Lepiej niech jej nie kończy bo tak z czitowanej postaci jak jego to dawno nie widziałem

Kilka pytań w sumie na potwierdzenie
1. Dobra mroczny golem leży

jego fragment jest potrzebny słyszałem ze w 7 rozdziale ale to każdemu czy tylko necro ?

2. W tej jego wieży jest tp do necromanionu jako najemnik mam rozumieć książka jest dla mnie bezużyteczna i bez żadnej wartość i tak nawet otworzyć jej nie mogę

3. Z ulu w equ mogę zabijać orksów

nie mogę ich zabijać tylko wtedy kiedy mam założone ulu

4. Questa od goblina zrobiłem tam przy wieży xardupy w gd ten zwój był użyteczny tylko do tego, niema dla niego żadnego innego zastosowania

5. Orksy przed wejściem do ich miasta czyli tych wszystkich z kanionu trolla mogę posłać do piachu ? nie będzie żadnych problemos

6. Mogę się wstrzymywać z oddaniem matsów na ulu tarrokowi ile chce już mu pomogłem z trupami i dałem lekarstwo

( nie będzie żadnych problemów ? )
To chyba tyle w sumie 35 lvl jest powoli myślę żeby już atakować 3 rozdział, khorinis jarek i azgan jest total full clean w gd tez dużo niema poza orkami przed zamkiem i palisada co do pobocznych lokacji to raczej bylem tam gościnnie aniżeli w celu clean lokacji

Aha i właśnie oprócz ignaza coś w 3 rozdziale nagle z dupy ginie lub na coś muszę uważać
Ogolnie cele na 3 rozdział mam obrane pierw sprawa ogólne potem atak na szpon z jego pomoca wjazd po urka i potem sprawy końcowe

i jedziemy w smoksy

No +/- 50 lvl wbic w 3 planuje

Aa bo byłbym zapomniał questa od ratforda z fiskiem niby zrobiłem ale jest dalej w dzienniku w aktywnych czyli muszę jeszcze pogadać z fiskiem ze dałem ratfordowi paczkę tak ?