Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4405105 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4405105

Odpowiedzi 14149

MagnuMr1p

MagnuMr1p

Użytkownicy
posty43
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Thx, a jeszcze jedno wie ktos czemu do cholery mnie atakuja orkowie  w miescie orkow? Nawet z ulumulu? Gdy sobie szedlem do tego miasta, spokojnie przechodzilem obok nich, a jak juz tam wbilem to gdy sie zblizalem wyjmowali bron..
Czy kostur 1 h lub 2 h maga ognia wymaga sily lub czegos?
Kostury niczego nie wymagaja, ale obrazenia zaleza od lj inteligencji.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nawet many nie trzeba?! Ciebie też namawiam do przejrzenia tematu o broniach...

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
A wiec? Returna przeszedlem wojownikiem sekty wiec nie wiem a ten tamat o ktorym wspomniales to nic w nim nie moge znalezc. zadnego porzadku nie ma.

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A otworzyłeś spoiler Tizgara?...

MagnuMr1p

MagnuMr1p

Użytkownicy
posty43
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oo rzeczywiscie wymagaja many, ja jak dostawalem ten kostur grajac nekromanta, to mialem sporo many i nawet nie zauważyłem. 

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Cytat: Tituf link=topi :facepalm:c=20521.msg1105302#msg1105302 date=1384001990
A otworzyłeś spoiler Tizgara?...
Nie wiesz nie otworzylem. Nie ma tam kosturu 2h albo ja nie znalazlem

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

3. Prosta piłka na 1 raz grasz, chcesz woja to najemnik chcesz maga to mag ognia reszta jest dużo mniej efektywny od tych 2 gildii w swoich dziedzinach ale ofc wybór jest twoja indywidualna kwestia każda gildia może bezkarnie wchodzić i kraść na swoich terenach na innych trzeba trochę kombinować na forum znajdziesz milion sposobów jak można to robić niezależnie od gildii

dlaczego najemnik? paladyn ma darmo zbrojki, Erol może może uczyć siły dość wysoko, Girion 2h też dość wysoko i będę mógł okraść górne miasto

dałeś mi do myślenia czym najemnik tak bardzo przewyższa paladyna ;D możesz sprecyzować? chodzi mi tylko o kwestię postaci jako wojownika ;p

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ostatnie zbroje przekute na 5x:
Łowca - 300/260/100/150
Paladyn - 220/200/110/80

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Nie zapominaj, że zbroje paladyna zamiast przekuwać można też poświęcić:
Poświęcona zbroja: 200/200/180/170

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Czyni Ona z Paladyna najlepiej chronionego przed magią i ogniem wojownika :D Wiem bo taką miałem na reb v1 ;D

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie gralem paladynem, takze sry nie wiedzialem, ze mozna poswiecic.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
dobra tam gram paladynem ;d najwyżej się trochę pomęczę

Taiczo

Taiczo

Użytkownicy
posty14
  • Użytkownicy
Elo takie pytanie nie chcę się przyłączać do obozu myśliwych, ale czy jest szansa, że ktoś mnie tam czegoś nauczy???

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to lepiej się przyłącz, z pewnością czegoś się nauczysz!

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Primo Najemnik również może okraść górne miasto trzeba trochę pomyślunku ale się da
Strażnik nie może okraść farmy onara żadnym sposobem z kazdego konta cie złapią

Najemnika /Łowca na wojo to best opcja - raz najwiekszy zarobek, dwa ich zbroje na każdy możliwy etap gry po przekuciu deklasują inne gildie tak to oni maja najlepsze zbroje w grze, trzy największa ilość siły przypada własnie im, cztery Cord uczy obu stylów walki do 90% wiec niema żadnego problem z nauka a torlof uczy do maxa siły czyli 190

Chcesz mogę wymieniać dalej w przypadku wojownika najemnik/Łowca deklasuje wszystkich nawet SS może on przez chwile z runa jest lepszy ale potem już traci przewagę a paldyn przy nich wypada w ogule całkowicie do dupy na wojownika paladyn jest totalnie usless ogólnie paladyn jest  do dupy i zasadniczo do niczego się nie przydaje   ( jedyne co paladyn ma dobre to zbroje z dobra ochrona ognia i magi no ale ze 90% walki w grze opiera się na walce bronią to znowu łowca deklasuje go o głowę :P )

Ze co proszę jak to nie chcesz się przyłączać do mysliwych ty się musisz do nich dołączyć niema ze nie chcesz

Ktos kiedyś się pytał o sposób na trutnie okazuje się ze akrobatyka oprócz tego ze przydaje się niemal wszędzie i we wszystkim to i w tym jest dobra ognista strzala i akrobatyka starcza aby truteń nas nie dogonił i wybuch w bezpiecznej odległości

Pytanka

1. Moge se wejsc do Gd ofc po zabiciu kruka tylko w celu uwolnienia gorna i odebranai zbroi :P ( już matsy na przekucie mam gotowe i bedzie best armor na 2 rozdział ) ogolnie pytam sie czy mogę tylko to zrobic na 1 wizytę i niczego tym sposobem nie spierdolę bo chce zbroje tylko  bo ułatwi mi czyszczenie khorinis i jarka z tego co jeszcze mi zostało ( nie liczę szkieletów bo na nich i ta zbroja będzie za słaba co jest lol )
2. Jak się dostać do tej wieży nergala da się w 2 rozdziale czy to tylko opcja dla nekromanty :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Każdy gra tą klasą którą lubi :) masz sentyment do grania sługą Innosa walczącym mieczem, grasz paladynem. Nie wiem po co te spory kto dobry a kto zły bo tu zależy wszystko od własnych pomysłów :) jak ktoś gra fatalnie to nawet Łowca dupa gdy orków kupa. A co do wieży Nergala to klucz ma Czarny Paladyn Inubis który mieszka w krypcie nieopodal domu Onara :) a co do wchodzenia, i wychodzenia z Górniczej to nie ma ograniczeń. Ważne byś dostał tylko klucz :)

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty182
Propsy62
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. 3 rozdział się zaczyna jak wychodzimy z listem do Hagena - bez niego wchodź i wychodź jak tylko chcesz ;)
2. Do tej wieży klucz ma Inubis ( ten upadły paladyn z krypty za farmą Onara).

A teraz moje pytania:
1. Mam 11 smoczych jaj, a zabiłem dopiero dwa smoki i jeszcze nie
wszystkie jaskinie odwiedziłem. Ile tutaj jest potrzebne do stworzenia
Embarla Firgasto? ( w zwykłym bodajże było 10 sztuk). Więc na ile mi
starczy mikstur ? ( Gram SŚ)
2. W którym rozdziale Lutero zleca quest związany z HannąSarą( mam 4 )?

Inna sprawa.
Znalazłem I Tom "Smoczego Oddechu" i racja jest on w skarbcu klasztoru tylko, że na jednej z półek z książkami :)

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Grajac najemnikiem od Gorna na pewno dostajemy ciężki pancerz najemnika, a nie średni jak to było w NK?

1. Ja uwarzyłem tylko 2 mikstury (kilku smoczych jaj do 10 brakowało chyba około 5), tak jak w NK 2 uwarzysz na pewno. wydaje mi sie, ze ilosc nie zmienila sie i zostala normalna ilość jaka jest 10 potrzebnych jaj.
2. Lutero i Hanna? a nie Sara? 5 rozdzial..

hubert231

hubert231

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Primo Najemnik również może okraść górne miasto trzeba trochę pomyślunku ale się da
Strażnik nie może okraść farmy onara żadnym sposobem z kazdego konta cie złapią

Najemnika /Łowca na wojo to best opcja - raz najwiekszy zarobek, dwa ich zbroje na każdy możliwy etap gry po przekuciu deklasują inne gildie tak to oni maja najlepsze zbroje w grze, trzy największa ilość siły przypada własnie im, cztery Cord uczy obu stylów walki do 90% wiec niema żadnego problem z nauka a torlof uczy do maxa siły czyli 190

Chcesz mogę wymieniać dalej w przypadku wojownika najemnik/Łowca deklasuje wszystkich nawet SS może on przez chwile z runa jest lepszy ale potem już traci przewagę a paldyn przy nich wypada w ogule całkowicie do dupy na wojownika paladyn jest totalnie usless ogólnie paladyn jest  do dupy i zasadniczo do niczego się nie przydaje   ( jedyne co paladyn ma dobre to zbroje z dobra ochrona ognia i magi no ale ze 90% walki w grze opiera się na walce bronią to znowu łowca deklasuje go o głowę :P )

Ze co proszę jak to nie chcesz się przyłączać do mysliwych ty się musisz do nich dołączyć niema ze nie chcesz

Ktos kiedyś się pytał o sposób na trutnie okazuje się ze akrobatyka oprócz tego ze przydaje się niemal wszędzie i we wszystkim to i w tym jest dobra ognista strzala i akrobatyka starcza aby truteń nas nie dogonił i wybuch w bezpiecznej odległości

Pytanka

1. Moge se wejsc do Gd ofc po zabiciu kruka tylko w celu uwolnienia gorna i odebranai zbroi :P ( już matsy na przekucie mam gotowe i bedzie best armor na 2 rozdział ) ogolnie pytam sie czy mogę tylko to zrobic na 1 wizytę i niczego tym sposobem nie spierdolę bo chce zbroje tylko  bo ułatwi mi czyszczenie khorinis i jarka z tego co jeszcze mi zostało ( nie liczę szkieletów bo na nich i ta zbroja będzie za słaba co jest lol )
2. Jak się dostać do tej wieży nergala da się w 2 rozdziale czy to tylko opcja dla nekromanty :P

wtrącę się trochę:
1.Torlof uczy max siły czyli 190? A czasem Erol nie uczy więcej?
2.Żeby okraść najemnikiem całe górne miasto potrzeba trochę zainwestować w zręczność więc nie ma tak łatwo chyba, że nie o wszystkich sposobach słyszałem.
3.Poza magiem ognia gram też łowcą. Przyznam, że mam wgl nie ulepszony Lekki Pancerz Łowcy w 3 rozdziale oraz trochę na magie itp z pierścieni i pasa i amuletu. Mimo to powinienem mieć trochę ochrony, a poszukiwacze cisną mnie jak nie wiem, smoki zgaduję, że też są mocno ulepszone w returningu (nie wiem bo jeszcze do nich nie doszedłem) ale przyda się coś na ogień, coś więcej niż daje Najemnik.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
I ponownie zadam ci to samo pytanie grałeś w nk ?

Max siły dla nauczyciela to 200 ale tylko na Di przed tym max to 190 Z tego co zauważyłem return zmienił koszta ale nie barierę maxymalna :P
O kradziezy mowimy skrzynie itp, skrzynie da sie łatwo gdyz mamy roznice pieter i to wystarczy na tej samej płaszczyźnie widza wszystko na innej już nic wiec starcza tylko skradanie
I znowu grałeś ty w nk poszukiwaczy się blokuje spamem ciosów żeby nie używali magi ( sprawdzałem to bo wiozłem sobie save z ciekawości żeby to sprawdzić na jednym potku na speeda 7 minutowy 1/3 khorinis oczyściłem z poszukiwaczy w sumie chyba tylko raz z błyskawicy dostałem dla reszty byłem za szybki i kazdego zdołałem zablokować przed atakiem )  smoki to zależnie od sytuacji albo deszcz ognia albo grom ogólnie wspomagasz się dużo zwojami tu zasada się nie zmieniła ( przywolance również ładnie się spisują oni odwracają uwagę a my robimy spam urizielem lub szponem ) wiec teoretycznie nie potrzebujesz zbroi ponieważ areny które są przygotowane do walki ze smokami poza ozywiencem są tak zrobione ze masz opcje ukrycia się i posiadania zasięgu dla użycia zwojów :P ( smoki maja taki dmg z ognia ze nawet 300 ochrony przed ogniem nie jest komfortowa wartością )

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

0 użytkowników
Do góry