One wejdą w życie to są zmiany zaakceptowane ( zasadniczo one już w 1.0 powinno zostać wprowadzone ) została kwestia ewentualnego dobrego wpasowania to nie jest sprawa czy wy decydujecie ze maja być czy nie
Memorius idź ukończ moda na 2.1 to zacznę zwracać uwagę na twoja cześć dyskusji nie wiem ile razy tobie to jeszcze trzeba powtórzyć
Return jest modyfikacja publiczna wiec każdy ma prawo dowolnie go modyfikować nie zmieniając nazwy jedyny warunek to to ze maja być wpisani cały czas autorzy nic poza tym
Inicjatywa w sprawie mieczy wyszła bo ktos prponował podnobna operacja do returna 2.0 po co mamy czekać skoro to sa proste zmiany w skryptach i maja one na celu balans gildii dla woja wy nawet nie wiecie co będzie w nowym patchu którzy wydali ruscy a ekipa go trochę poprawiła pod względem błędów taki balans jaki wprowadzili ruscy w sprawie magów już wam zrobi taki cry mode ze będziecie żałować ze nie jesteście wojami
Ja chce zbalansować trochę wojów aby gra nie polegała na tym ze hmm chce grac wojem i kogo wybrać mamy 3 opcje z czego 2 są o dupę rozbic teraz każda opcja bedzie jakoś opłacalna zwłaszcza ze zaproponowałem venturowi zmiany w przyznawaniu zbroi dla SS względem rozdziałów na takie same jak dla Łs czyli 3,4 i 5 rozdział a nie 7

Skoro tylko thompson jest zainteresowany sprawa to tylko z nim przedyskutuje ewentualne zmiany i finalna wersje podeślą Venture tak czy srak dzieki za mizerne zainteresowanie ( ja przynajmniej te kwestie wam dałem do wglądu kwestii magów wam nie dam ale za to odpowiadają ruscy ich mod ich dziwny pomysł )
Wracamy do tematu ostanie pytania jakie padły były ze Strony Liandra
1. Zabijamy w 5 bo świecidełek będzie jeszcze cała masa w 4 i w 5
2. Juz chyba odpowiadałem ci na to pytanie albo komuś innemu tak czy siak było mówione kilka razy zostaw to w spokój do 4

3. Tu już ci powiedzieli za mostem do jaskini bólu

4. 3 cześć wątku z dusza gomeza
5. ......
1. One tam są ale chyba w późniejszych rozdziałach albo wcale ja tam może 1 lub 2 znalazłem dotychczas