Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4404287 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4404287

Odpowiedzi 14149

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie... Zjedzcie sobie dziś surowego/pieczonego mięsa, szynki, zupy grzybowej, miodu, chleba, jabłek, ... popijcie wodą, mlekiem, grogiem, piwem, szybkim śledziem, młotem Lou, ... Ja w tym roku zapominam już o Returningu...

LiverpoolFC

LiverpoolFC

Użytkownicy
posty50
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja dalej z tym zadaniem z zabiciem opiekunów...
Gram MO, czyli mam zrobić runę. Mam do niej wszystkie składniki, oprócz kamienia ogniskującego. Gdzie go mogę dostać??

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Liandra z tym, że ja cały Jarkendar oczyściłem (poza samicą polnego pełzacza, aligatorem i duchem krwawego ogara czy jak mu tam), w Khorinis kilku trupków zostawiłem i może jakieś pojedyncze istoty. Wyszedłem z 25 lvlem z Jarku ;d
@Tituf no właśnie ja zaraz też już kończe w tym roku z Returningiem ;p

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Ja dalej z tym zadaniem z zabiciem opiekunów...
Gram MO, czyli mam zrobić runę. Mam do niej wszystkie składniki, oprócz kamienia ogniskującego. Gdzie go mogę dostać??
Przecież napisałem gdzie.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

LiverpoolFC

LiverpoolFC

Użytkownicy
posty50
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sorry, miesza mi się to wszystko. O nic już dzisiaj nie pytam  :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Kwazi On gra na poziomie Łatwym to daje 100% expa ty grasz na BŁ bo korzystasz z mojego save wiec masz 85% i wszystko jasno

Teraz do pytań bo widzę jak zawsze ludzie pytania poważne ale nikt prostych odp udzielić nie potrafi

Kenny
1. Nie istnieje taka osoba ktory by to skupowała sprzedawaj to komu chcesz
2. A ty masz wogule 3 rozdział tam sie idze w 3 rozdziale dopiero jak sie ma questa Artfakt hadesu ( tam niema żadnej kolejność gdy masz 3 orkowe przedmioty to wkładasz je proste )

Liandra
1. Aby wogule miec najwiecje pozytku z teog questa trzeba to zostawic na 4 rozdział i tak nieamsz karmy na mozliwosc ulepszanai go trzeba 100 oczym była mowa juz tak duzo razu ze oto chyba czas najwyżej przestać się pytań jak i o dołączania do najemników :P ofc szpon byłby lepszy ale przy zostawieniu questa do 4 rozdział w celu best nagrody zasadniczo wychodzi ze w grze go nie używamy bo mamy z przymusu urka jednak obie bronie są sobie idealnie równe
2. Tez pytania ktore za duzo razu juz padło z dostateczna odpowiedza mam 90 siły bez bizuterii to czas lądować bonusy ile wlezie
3. Niema
4. Ktos tam dał odpowiedz ( prościej to idziesz tam gdzie polowałeś z loganem man węzę przechodzisz przez wodę i na prawo pierwsze drzewo obchodzisz do okoła )
5. Nie rozumiem pytania ?
6. Ta idziesz w 2h co jest fatalnym błędem gdyż słabiutki tancerzyk nie pozwala ci w tym momencie prawie na nic szczególnego w gd czy innych pobocznych lokacjach :P a miecz asasyna z wieży gomeza tez na dużo więcej nie pozwoli ale jest to jedyna dobra opcja na te chwile :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Ja odpowiem na 5 :P

Orki z przełęczy (akurat w tym rozdziale co jesteś - w następnym to nie wiem) to są słabsze wersje wojowników (na BŁ 170exp), natomiast w GD są już bodajże po 221exp i one np nie ulegają podpaleniu. Ogólnie to są słabsze wersje orków.

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
To w takim razie jaki jest dobry miecz 2 h który wymaga 140siły?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Na który rozdział ? zasadniczo to takowego niema

Najlepszy miecz 2h na 2 rozdział to miecz asasyna z wieży gomeza wymaga 125 siły i zadaje 160 dmg ale jest 2h czyli mniej poręczny mniej szybszy i z zera więcej staminy
Najlepszy 1h na 2 rozdzial i w sumei w grze to miecz demona z wiezy xardasa tej zatopionej wymaga 135 sily i zadaje 195 dmg ale jest 1h szybkosc wieksza porecznosc mozliwosc dłuższej walki dzięki mało zernosci staminy

To jest kolosalana przepaść miedzy 1h a 2h dlatego tak ważne i mega efektywne jest rozwijanie 1h a dopiero przejścia na 2h gdy mamy urka bo dopiero on dzieki dmg i zasięgowi niweluje zalety 1h :P i pozwala na super komfort zwłaszcza ze gdy jego mamy, mamy już ponad 90 staminy co daje wypas komfort w walce z 20 orkami co wtedy nie jest jakoś trudne :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
1. Nie istnieje taka osoba ktory by to skupowała sprzedawaj to komu chcesz
ja mogę kupić skoro Snow nie kupuje. :D
oczywiście idąc na łatwiznę można sprzedawać Sengrathowi, jemu i tak wszystko jedno co kupuje.
Potem można zabrać z ciała i nosić do końca gry jako trofea.

Kręty

Kręty

Użytkownicy
Ja wcale nie śpię :P
posty67
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Ja wcale nie śpię :P
Wiem, że ten temat powtarzał się wiele razy, ale zapytam jeszcze raz. Może mi ktoś podać możliwie dokładne lokalizacje drugiego wcielenia Fellangora, oraz pozostałe? oraz, czy zadanie "Dar Szaleńca" jest uzależnione od poziomu karmy u Beliara? Z góry dziękuję

"Ciało puszczone raz, puszcza się cały czas"

Liandra

Liandra

Użytkownicy
posty81
Propsy15
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W sumie mam nauczkę na przyszłość z tymi broniami ;p Co dziwne w g2/g2 NK do niedawna zawsze grałem broniami jednoręcznymi :) A możesz mi powiedzieć jak możliwa jest zmiana specjalizacji na np. rzeźniku gdzie jest bardzo mało pn? Ja od początku ładowałem w 2h, bo na samą myśl takiej zmiany i straty pn robiło mi się słabo. A teraz lecę zdobyć ten mieczyk assasina ^^
@all
Za pomoc bardzo dziękuje. Skoro jesteście taki chętni do pomocy to pewnie jeszcze nie raz skorzystam <diabełek>

Miłośnik m.in książek i poezji, zawsze chętny do dyskusji :)
Nie szukam zwady, jeśli masz coś do mnie - pisz pw.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Wiem, że ten temat powtarzał się wiele razy, ale zapytam jeszcze raz. Może mi ktoś podać możliwie dokładne lokalizacje drugiego wcielenia Fellangora, oraz pozostałe? oraz, czy zadanie "Dar Szaleńca" jest uzależnione od poziomu karmy u Beliara? Z góry dziękuję
o 15 jest pod kamiennym kregiem do ktorego szliśmy z Laresem.
kolejne jest kolo jaszczurow kolo piramid. Do rana trzeba sie przespac.
Nie jest uzaleznione od karmy

Post połączony: 2013-12-31, 17:29
W sumie mam nauczkę na przyszłość z tymi broniami ;p Co dziwne w g2/g2 NK do niedawna zawsze grałem broniami jednoręcznymi :) A możesz mi powiedzieć jak możliwa jest zmiana specjalizacji na np. rzeźniku gdzie jest bardzo mało pn? Ja od początku ładowałem w 2h, bo na samą myśl takiej zmiany i straty on robiło mi się słabo. A teraz lecę zdobyć ten mieczyk assasina ^^
@all
Za pomoc bardzo dziękuje. Skoro jesteście taki chętni do pomocy to pewnie jeszcze nie raz skorzystam <diabełek>
Jeśli grasz na rzeźniku to nie zmienia die trudnosc tylko exp wiec mozesz latac z 1h ja latam cala gre. I poprzednia też. Trudności nie miałem.

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Liandra

Liandra

Użytkownicy
posty81
Propsy15
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Potwory nie są silniejsze? Bo gdzieś niby czytałem, że mają więcej życia, ale pal sześć to. Odnosiłem się do słów Tizgara, w których mówił, że później 2h są o wiele lepsze, a 1h troche słabsze w porównaniu. A teraz jeszcze 1 pytanie, wiem, że pewnie było setki razy, ale znaleźć nie mogę. Gdzie jest ten klucz do otwarcia skrzyni na wieży w zamku?

offtop:
Już sobie przypomniałem dlaczego zawsze wolałem paladyna od najemnika, ten brak zaufania i niemożność chodzenia po komnatach zamku + brak szacunku bardzo bolą :D

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Do jednej ma gomez do drugiej pośrednio kliff daje za zrobienie zadania

Lojalność wobec lee jest ważniejsza niż usługiwanie fanatykom innosa :P

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Lojalność wobec lee jest ważniejsza niż usługiwanie fanatykom innosa
nie

I jak już to Innosa
odrobinę szacunku dla jednego z Czterech Braci

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
bueheh ty nie przesadzaj nigdy nie miałem szacunku do innosa ani do jego fanatycznych wyznawców banda palantów których trzeba wytępić zło w ładnej oprawie nic więcej

Dla mnie liczy się tylko lojalność wobec Lee jest to jedyna zasada którą kieruje się w grze bo i w życiu ja uznaje lojalność jest dla mnie najważniejsza dla mnie jest nie pojęte jak ktoś może wybrać inna gildie gdy ktoś taki jak lee dosłownie nam mowie ze liczył ze zechce do niego dołączyć ( ale z drugiej strony to tylko gra czysta fikcja pare pixeli które w rzeczywistości nie istnieja )  takiej osobie nie potrafię odmówić jestem wobec niego lojalny do końca

Ale dla expa i tak go pobije to inna bajka przejcie gry na 100% ma wyższe prio i niema nic wspólnego z lojalność wobec stronnictwa w grze to tylko gra

Liandra

Liandra

Użytkownicy
posty81
Propsy15
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zbiórka na opłacenie psychologa dla Tizgara? :D <---- Jakby ktoś nie załapał to miał być żart ;)
Jeszcze 1 moje pytanie. Czasami w grze pisze, że jakaś broń ma np. 150 zasięgu, a patrząc w praktyce to nie macha dalej niż broń o zasięgu 100 (albo tylko ja tak mam ;o). Od czego to zależy?

@Tizgar
Sprawdziłem sobie twojego sejva i jestem pod wrażeniem gry ;p

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ta zwłaszcza ze on stary jest obecnie postać dostała jeszcze większego upgrade wiec to niema co porównywać :P
Zasieg zalezy od modelu broni to ile zostanie wpisana ma w sumie gówno do gadania :P

Adrien

Adrien

Użytkownicy
Wolf
posty74
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Wolf
Od kiedy można kupić Ciężki pancerz Strażnika świątynnego? Jestem już w 5 rozdziale, a Kosh mówi że jestem niegodny. :D

0 użytkowników
Do góry