Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4168296 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4168296

Odpowiedzi 14149

Łowca

Łowca

Użytkownicy
posty32
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czyli jako woj powinienem wybrac Nie w rozmowie z Dagothem !?:adolf:

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
W formie profilaktycznej poradnik na 1 rozdział to mój save jednak nie obejmuje on zadań od innych gildii chociaz tam w sumie dużo się nie zmieniło :P

Łowca
Oczywiście ze masz wybrać tak to jest główny watek fabuły moda :P
Opiekunowi to opiekunowi jako mag jesteś opiekunem jako wojownik jesteś haradrimem
Jako ogolna gildiia opiekun = haradrim

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Łowca

Łowca

Użytkownicy
posty32
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Uff a już sie delikatnie mówiąc wku****** bo 15 godz gry by poszloo. :lol2:

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Tizgar
Robisz necromante i jeszcze na wizji się przyznajesz ze zrobiłeś tą mana za pomocą buga z miksturą, no stary tym widzów automatycznie tracisz i dalsze nagrywanie niema sensu sam sobie grób wykopałeś i do niego wszedłeś
Ja nie wykopałem sobie żadnego grobu. Poza tym nie zbugowałem tych mikstur dużo. To po 1. 
Po 2. I tak miałem zamiar zacząć grę od początku.
Nie tracę żadnych widzów, a dalsze nagrywanie... no to może nie ma sensu dla ciebie. Zacząłem, to skończę. 
Poza tym jakoś nikt w komentarzach nie krzyczał na mnie i nie wyrażał żadnego sprzeciwu. 
Ja wyznaje taką zasade: 
Nie podoba się? Nie oglądaj. 
Zawsze chętnie przyjmuje jakieś uwagi. Ale w komentarzach z tego co pamiętam raczej nikt się nie skarżył. 

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
TheMrFalwack to czyli że jak ja bym przeszedł całą podstawkę w ciągu 4h na bugu, to też było by to w porządku, tak? Zrobił bym to na zasadzie że ogarniam po jednej miksturce do każdego statu i po jednej tabliczce do posługiwania się każdą z broni i potem zbudował bym to wszystko na max za pomocą Ścierwojada. Następnie idę na statek paladynów i bugiem wbijam do kajuty, pojawiam sie na dworze w irdorat (pewnie popełnił błąd w pisowni ale to chyba mało istotne), kasuje Smoka i napisy końcowe...
 Tituf to był sarkazm...
EDIT:
Tituf no mi właśnie z tym sarkazmem chodziło o mój post a przez chwile myślałem że potraktowałeś go na serio :)

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No jasne, że nie byłoby w tym nic złego... Przecież ta gra ma rajcować Ciebie - nikogo więcej,  każdy ma swój rozum.
A swój koment jak nazwiesz?  :D

Kręty

Kręty

Użytkownicy
Ja wcale nie śpię :P
posty67
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Ja wcale nie śpię :P
Kto mi określi możliwie jasno, gdzie znajduje się Amulet Ognika??

"Ciało puszczone raz, puszcza się cały czas"

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Nie ma takiego
edit
Owszem przydalby sie:)
Tworcy go wywalili na zbity pysk

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Kręty

Kręty

Użytkownicy
Ja wcale nie śpię :P
posty67
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Ja wcale nie śpię :P

"Ciało puszczone raz, puszcza się cały czas"

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Coś na co wszyscy czekali dorwałem srebrny nordmarski miecz i przeprowadziłem testy

Wynik testu wtf ale nieumarli maja przejebane życie :P

Moja pro elo postać jest słaba i majac 180 siły i gniew demona 195 dmg i mając 60% w 1h potrzebuje ze 100+ critow aby ujebac demonicznego wojownika cienia :P
Ta sama postac ma tez 60% w 2h bo mieczyk jest 2h wymaga 160 zadaje 145 obrazen czyli w circie jest mniej niż w 1 setupie ale nasz demoniczny przyjaciel pada zaledwie po 4-5 max strzałach na glebe

To chyba jasno mowi jak bardzo ta bron jest skuteczna na nieumarłych i jeszcze ta animacja spamu zniszczeniem ożywieniowca ofc dostajemy full 100% expa :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Dobrze wiedziec^
Czemu rozwalam wszystko co jest na tych pidolonych bagnach a wczeesniej wojem sobie z wezami nie radzilem.
mag ognia jest op na PvP

edit
wie ktos czy z 2 na 3 rozdzial nastepuje resp orkow w koloni?

down@
Aha to ja noobilem:) bo dla mniej ten waz byl niczym pelzacz woj juz latwiej i szybciej trolla polozyc

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Cytat: Tizgar
Coś na co wszyscy czekali dorwałem srebrny nordmarski miecz i przeprowadziłem testy

Wynik testu wtf ale nieumarli maja przejebane życie

Moja pro elo postać jest słaba i majac 180 siły i gniew demona 195 dmg i mając 60% w 1h potrzebuje ze 100+ critow aby ujebac demonicznego wojownika cienia
Ta sama postac ma tez 60% w 2h bo mieczyk jest 2h wymaga 160 zadaje 145 obrazen czyli w circie jest mniej niż w 1 setupie ale nasz demoniczny przyjaciel pada zaledwie po 4-5 max strzałach na glebe

To chyba jasno mowi jak bardzo ta bron jest skuteczna na nieumarłych i jeszcze ta animacja spamu zniszczeniem ożywieniowca ofc dostajemy full 100% expa
Te szkielety łatwo klepie się młotem trolla zadającym 200 dmg a wymagającym 160 dmg - wystarczy kilkanaście krytów. Natomiast ten srebrny miecz nordmarski pokaże szczególnie swoją moc w walce z dakatem w dolinie cieni.
gandalfgandalf - przecież błotne węże są już banalne już w jarkendarze. Co do trolli to są tak wytrzymałe, że ja pierdole.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zabiłem Kruka gadałem z Ashtarem i mogę już normalnie w tej modyfikacji uzywac tego pazurka?? Ile trzeba mieć karmy u beliara?? Czy mimo tego ze chce ulepszyc szpon dusza senyaka to i tak dla expa mam szukać sfer???

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
szukaj sfer... na pewno warto
karma- chyba 101

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Lukizz ty to musisz zrobić poza tym nie masz 3 rozdziału wiec za bardzo się nie interesuj szponem puki co dużo z nim nie zrobisz :P
Sfery są obowiązkowe nawet gdy chcesz użyć mora ultaru

Łowca

Łowca

Użytkownicy
posty32
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak dostać sie do miejsca w siedzibie gildii złodziei(w kanałach) zasłoniętego kratą?Znajduje się tam z tego co widze jakaś kamienna tabliczka i łuk, więc chciałbym sie tam dostać ale nwm jak:(

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Przemiana w chrząszcza 

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Jak dostać sie do miejsca w siedzibie gildii złodziei(w kanałach) zasłoniętego kratą?Znajduje się tam z tego co widze jakaś kamienna tabliczka i łuk, więc chciałbym sie tam dostać ale nwm jak:(
co 5 stron to samo pytanie

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Cytat: gandalfgandalf
Cytat: Łowca w Dzisiaj o 19:33Jak dostać sie do miejsca w siedzibie gildii złodziei(w kanałach) zasłoniętego kratą?Znajduje się tam z tego co widze jakaś kamienna tabliczka i łuk, więc chciałbym sie tam dostać ale nwm jak:(co 5 stron to samo pytanie
Zaraz ktoś się spyta o dołączenie do najemników, wytrzymałość, hp, inteligencję. Także spokojnie... Za góra dziesięć stron będzie to samo. Dziwić się, że jest 170+ stron.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Łowca

Łowca

Użytkownicy
posty32
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy ja mam jakis błąd z zadaniem z Cordem czy co?Otóz dostałem od niego zadanie(te, że trzeba miec 30 % walki) przed rozmowa na temat wodnego kregu.Ja mam już 30 % 1h ale podobno trzeba sie u niego samego min.1 % nauczyc ale jak chce sie nauczyc to mówi ze zielonych nie trenuje..No to jak już mam rozmowe z nim Na temat WK to wybieram opcje żeby mnie szkolił, on się zgadza tyle, że jak naucze sie u niego tego 1% to nagle dialog na temat zadania znika bez śladu i zadanie jest niemożliwe do wykonania.Da się jakoś to naprawić?

0 użytkowników
Do góry