Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4433000 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4433000

Odpowiedzi 14149

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ja nie linczuje :P

Jeden bezimienny pirat  daje questa ten przy rożnie jeśli to zrobiłeś to raczej nie będzie ci potrzebny chociaz nie wiem jak na to będą się zapatrywać w 7 rozdziale w ogule poco ich brałeś do kanionu naprawdę lubisz jak tracisz kilka tysięcy expa za akcje które luźno zrobisz solo bez niczyjej pomocy

Jak masz save przed to akcją to idz tam solo :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ty chyba nie widziales statow mojej postaci,ten quest zeby przyniesc temu kucharzowi rum wykonalem dawno, Skoro tak to wole wczytac

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
A ty mojej i co z tego ja nie odpowiadam za twój rozwój postaci ale ty na tym etapie luźno 20+ powinieneś mieć i latać z nomadem co luźno starcza na brzytwiaki i daje rady z orkiem 1vs 1 :P a można tam kazdego luźno wyciągnąć na solówkę :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie wiem czy to bug czy coś innego ale walczyłem z krwiopijcą, otruł mnie i nie chciało mi się wczytywać więc użyłem mikstury ten przeciw truciźnie a ona nie zniknęła, użyłem drugi raz to nadal ją maiłem. Wczytałem grę zrobiłem to samo i nadal miksturkę miałem. Coś mi się czasem nie spierdzieliło z grą?

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tizgar,jaki masz poziom trudności??

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
BŁ a co to ma do rzeczy jedyna różnica w poziomie to ilość otrzymywanego expa reszta na kazdym jest taka sama zawsze potwory bija się tak samo i bija po tyle samo i maja tyle samo hp itp poziomy trudnosci to tylko i wyłącznie różnica w exp :P

BCS

BCS

Użytkownicy
posty57
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2 Pytania:
1. Czy siła ma jakiś wpływ na DMG kosturów?
2. Jak się jest magiem, to co ze szponem beliara? W czystym NK otrzymywaliśny runy, ale teraz większość z nich ma nekromananta.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mateusz
Byłem już w wieży mgieł bajer polega na tym ze obszedłem ja cała poza korytarzem z 2 demonicznymi panami cienia do nich nie mam podjazdu mimo ze mam postać lepsza niż na końcu nk w 6 rozdziale a to dopiero 2 :P

Bron jest w skrzyni kreola próba otwarcia jej kończy się krzykiem umarłych na ryja max 2 przeżyje 3 już nie :P  walka z kreolem no way mimo ze ładnie go bije to przyzywa demonicznym wojowników cienia z instanta co automatycznie mnie deklasuje z urzędu :P

Wiec niema szans ze to sprawdze imposiblem na ten czas mimo ze szkielety już lajtowo kładę 1k hp dało mi pewność siebie :P to z demonicznymi świrami to ja se mogę co najwyżej trawę powąchać :P

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tizgar,nie mam więcej pytań dostahjesz  więcej expa niż normalnie i masz regenerację życia. Ja gram na normalu więc mam dopiero 17 lvl i mieczyk 80 obhrażeń.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Cytat: Tizgar
BŁ a co to ma do rzeczy jedyna różnica w poziomie to ilość otrzymywanego expa reszta na kazdym jest taka sama zawsze potwory bija się tak samo i bija po tyle samo i maja tyle samo hp itp poziomy trudnosci to tylko i wyłącznie różnica w exp
Jak to? Przecież już udowodniłem, iż poziom trudności ma wpływ na staty potworów kiedy to porównywaliśmy z mateuszem ile razy musimy strzelić z tego samego łuku nordmarskiego aby zabić trolla. On grając na łatwym poziomie trudności mimo, że miał mniej zręczności niż ja zabijał trolla ponoć na 6 hitów a ja grając na średnim miałem go chyba na 18 hitów z tego co pamiętam. Więc poziom trudności ma jak widać kolosalny wpływ na siłe potworów.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

BCS

BCS

Użytkownicy
posty57
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy gdy moje przyzwane stworzonko, zabije jakiegoś potworka, to ja dostaje całość expa z niego? Jak przy normalnym zabiciu bronią?

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Tizgar wielkie dzięki. Kreol poza uczeniem Języka Demonów dla innych gildi oprócz nekromanty jest zbędny? Chyba trzeba bedzie się wybrać na dzień dobry do Miasta Umarłych po Ambasadora i skasować frajera po nauczeniu się jezyka. Łuk domyslam sie ze na niego zadziała bo Strażników Sfer kladzie jedną strzałą, albo spróbować zaklęcia strachu bo sen raczej go na niego nie podziała, chociaż i to warto sprawdzić. Jak już sie dostanę do GD to będę kombinować, no chyba że nie masz co robić to mozesz mnie w tym wyręczyć :P
Maciuś tu masz chyba racje ale myślę ze to da się sprawdzić w łatwiejszy sposób. Kupcie sobie z Tizgarem po zwoju przemiany np w wilka. Jeżeli twoja teoria jest prawdziwa to powinny być różnice chociażby w HP ale pewny tego nie jestem

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak chcecie ukraśc miecz Kreolowi to wystarczy że zrobicie to w nocy gdy będzie spał/siedział na fotelu w pomieszczeniu obok, u mnie sie nie zorientował.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: mateuszzxcv
Tizgar wielkie dzięki. Kreol poza uczeniem Języka Demonów dla innych gildi oprócz nekromanty jest zbędny? Chyba trzeba bedzie się wybrać na dzień dobry do Miasta Umarłych po Ambasadora i skasować frajera po nauczeniu się jezyka. Łuk domyslam sie ze na niego zadziała bo Strażników Sfer kladzie jedną strzałą, albo spróbować zaklęcia strachu bo sen raczej go na niego nie podziała, chociaż i to warto sprawdzić. Jak już sie dostanę do GD to będę kombinować, no chyba że nie masz co robić to mozesz mnie w tym wyręczyć
Maciuś tu masz chyba racje ale myślę ze to da się sprawdzić w łatwiejszy sposób. Kupcie sobie z Tizgarem po zwoju przemiany np w wilka. Jeżeli twoja teoria jest prawdziwa to powinny być różnice chociażby w HP ale pewny tego nie jestem
Skoro ty nie kłamałeś odnośnie zabijania trolla łukiem nordmarskim to nie ma nawet czego sprawdzać gdyż jest to oczywiste. W mrocznych tajemnicach siła potworów również była uzależniona od poziomu trudności.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Mogłem się pomylić o ta jedną czy dwie strzały ale na bank nie potrzebowałem aż 18stu. W sumie sprawdzić to co ja napisałem dużo was nie kosztuje ( troszkę golda i 1 min straconego czasu), nie wiem czy tak to zadziała jak myślę ale jeżeli mam rację to problem rozwiązany
Albo inaczej. Tizgar pewnie już ogarnął zręczność do tych 160. Trzeba go ładnie poprosić żeby zginął łuk i sprawdził ile jemu na uklepanie Trolla potrzeba strzał. % w łuku nie ma wpływu na dmg a jedynie na celność, zasięg i szybkość strzelania. Wystarczy ze policzy ile celnych strzałów potrzebował i mamy rozwiązanie. Poza tym ja grałem Łucznikiem na 1.1 tak więc i to może mieć wpływ na zmianę statów zwierzaków

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Już to zrobiłem i jest tak jak pisałem. Siła potworów jest uzależniona od poziomu trudności. Więc wszelakie porównania mają sens tylko wtedy jeżeli gra sie na tych samych poziomach trudności.

Psalm 19

BCS

BCS

Użytkownicy
posty57
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jako że mi się nudziło, to sprawdziłem sobie statystyki wilka na różnych poziomach, a dokładnie na BŁ, łatwym, normalnym i trudnym, na dwóch ostatnich mi się nie chciało. Na każdym poziomie statystyki były takie same, a ataki wilka zabierały Beziemu tyle samo HP (marvin + O)
Siła: 50
Zręczność: 80
HP: 100
Ochrona przez bronią: 60
Ochrona przed resztą: 0
Jedynie różniła się wartość inteligencji. Na BŁ wilk miał jej 20, na innych po 5.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Najwidoczniej kiedy przemieniamy się w jakiegos potwora zawsze mamy takie same staty niezależnie od poziomu trudności.

Psalm 19

BCS

BCS

Użytkownicy
posty57
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na BŁ mamy na starcie 20 int'a, a na rzeźniku 5, więc logicznym jest, że będziemy zadawali większy DMG...

A co do tych trolli, to możliwe jest, że ty strzelałeś w jakiegoś zwykłego trolla, a twój kolega w młodego, albo coś takiego?

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Zauwazcie ze na rzezniku z ta sama bronia cocna bardzo lateym walka trwa dluzej. stestujcie sobie eilka na rzeznika i wilka na bardzo latwym
roznica jest

ni w dupe z tym lehmarem jak 1 raz gralem to go nie dostalem a teraz znowu vos zjebalem bo juz mam zabic tego najemnika u onara i gowno nie dostalem questa

@down
uzyj kodow na zmiane statow albo po prostu zagraj na normalu

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

0 użytkowników
Do góry