Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4409908 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4409908

Odpowiedzi 14149

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Wie ktoś gdzie znalazłem amulet siły dający:
10siły i 10 zręczności

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

styxu

styxu

Użytkownicy
posty64
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie:
1. Czy opłaca się jeść mięso na początku gry wojownikiem, ponieważ tej wytrzymałości na prawdę ubywa jak nie wiem co, czy zostawić te mięso do późniejszych mikstur?

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Mikstury z mięsa?
Are you sure? Mięso zwykłe sobie jedz

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Chyba chodzi o mięso kopacza, którego nie opłaca się jeść.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
No ale co ma wytrzymałość do odpprności na magię?
pamiętajcie o moim pytaniu^

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanka:
1.W jakim rozdziale (2 czy 3) zdobywacie Gniew Demona? Wyczyściłem wszystko naokoło zatopionej wieży ale gdy do niej wbijam naraz idzie na mnie 2 pomniejszonych szkieletów i zombi, a ich wszystkich jednocześnie nie ogarniam. Nie wiem czy jeszcze wyexpić i ulepszyć postać czy to jednak lepiej na 3 rozdział?
2.Już w drugim rozdziale warto by było rozpocząć questa Chromanin czy jednak i tak go nie ruszę aktualnie? Chodzi mi o to czy próbować wydostać ten tom z tej krypty?
3.Ten quest ze złotą misą dla Cassi muszę zrobić w 2 rozdziale? Chodzi mi o to czy po nim jakiegoś jeszcze mi da nowego?

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
1. Jak nie dajesz rady to zrób później
2. To samo co w 1
3. Bez różnicy. Innych questów nie daje.

Post połączony: 2014-01-03, 22:09
Moje pytania:
1.Wie ktoś gdzie znalazłem amulet siły dający:
10siły i 10 zręczności
2. Co sie stanie jak ulepsze rune szponu duszą Syennaka

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Kenny1991

Kenny1991

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Opłaca się wykonać zadanie ze sprowadzeniem Salandrila do klasztoru grając najemnikiem?

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Mozna już w 4 o ile wyciągniemy od niego bonus jako mistrz gildi kupieckiej
Zeby zdobyć gniew demona w 2 rozdziael potrzebujesz 2x lodowej fali nawet nordmarski miecz i 60% nie pomoga w wacle z wieksza liczba szkieletó ze wsparcie demonicznych wojowników cienia :P A ze grasz na moim save to powinieneś tych fal mieć co najmniej 4 :P byłem na to już zawczasu przygotowany :P
Szkielety można próbować ale to 60% i nocny łowca :P i można na równi im wklepać
Chromanin może zrobić na fulla w 2 tylko nordmarski miecz i na kadara w drodze asekuracji gdyby za dużo raz z mieczem nie pykało przyzwanie golema :P
Zmienia się to ze w kolejnych rozdziałach potrzebujesz więcej zreki żeby klucz od perciego wydusić :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Kenny1991

Kenny1991

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Które zbroje łowców smoków warto ulepszać na +5? Żeby nie było takiej sytuacji, że nie będę miał materiałów na ciężki pancerz. Czy z materiałami nie będzie problemów i mogę ulepszać wszystkie 3 pancerze?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Możesz.

Kenny1991

Kenny1991

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W którym miejscu jest ognisty demon w 4 misji opiekunów? Zabiłem 4 duchy a głównego nigdzie nie ma.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
dróg jest 5 zawsze ostatni to ten prawdziwy

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Liandra

Liandra

Użytkownicy
posty81
Propsy15
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ale spam zrobiłęm w tematach ;o
To jeszcze 5 pytań ode mnie:
1. Kiedy najlepiej zabić Canthara? Ja planowałem w 3 po wyczyszczeniu wszystkich lokacji, bo więcej świecidełek już  wtedy raczej nie będzie.
2. Jak pogadam z Ur-Shakiem to on mówi coś w stylu "Jutro spotkam się z Hosh-Pakiem". Teraz ( 2 rozdział) mam lecieć i szybko zabić Hosh-Paka, potem zapomnienie na Ura i do Xardasa czy jak pociągnąć ten wątek?
3. Gdzie dokładnie jest ten 3 chromachim, który miał być gdzieś koło wodospodu co jest nad jaskinią z uciekinierami (misja z topielcami jest dla nich)
4. Koło starej wieży Xardasa jest jakiś most, a tam mi się zdaje, że jest jaskinia (mogę się mylić) bólu. Jak ją otworzyć?
5. Miałem o coś zapytać, ale zapomniałem :D Gapa ze mnie :)

@Edit
Dobra, przypomniałem sobie, ale to nie było 1 pytanie, a aż trzy ;p
1. Gdzie za palisadą są te gobliny berserkery?

Dobra, miecz już mam. Kreola też udało się zabić, ale nie dość, że nie miał księgi do nauczenia się języka demonów to jeszcze dał 0pn i tylko 300expa, więc się w ogóle nie opłaca.

Miłośnik m.in książek i poezji, zawsze chętny do dyskusji :)
Nie szukam zwady, jeśli masz coś do mnie - pisz pw.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Do jaskini za mostkiem czyli Jaskini Bólu dostaniesz sie dopiero przy otrzymasz związane z nia zadanie od ducha Corristo przy okazji wykonania misji "Przebaczenie dla Gomeza".

O Ur-Shaku już wszystko zostało wyjaśnione kilka stron wcześniej.
Canthar w 3 rozdziale może być , wkońcu przecież trzeba posunąć do przodu misje zabójców.
Nie wiem  czy w Rebalance zmieniono rozmieszczenie Chromaninów ale jeśli nie to szukasz w złym miejscu.Powinien on być własnie za mostem do Jaskini Bólu.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ale spam zrobiłęm w tematach ;o
To jeszcze 5 pytań ode mnie:
1. Kiedy najlepiej zabić Canthara? Ja planowałem w 3 po wyczyszczeniu wszystkich lokacji, bo więcej świecidełek już  wtedy raczej nie będzie.
2. Jak pogadam z Ur-Shakiem to on mówi coś w stylu "Jutro spotkam się z Hosh-Pakiem". Teraz ( 2 rozdział) mam lecieć i szybko zabić Hosh-Paka, potem zapomnienie na Ura i do Xardasa czy jak pociągnąć ten wątek?
3. Gdzie dokładnie jest ten 3 chromachim, który miał być gdzieś koło wodospodu co jest nad jaskinią z uciekinierami (misja z topielcami jest dla nich)
4. Koło starej wieży Xardasa jest jakiś most, a tam mi się zdaje, że jest jaskinia (mogę się mylić) bólu. Jak ją otworzyć?
5. Miałem o coś zapytać, ale zapomniałem :D Gapa ze mnie :)

@Edit
Dobra, przypomniałem sobie, ale to nie było 1 pytanie, a aż trzy ;p
1. Gdzie za palisadą są te gobliny berserkery?

Dobra, miecz już mam. Kreola też udało się zabić, ale nie dość, że nie miał księgi do nauczenia się języka demonów to jeszcze dał 0pn i tylko 300expa, więc się w ogóle nie opłaca.
1. Miże być 3
2. Dokłiadnie tak
3. 3 chromanin to w jaskini pod wodospadem koło tych typów
4. Ostatnia rzecz do questu z Gomezem(3rozdział)
5. No gapa
6. Za palisadą nie ma. Są koło lodowej krainy
7. Opłaca się. Ale ty go jakimś bagiem zabiłeś bo Kreol powinien się tepnąć za tekstury a ty pozabijać miałeś szkielety.

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
One wejdą w życie to są zmiany zaakceptowane ( zasadniczo one już w 1.0 powinno zostać wprowadzone ) została kwestia ewentualnego dobrego wpasowania to nie jest sprawa czy wy decydujecie ze maja być czy nie

Memorius idź ukończ moda na 2.1 to zacznę zwracać uwagę na twoja cześć dyskusji nie wiem ile razy tobie to jeszcze trzeba powtórzyć
Return jest modyfikacja publiczna wiec każdy ma prawo dowolnie go modyfikować nie zmieniając nazwy jedyny warunek to to ze maja być wpisani cały czas autorzy nic poza tym

Inicjatywa w sprawie mieczy wyszła bo ktos prponował podnobna operacja do returna 2.0 po co mamy czekać skoro to sa proste zmiany w skryptach i maja one na celu balans gildii dla woja wy nawet nie wiecie co będzie w nowym patchu którzy wydali ruscy a ekipa go trochę poprawiła  pod względem błędów taki balans jaki wprowadzili ruscy w sprawie magów już wam zrobi taki cry mode ze będziecie żałować ze nie jesteście wojami

Ja chce zbalansować trochę wojów aby gra nie polegała na tym ze hmm chce grac wojem i kogo wybrać mamy 3 opcje z czego 2 są o dupę rozbic teraz każda opcja bedzie jakoś opłacalna zwłaszcza ze zaproponowałem venturowi zmiany w przyznawaniu zbroi dla SS względem rozdziałów na takie same jak dla Łs czyli 3,4 i 5 rozdział a nie 7 :P

Skoro tylko thompson jest zainteresowany sprawa  to tylko z nim przedyskutuje ewentualne zmiany i finalna wersje podeślą Venture tak czy srak dzieki za mizerne zainteresowanie ( ja przynajmniej te kwestie wam dałem do wglądu kwestii magów wam nie dam ale za to odpowiadają ruscy ich mod ich dziwny pomysł )

Wracamy do tematu ostanie pytania jakie padły były ze Strony Liandra
1. Zabijamy w 5 bo świecidełek będzie jeszcze cała masa w 4 i w 5
2. Juz chyba odpowiadałem ci na to pytanie albo komuś innemu tak czy siak było mówione kilka razy zostaw to w spokój do 4 :P
3. Tu już ci powiedzieli za mostem do jaskini bólu :P
4. 3 cześć wątku z dusza gomeza
5. ......

1. One tam są ale chyba w późniejszych rozdziałach albo wcale ja tam może 1 lub 2 znalazłem dotychczas :P

Kenny1991

Kenny1991

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak naładować szpon beliara duszą Senyaka? Mam już jego duszę uwięzioną przy pomocy runy. Sfery żywiołów zachowałem na później (gdzieś czytałem, że bardziej opłaca się oddać opiekunom). Podchodzę do kapliczki i jak oddam duszę dostaję expa i hp. A gdy użyję naładowania szponu jest taki sam jak w NK. A gdy klikam na jego duszę, demon ucieka i jest nieśmiertelny.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Masz karmę ?
Gadałeś z xardasem ?
I wiesz ze to się opłaca robić w ogóle w 4 rozdziale ? trochę expa straciłeś a wiem bo sam wspominałeś mi ze na expie ci zależy :P

0 użytkowników
Do góry