@Tizgar
Widzę, że byłeś zły z powodu małego zainteresowania kwestią wojów. No to muszę przeprosić, bo chociaż się z tobą zgadzałem, to nie chciało mi się logować i odpowiadać ;p A moja prośba w twoją stronę to korzystaj z przecinków i buduj trochę bardziej zrozumiałe zdania plx ;p Do twojej rady, żeby zostawić Canthara do 5 rozdziału się dostosuje, bo by jeszcze wyszło jak z broniami 1h;p Jeszcze raz nawiąże do twojego postu o ulepszeniu broni, żeby można przejść całą grę idąc tylko w 1h. A co jeśli ktoś od początku chce iść w 2h? Na początku broni nie ma i zjadają dużo wytrzymałości. Może chociaż byście gniew nazgula do Khorinis przenieśli, bo w momencie kiedy się go zdobywa ma się już o wiele lepsze bronie.
@Topic
Właśnie dlatego pytałem o te gobliny, bo sam znalazłem 2-3 koło lodowej krainy, a z innych postów myślałem, że jest ich więcej. Z kreolem miałem tak, że uderzyłem go z jakiegoś czaru, który spowodował od razu śmierć przywołanych szkieletów. On w tym czasie się teleportował, a później schodził schodami, na których go zadźgałem. Teraz jestem w momencie czyszczenia opuszczonego bractwa, czyli zdobywam ostatnią sferę i szczerze mówiąc zaczyna być tak nudno jak w Nk. Jeżeli się nie poddam i wyczyszczę wszystko co mam zamiar, to może uda się dobić do ~48-50lv w 2 rozdziale.
A moje pytanie jeszcze:
Czy znajduje się coś ciekawego w przełęczy, do której wchodzi w lodowej krainie? Widziałem tam sporo orków, ale szybko zdechłem i sobie darowałem ;p
@Kręty
A nie było tam czasem ostrzeżenia, że można użyć go tylko raz?