To git
Przypomniało mi się o co chciałem zapytać jakiś tydzień temu

1. Gdzieś wyczytałem ze mogę używać runy tylko te których się nauczę, czyli mój plan zabicia poszukiwacza bryła lodu i przywłaszczenie sobie jego run ( mala ognista burza ) krąg 3 będę miał od gallahada, raczej nie wypali ?
2. Wiadomo ze te kolki po smierci zostawiają jakiś minerał typu: siarka, kwarcyt, skala krystaliczna, akwamaryn, smoła, węgiel itp wiadomo o co biega, sprawdzał ktoś czy działa sposób aby kontrolować co wypadanie np save przed poszukiwaczem i kilujemy do momentu aż padnie to co my chcemy ( czy jednak zawsze odgórnie dropia to samo, czy jest jak było ze co wczytanie co innego sobie można wylosować bo jeśli tak to zebranie 90 siarki na koniec gry nie będzie problemem i mogę w ciemno ulepszać zbroje nie martwiąc się o brak materiałów

)
3. Wiem ze Miecz asasyna 2h jest w najwyżej wieży w zamku w gd bron spoko bardzo by się przydało opcja z nią na 2 rozdział to jest już naprawdę moc łącznie z moja siłą to w cricie 300 dmg było by nice

Jednak tu pytanie czy styka tylko tyle ze zdobędę te 3 klucz do wieży i znajdę mieczyk czy jest on w jakieś skrzyni do której da mi klucz np gomez dopiero po quescie lub coś trudniejszego muszę zrobić aby mieć ta bron I pewnie cały mój misterny plan poszedł się w pizdu bujać już na etapie planowania
4. Zeby dostac quest z gomezem musze wykonac plomien eligora bo quest od gomzea dostaje się podczas szukania tych posagów z marmur dla lutero a to jest quest bo queście z płomieniem ( i tu pada nobskie pytanie co dokładniej lub w jakiej kolejności powinienem zrobić aby go wykonać wchodzę do gd i mam pogadać z grimesem a potem co dalej i gdzie jest grimes pewnie w któreś kopalni, jak można w miarę dokładny opis tego questa co gdzie jak ) Chce wykonać quest z gomezem przed eltu póki mam to karmę na + bo potem to już mam ja gdzieś bo się nie przyda, stad pytam o płomień.