Primo Najemnik również może okraść górne miasto trzeba trochę pomyślunku ale się da
Strażnik nie może okraść farmy onara żadnym sposobem z kazdego konta cie złapią
Najemnika /Łowca na wojo to best opcja - raz najwiekszy zarobek, dwa ich zbroje na każdy możliwy etap gry po przekuciu deklasują inne gildie tak to oni maja najlepsze zbroje w grze, trzy największa ilość siły przypada własnie im, cztery Cord uczy obu stylów walki do 90% wiec niema żadnego problem z nauka a torlof uczy do maxa siły czyli 190
Chcesz mogę wymieniać dalej w przypadku wojownika najemnik/Łowca deklasuje wszystkich nawet SS może on przez chwile z runa jest lepszy ale potem już traci przewagę a paldyn przy nich wypada w ogule całkowicie do dupy na wojownika paladyn jest totalnie usless ogólnie paladyn jest do dupy i zasadniczo do niczego się nie przydaje ( jedyne co paladyn ma dobre to zbroje z dobra ochrona ognia i magi no ale ze 90% walki w grze opiera się na walce bronią to znowu łowca deklasuje go o głowę

)
Ze co proszę jak to nie chcesz się przyłączać do mysliwych ty się musisz do nich dołączyć niema ze nie chcesz
Ktos kiedyś się pytał o sposób na trutnie okazuje się ze akrobatyka oprócz tego ze przydaje się niemal wszędzie i we wszystkim to i w tym jest dobra ognista strzala i akrobatyka starcza aby truteń nas nie dogonił i wybuch w bezpiecznej odległości
Pytanka
1. Moge se wejsc do Gd ofc po zabiciu kruka tylko w celu uwolnienia gorna i odebranai zbroi

( już matsy na przekucie mam gotowe i bedzie best armor na 2 rozdział ) ogolnie pytam sie czy mogę tylko to zrobic na 1 wizytę i niczego tym sposobem nie spierdolę bo chce zbroje tylko bo ułatwi mi czyszczenie khorinis i jarka z tego co jeszcze mi zostało ( nie liczę szkieletów bo na nich i ta zbroja będzie za słaba co jest lol )
2. Jak się dostać do tej wieży nergala da się w 2 rozdziale czy to tylko opcja dla nekromanty