Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4404668 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4404668

Odpowiedzi 14149

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam pytanie odnośnie przekuwania zbroi. Otóż mam zamiar dołączyć do najemników, ale nie wiem czy ich zbroje można przekuwać? Tak jak pancerz wodnego kręgu. Do x5? 

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1.O ile mi wiadomo to tak.
2.Skończ najpierw na yt serię nekromantą :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Lepiej niech jej nie kończy bo tak z czitowanej postaci jak jego to dawno nie widziałem :P

Kilka pytań w sumie na potwierdzenie
1. Dobra mroczny golem leży :P jego fragment jest potrzebny słyszałem ze w 7 rozdziale ale to każdemu czy tylko necro ? :P
2. W tej jego wieży jest tp do necromanionu jako najemnik mam rozumieć książka jest dla mnie bezużyteczna i bez żadnej wartość i tak nawet otworzyć jej nie mogę :P
3. Z ulu w equ mogę zabijać orksów :P nie mogę ich zabijać tylko wtedy kiedy mam założone ulu :P
4. Questa od goblina zrobiłem tam przy wieży xardupy w gd  ten zwój był użyteczny tylko do tego, niema dla niego żadnego innego zastosowania :P
5. Orksy przed wejściem do ich miasta czyli tych wszystkich z kanionu trolla mogę posłać do piachu ? nie będzie żadnych problemos :P
6. Mogę się wstrzymywać z oddaniem matsów na ulu tarrokowi ile chce już mu pomogłem z trupami i dałem lekarstwo :P ( nie będzie żadnych problemów ? )

To chyba tyle w sumie 35 lvl jest powoli myślę żeby już atakować 3 rozdział, khorinis jarek i azgan jest total full clean  w gd tez dużo niema poza orkami przed zamkiem i palisada co do pobocznych lokacji to raczej bylem tam gościnnie aniżeli w celu clean lokacji :P

Aha i właśnie oprócz ignaza coś w 3 rozdziale nagle z dupy ginie lub na coś muszę uważać
Ogolnie cele na 3 rozdział mam obrane pierw sprawa ogólne potem atak na szpon z jego pomoca wjazd po urka i potem sprawy końcowe :P i jedziemy w smoksy :P
No +/- 50 lvl wbic w 3 planuje :P

Aa bo byłbym zapomniał questa od ratforda z fiskiem niby zrobiłem ale jest dalej w dzienniku w aktywnych czyli muszę jeszcze pogadać z fiskiem ze dałem ratfordowi paczkę tak ?

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
1 To nie ten golem ktory jest potrzebny w VII
2. Tez sie o to pytalem. smialo sell
3.  Tak
4. Tak
5. Tak
6. tak
Dodatkowe tak
quest ze smiercia ignaza jest jak wykonales 2 zadania:
Trucizna dla constantino
i dla karrasa z klasztoru ze zwojami

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
Cytat: Tizgar
1. Dobra mroczny golem leży jego fragment jest potrzebny słyszałem ze w 7 rozdziale ale to każdemu czy tylko necro ?
czym go zabiles ja probowalem wszystkim 

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Trunkten

Trunkten

Użytkownicy
posty49
Propsy48
  • Użytkownicy
Necromicona nie sprzedajemy byle komu tylko wymieniamy na jakieś fanty u Xardasa.

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
Cytat: Tituf
światło...
jak masz na mysli magie swiatla to tez nie moglem go zabic

Dameczek

Dameczek

Użytkownicy
posty56
Propsy5
  • Użytkownicy
O której godzinie mam iść do Lariusa z przesyłką od  Baala Oruna?

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Cytat: Tituf
światło...
jak masz na mysli magie swiatla to tez nie moglem go zabic
ja pierdole na poprzedniej stronie masz opis pokonania go i smiesz zadawac pytania?

Co do lariusa to o dowolnej byle w ciuchu sekty

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
I ? w czym problem do golemów można się zakradać :P ofc pierw muszą być zwróceni dupa do nas :P
Kolejny dobry sposób toteż akrobatyka jakże ważna i przydatna umiejetnosc :P

Ja paladynem miałem inny sposób bardzo łatwy i skuteczny na golemków ;p Wystarczy 1x zębate ziele i pobiec do niego w troche inny sposób (pod katem prostym-wszystko jest na rysunku, który dodałem w linku). Wtedy nie ma opcji, że nas trafi tym swoim gównem. Można bez zębatego ziela ale wtedy nie daję gwarancji, że nas nie trafi.
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2qutb2e&s=5#.UpySkCfuPcs

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
chyba w 4/5 rozdziale Necrominion można dać Xardasowi za expa/ itemy ? Gralem magiem ognia= dostalem expa . W ogole spodziewalem sie mniej latania w 7 rozdziale i strasznie przytloczyla mnie ilosc zadan -.-........ znowu !( a gram po raz drugi :)  )

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Aha
a czarny troll w jarku do zabicia czy bedzie respawn jak go nie zabije?

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Jeśli mod nic nie zmienił to będzie respawn.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja go klepalem bo i tak pozniej masa bylo trolii... serc... rogow. takze twoja wola .

Kręty

Kręty

Użytkownicy
Ja wcale nie śpię :P
posty67
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Ja wcale nie śpię :P
Czy ktoś może mi napisać, w jaki sposób powiększyć ekwipunek. Proszę; to bardzo pilne.

"Ciało puszczone raz, puszcza się cały czas"

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Lepiej niech jej nie kończy bo tak z czitowanej postaci jak jego to dawno nie widziałem

Kilka pytań w sumie na potwierdzenie
1. Dobra mroczny golem leży jego fragment jest potrzebny słyszałem ze w 7 rozdziale ale to każdemu czy tylko necro ?
2. W tej jego wieży jest tp do necromanionu jako najemnik mam rozumieć książka jest dla mnie bezużyteczna i bez żadnej wartość i tak nawet otworzyć jej nie mogę
3. Z ulu w equ mogę zabijać orksów nie mogę ich zabijać tylko wtedy kiedy mam założone ulu
4. Questa od goblina zrobiłem tam przy wieży xardupy w gd  ten zwój był użyteczny tylko do tego, niema dla niego żadnego innego zastosowania
5. Orksy przed wejściem do ich miasta czyli tych wszystkich z kanionu trolla mogę posłać do piachu ? nie będzie żadnych problemos
6. Mogę się wstrzymywać z oddaniem matsów na ulu tarrokowi ile chce już mu pomogłem z trupami i dałem lekarstwo ( nie będzie żadnych problemów ? )

To chyba tyle w sumie 35 lvl jest powoli myślę żeby już atakować 3 rozdział, khorinis jarek i azgan jest total full clean  w gd tez dużo niema poza orkami przed zamkiem i palisada co do pobocznych lokacji to raczej bylem tam gościnnie aniżeli w celu clean lokacji

Aha i właśnie oprócz ignaza coś w 3 rozdziale nagle z dupy ginie lub na coś muszę uważać
Ogolnie cele na 3 rozdział mam obrane pierw sprawa ogólne potem atak na szpon z jego pomoca wjazd po urka i potem sprawy końcowe i jedziemy w smoksy
No +/- 50 lvl wbic w 3 planuje

Aa bo byłbym zapomniał questa od ratforda z fiskiem niby zrobiłem ale jest dalej w dzienniku w aktywnych czyli muszę jeszcze pogadać z fiskiem ze dałem ratfordowi paczkę tak ?
Wybiłeś paladynów w forcie azgan?Na twoim poziomie trudności to 55 lvl masz szanse osiągnąć w 3 rozdziale.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Niezbyt już ci tłumaczyłem ja dostaje tylko 85% nie 100% gdyby grał na Ł to tak być może bym mógł :P
Głownie to chce 49 żeby szpon odrazu był na maxa :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Niezbyt już ci tłumaczyłem ja dostaje tylko 85% nie 100% gdyby grał na Ł to tak być może bym mógł
Głownie to chce 49 żeby szpon odrazu był na maxa
Ile więcej dostajesz expa względem normala? 10 % więcej?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

0 użytkowników
Do góry