Lukizz na N dostajesz 75% expa ja na BŁ dostaje 85% różnica 10 % expa to różnica max 1 -2 lvl a ty masz o jakieś 8 lvl za mało na etap gry na jakim jesteś wiec proszę cie nie mów mi ze tu są jakieś różnicy po prostu nazwijmy rzecz po imieniu ciulowo grasz jak można nie mieć sily na nomada w 1 rozdział i nie mieć go jeszcze w 2 boze

Na bł Ł i N da się zrobić postać która w 1 rozdziale ubija solo warga orkowego psa i smoczego zębacza

jeśli tego nie zrobiłeś to problem leży po twoje stronie

Regeneracja ma chuja do rzeczy i tak jadę na potach ona nie regeneruje mi 1k hp w ciągu kilku sekund to zajmuje kilka minut
Macius
Dalej jesteś w błędzie w mt miałeś 3 wersje skryptów zależne od poziomu stad były różnice w poziomie tu ich niema na kazdym poziomie każde zwierze ma zawsze takie same staty walka na rzezniku to taki sam banał jak na BŁ ( z obu wyjdziesz bez straty hp ) różnica jest w expa co powoduje ze mam spowolniony rozwój postaci ale nasz 1 wilk przed wieża xardasa na kazdym poziomie spadnie na tyle samo hitów
Prosty test laga do łapy i jedziemy na rzeźniku go klepiemy potem to samo na BŁ tylko pamiętajcie aby kodem obniżyć sobie hp z 200 do 75 i siły z 20 do 10 i mamy postać jak z rzeznika

wilk padnie na tyle samo hitów na obu poziomach

ofc istnieje jeszcze loteryjna tego 5% na crita
attribute[ATR_STRENGTH] = 25;
attribute[ATR_DEXTERITY] = 50;
attribute[ATR_HITPOINTS_MAX] = 50;
attribute[ATR_HITPOINTS] = 50;
attribute[ATR_MANA_MAX] = 0;
attribute[ATR_MANA] = 0;
protection[PROT_BLUNT] = 30;
protection[PROT_EDGE] = 30;
protection[PROT_POINT] = 0;
protection[PROT_FIRE] = 0;
protection[PROT_FLY] = 20;
protection[PROT_MAGIC] = 0;
Staty młodego wilka nasze pierwszego typka

na kazdym poziomie sa takie same i na każdy poziomie po ówczesnym obniżeniu statów na BŁ będzie a przynajmniej powinien padać po 10 uderzeniach z lagi