Gadasz z Vatrasem na temat nowych gildii wspomina o Nekro idziesz do xardasa i prosisz o przyjecie on musi się zastanowić po 3-4 dniach wracasz i przyjmuje cie na ucznia co odblokuje naukę handel i kilka misji tylko dla necro

Zeby teraz zostać necro musisz spełnić 2 warunki być uczniem xardasa i mieć 40 inta i 100 many i tyle
Kolejność w tym wypadku niema znaczenia wiec nie pytam czy zrobiłeś to wszystko o czym pisałem
Sek w tym ze ty chcesz być necro a nie jesteś jeszcze uczniem xardasa

Memorius istotnie nie czytam dialogów każdy skipuje z prostego powodu dialogi to 100% skrypty to 150% czytając skrypty mam dużo więcej niż ty,dialog w grze gdyż dialog musi spełnić jeszcze pewne warunki aby pojawił się w grze i to właśnie dają skrypty wiec to ja nie czytając dialogu mam je w 100% ty tylko w 70%
To tak jako wyjaśnienie zakładam ze to wiesz

Jak wybierzesz tekst na temat babci to dostaniesz dialog tego typu
AI_Output(other,self,"DIA_Xardas_GoblinBringScroll_No_3_01_01"); //To dla mojego przyjaciela Mada. Poznałem go w kolonii...
AI_Output(other,self,"DIA_Xardas_GoblinBringScroll_No_3_01_02"); //Poznałeś go w kolonii?
AI_Output(self,other,"DIA_Xardas_GoblinBringScroll_No_3_01_02"); //Poznałeś go w kolonii?
AI_Output(self,other,"DIA_Xardas_GoblinBringScroll_No_3_01_08"); //Lepiej idź i zajmij się robotą. I nie waż się więcej mnie niepokoić różnymi błahostkami!