Pierdolnij 2 razy gromem i tyle
Nie nie byłem jeszcze w wieży mgieł ale planuje bo już w łał obozie w lesie byłem lol wyjebana nazwa dla obozu

Wczoraj stwierdziłem ze czas zrobic uzytek z moich ponad 500 jagód w efekcie mam 1000 hp juz w 2 rozdziale i mając gniew demona best weapon 1h

szkielety z 2h to nie problem już teraz to ja jestem sprite a oni są pragnienie w końcu

ja mam ich na 3 strzały oni mnie na 7

poza tym po 2 godzinnych walkach rozryłem do reszty ich mechanizm są dość łatwi mimo ze oszukują nie potrafią zniwelować swojej przerwy w podwójnym ataku z broni 2h wystarczy nie robić przed nimi uników tylko 2x block i wtedy nasza kontra pojedynczym atakiem jeśli będą crity akcje powtarzamy 3 razy i szkielet leży gdy zaczniemy stosować unik sami padniemy ponieważ zasięg nas zabije bez uników liczy się tylko block na zasięgu face vs face

Widzę ze jest zainteresowanie tym moim odkryciem mag wody + 1h czuje ze kilku z was rozgryzło o co mi dokładniej chodzi czyli ultimate na trupy

To dość proste połączenie bryły lodu z szybkością miecza 1h Cały bajer i problem to zdobycie już w 2 rozdziale 135 siły aby moc nosić gniew demona

musimy tez podbić do 30% w 1h do 50% będzie z tablic i książki to nie problem i to już będzie na 2 rozdział
W ty momencie kazdego cisniemy solo dzięki bryle lodu i 19 sec stunowi zadne szkielet tego
Mając już nocnego łowce czyli 180 dmg i 125 siły oraz 60% w 1h jedna lodowa fala starcza aby zamrozić np 8 trupów bo tyle jest u inubisa na 19 sec i zabić ich tym mieczem zanim się roztapia to już sprawdzałem ofc na lodowa fale przyjdzie czas później jednak bryła lodu nie jest problemem a runa nas nie będzie ograniczać wiec kazdego zdejmuję solo bez problemu jeśli 19 sec to za mało to po 15 sec rzucamy kolejna i znowu jest 19 sec

crity powyżej 300 z bronią do walki wręcz używanej przez waga wody tu nawet wytrzymałość nie jest problemem bo ona się sama zrobi

Jeszcze do końca nie rozwikłałem schematu pn jednak wizja plan oraz działanie jest zajebiste

na BŁ na 100% da się od wykonać na Ł myślę ze tez