Tego nie wiem od kogo ja nie nalezę do DV ja tylko pośrednio pomagam wiesz sam Rebalance jest modem do moda chociaz w pewnym stopniu jest jego częścią można by nawet nazwać tego patcha rebalance w wersji 2.2
to Gandalfie jest zrobione już od ciebie zależny czy wgrasz patcha czy nie

Wiesz ruscy wprowadzili swój balans do gry on dotyka tylko magów wooja pośrednio ale w gruncie dla niego nic się nie zmienia
Ja wyszedłem z opcja aby wybalansować style walki i przy okazji 3 gildiie dla wojów aby wybór by dowolnym i każdy grało się podobnie różnice będą w endgamie

anie od połowy gry
Teoretycznie musiałbys miec z 4 wersje patcha
Zasadniczo mogę to opisać taki ruski balans jest połowiczny bo narzuca pewne ograniczenia i wydłuża grę ale jej nie utrudnia o ile sam fakt ograniczenia nawet jest spoko to wydłużenie gry trochę nie, brakuje tej drugiej części
Moja idea poza wyrownaniem gildii powoduje ze nie koniecznie musimy iść na 2h możemy grac do końca z 1h jednak dalej wedle zasady 2h sa w dmg lepsze jednak mamy opcja przyzwoitego grania 1h
Teraz opcja ork elita na 3 strzały z 2h jest już w 3 rozdziale taka opcja z 1h pojawia się dopiero zasadniczo w 7 ja daje ja już do 5 to jest przykład dla przeciętnego gracza dobry gracz tej różnicy nie odczuje bo on już to robi od dawna

Mamy tez ciut lepsze broni na DI defakto tam i tak jest już łatwo dla dobrze poprowadzonej postaci to zmiana która nie jest odczuwalna no ale dobrze wiedzieć ze jest coś pomiędzy
Najważniejsze jest to ze moje zmiany są nie przymusowe nie chcesz nie kupujesz miecza i go nie wykuwasz proste nie a ruskich sa przymusowo tyle ze oni się nie pytali ja się zapytałem