Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3996015 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3996015

Odpowiedzi 14149

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Staram się jak najbardziej rozwinąć swoją hybrydę, tak bym mogła walczyć tylko przy pomocy broni białej, lub tylko przy pomocy magii. A w takim wypadku to kosztuje, z samych mikstur dobiłam trochę, ale wciąż brakuje mi troszeczkę do dwuręczniaków by mieć "Mistrza". Przeszukałam sobie wczoraj spis tabliczek, dzisiaj posprawdzam czy zebrałam wszystkie. Jeśli ich zabraknie, to zostaje mi czekać na bonusy, lub uczyć się. A te 4 pn to jest mimo wszystko mały procencik : )

1. Co trzeba zrobić, by obrabować skarbiec klasztoru magów ognia, jeśli nie jest się jednym z nich?
2. Zadanie z Gomezem jest konieczne do wykonania? Jeszcze do tego nie doszłam, ale trzeba podobno mieć odpowiednią karmę u Innosa (moja kuleje, -59)? I czego nie będę mogła robić, jeżeli zadania nie wykonam?
1. Okraść Goraxa z klucza lub zabrać mu go z kufra
2. Stracisz profity gildii kupców

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
adas
to uważasz ze nam się chce pisac to samo 9797raz?

2. Stracisz profity gildii kupców
a czy w ogóle pojawi się nastepne zadanie?

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Nie pojawia sie. Odpowiedzi na pytania masz na poprzedniej stronie

Yasmina

Yasmina

Użytkownicy
posty70
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie dziwię się, że Ci się odkładały, skoro wszystko prawie żeś wyrżnął. Ja jednak na razie nie wyczyściłam do końca oblężenia, zostawiłam harpie, trolle, pełzaczy wowowników (cholernie mocne to na rzeźniku, trzeba minimum 4 critów by zabić, a te pajączki co drugi cios robią armor blocka. Magią też nie idzie - kilka strzał ciemności nie wystarcza, by ściąć te gówniaki), i nie wszystkie questy wykonałam. Wspaniały przykład to zadania dla tego maga w mieście - zbyt wcześnie wsadziłam Fernando do paki, teraz nie mogę zebrać odpowiedniej liczby listów.

"Be king? Think not - why be a king, when you can be a god?" - EMINƎM <3

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
Nie nie uważam tak ,ale napisz chociaz liczbe .

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Wystarcza tylko 4 listy: Lutero, Grebrandt, Valentino, Fernando i Salandrii :)
Podaj jakiego masz defa, Siły i życia. Jezeli jest dobrze to będziesz mogla iść do Swiatyni śniącego po Uriziela, tylko najpierw muszisz zwinąć srebrny miesz Kreolowi :P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ta tylko list valentego się nie liczy Gal go nie chce :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
A to nie wiedziałem :P ja oddałem 4 bez Valentino i to wystarczyło :)

Yasmina

Yasmina

Użytkownicy
posty70
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Poziom 36
Krąg 3
1PN
139 siły 
81 zręczności
200 many
29 wytrzymałości
86 inteligencji
1h mistrz, bodajże 69 :lol: procent
2h 54%
Łuki 9%
Kusze 32% (trzeba podszkolić, zamierzam sobie postrzelać z DVARTHXAXAXAXAXAXAXAXAXAZDAHA)

W ekwipunku wciąż mam wiele tabliczek, i kilka miksów. Wciąż mam nie przeczytane 2 książki +2 mana, oraz jedną z plusem do broni
Zbroja, to pancerz z płytek + do zręki oraz zbroja mrocznego maga. Do eksploracji podziemi, podróży nocą zakładam kapelutek, jeśli szykuje się trudniejsza walka, t . zakładam rdzawy hełm, normalnie.  nic nie mam na głowie. Te hełmiki są pedalskie brzydkie.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Yasmina
Te hełmiki są pedalskie brzydkie.
Zgadzam się :ok:.  Tylko hełm łowców smoków się prezentuje ok (no i maska śniącego).

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Ta siła to na czysto czy z biżuterią? 2h też czysto czy z tabliczkami? 2h doucz się jakoś do 67 (ja tyle pakowałem) a reszta powinna wyjść z z bonusów do setki (100% :P ),podpakuj siłę do 160 z biżuterią i możesz wybijać do Swiatyni śniącego :) tylko nie zapomnij o srebrnym mieczu, level powinnaś wbić i za bossów powinnaś zgarnąć jakieś 20 PN
EDIT:
69 :) głodnemu zawsze chleb na myśli :P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
2h już od 60% styka nauki gdzie to kiedyś nawet bony do 2h opisałem :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Tizgar no niby starczy ale sam dobrze wiesz jak to jest z Returnem :) jak ogarnie na 100% to już ma poniekąd komfort gry :)

Yasmina

Yasmina

Użytkownicy
posty70
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ta siła to na czysto czy z biżuterią? 2h też czysto czy z tabliczkami? 2h doucz się jakoś do 67 (ja tyle pakowałem) a reszta powinna wyjść z z bonusów do setki (100% :P ),podpakuj siłę do 160 z biżuterią i możesz wybijać do Swiatyni śniącego :) tylko nie zapomnij o srebrnym mieczu, level powinnaś wbić i za bossów powinnaś zgarnąć jakieś 20 PN
EDIT:

Na czysto, do tego dochodzi (boże...znowu...) wisiorek +10 do siły i zręczności, pierścionek dodający 10 do wszystkich defów (Niezwyciężoności? Prawdopodobnie tak)  i drugi dający manę i życie. Użyłam tabliczek i miksów do zręki, inta oraz staminy. Na chwile obecną 86 zręczności, 46 wytrzymałości i 99 inteligencji (nareszcie kostur mrocznego maga mocniejszy niż Krzyż Przeznaczenia!!!). Jeszcze 1566 expa do następnego lvl, zrobię atletykę, za resztę prawdopodobnie siłka lub popatrzę za jakimiś recepturami, bo mam dużo zielska (ho ho prawie jak kiedyś w liceum :o), do tego dozbieram menzurek i będzie trochę potków.

[...]
Właśnie w sobie od jakiegoś czasu odkrywam powroty do gimnazjum xD Jednak czy jestem jakoś szczególnie głodna to nieee... raczej cofam się w rozwoju o 7 lat  :P

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Żeby założyć srebrny miecz trzeba mieć 160 siły, z wytrzymałością nie jest najlepiej ale na upartego dasz rede ogarnąć, pobiegaj po GD i szukaj Jagód Trolla i jak dajesz rade to i trole kasuj, tylko naucz się wyciągania serc, 2H mozesz tak jak pisał Tizgar do 60% ale jednak 100% to zawsze 100% :P z resztą, dużo Ci nie brakuje. A tak w ogle to byłaś już w Dolinie Cieni? Jezeli nie to najpierw tam musisz iść bo nie dostaniesz się do ŚŚ, a żeby wejść do Doliny wymagane jest Ulu-Mulu
Nie wiem na jakim jesteś Etapie tak więc ciężko jest doradzić coś konkretnego :P
Ja jak chodziłem jeszcze do szkoly to były GIMNAZJA :P

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy atletyki?
Ventrue patche wydaje, kto go tam wie...

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
To chyba o akrobatyke chodzi :P

Yasmina

Yasmina

Użytkownicy
posty70
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sorrki,chwilę wcześniej grałam w inną grę, i mi się przestawiło z akrobatyki na atletykę :P Przepraszam.

W Dolinie nie byłam, Ulu jeszcze nie mam. Do wytrzymałości nic nie dodawałam, jak na razie to tylko tablice i potek. Jednak na 1h nie miałam problemu z wytrzymałością. Jeśli się kończyła, to spałam lub jadłam/piłam. Tyle że, na 2h spada to duuuużo szybciej. Dlatego <3 1h i magię

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Sorrki,chwilę wcześniej grałam w inną grę, i mi się przestawiło z akrobatyki na atletykę
ja na patchu 2.1 mam 143 atletyki , bez uczenia za samo bieganie :lol:

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

kacperziom

kacperziom

Użytkownicy
posty88
  • Użytkownicy
poda ktoś kod na kreola albo na ksiąskie język  demonów lenga bo coś kreol się nie pojawia

0 użytkowników
Do góry