 2 rozdziale, a potem to już z górki. Z ta bronią z czarnej rudy to prawie wszystko schodzi na raz mimo tego, że nie miałem jakieś mega op postaci bo od VI rozdzialu to nawet serc orków mi się nie chciało podnosić. Hp tez mi praktycznie nic nie odejmuje z paroma wyjątkami. Co ciekawe orkowy szaman nawet na końcu gry miał mnie przeważnie na strzał. PN też się zbierają w takiej ilości, że wydaje się je na byle co podczas gdy w 1/2 rozdziale często ich brakuje. Przydało by się trochę wyważyć poziomy trudności poszczególnych rozdziałów.

W VII rozdziale odczułem dość spory spadek płynności gry w Khorinis (nie mówiąc już o pokazie slajdów w czasie wielkiej bitwy).

BTW. Mógłby ktoś z grubsza opisać listę zmian, które wprowadza patch 1.2 lub wrzucić jakiegoś linka do tej listy?

0 użytkowników
Do góry