Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4179016 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4179016

Odpowiedzi 14149

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dla ścisłości, gram na SnC.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Cytat: HellVard
Dla ścisłości, gram na SnC.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
No mogłeś tak od razu raptem może 5% graczy pyka na SnC a 95% na Reb 2.1 i oczkujesz pomocy no stary to jest spora różnica

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tia, bo ja mam aktualne dane statystyczne, które precyzyjnie określają, ilu ludzi gra w konkretne wersje Returninga :facepalm: Skąd mam to wiedzieć człowieku? Rzadko kto wspomina w jaką wersję gra.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Rzadko, a to ma ogromnie wielkie znaczenie.

kudlaty02

kudlaty02

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: hubert231
Genialne!broń sieczna na golema?
Jeśli weźmiemy pod uwagę że jest to golem z błota - to chyba lepiej posiekać nić tłuc ;)
tak, tak wez zobacz a nie hetujesz...

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jakby ktoś czytał uważnie księgi Arcanuum Goleum to by zobaczył że w zmiance na temat Błotniaka pisze że Miecze są najskuteczniejszą bronią wobec nich.

hubert231

hubert231

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: hubert231
Genialne!broń sieczna na golema?
Jeśli weźmiemy pod uwagę że jest to golem z błota - to chyba lepiej posiekać nić tłuc ;)
tak, tak wez zobacz a nie hetujesz...

no sory. byłem wgl zdziwiony po prostu

Myszax

Myszax

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem z Gerbrandtem (czy jak tam sie pisze jego imię) po prostu nie mam u niego zadnej opcji dialogowej...a chce wykonać zadanie od Gallahada. Dodam ze wczesniej wgl z nim nie gadałem...gram magiem ognia 1 rozdział.
Mam problem z tym zadaniem gdyż wybrałem złą opcje, nie wiedziałem i grałem dalej, a teraz potrzebne mi to zadanie. Czy da się cofnąć to jakoś, zresetować NPC czy coś? Nie chcę zaczynać gry od początku :s

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Cytat: Myszax
Cytat: Wetido w 2013-10-12, 17:33Witam mam problem z Gerbrandtem (czy jak tam sie pisze jego imię) po prostu nie mam u niego zadnej opcji dialogowej...a chce wykonać zadanie od Gallahada. Dodam ze wczesniej wgl z nim nie gadałem...gram magiem ognia 1 rozdział.Mam problem z tym zadaniem gdyż wybrałem złą opcje, nie wiedziałem i grałem dalej, a teraz potrzebne mi to zadanie. Czy da się cofnąć to jakoś, zresetować NPC czy coś? Nie chcę zaczynać gry od początku :s
Skoro jesteś dopiero w pierwszym rozdziale, to aż tak dużo nie stracisz.
Co poniektórzy muszą zaczynać nową grę w drugim/trzecim rozdziale.

Myszax

Myszax

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Naprawdę przez jeden głupi dialog mam od początku zaczynać? Nie da się dzięki MARVINOVI przez konsolę edytować NPC?

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy da się jakoś wytargować u Crimsona więcej monet za samorodek? Czytałem gdzieś, ze do zadania z duchem czy tam zombie Gomeza trzeba mieć karmę u Innosa na plus. Wystarczy jeden punkt czy musi być jakaś większa ilość? I czy są jakieś inne zadania, wymagające dodatniej karmy u Innosa? Czy zabijanie Poszukiwaczy zwiększa karmę u Innosa? Jeśli tak, to czy zmniejsza u Beliara? I w którym rozdziale jest to zadanie z Gomezem?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Naprawdę przez jeden głupi dialog mam od początku zaczynać? Nie da się dzięki MARVINOVI przez konsolę edytować NPC?
Nie da się.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Myszax
przez konsolę tylko gotowy list dla Galla można...

Wystarczy jeden punkt czy musi być jakaś większa ilość?
1 na plusie styka

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Za zabicie Poszukiwacza +1 Innos , -1 Beliar (to powinno być naturalne) ceny za bryłki złota nie zmienisz, Tylko zadanie Gomeza wymaga karmy, chociaż nie jestem jeszcze pewien odnośnie błogosławieństw bogów by pokonać opiekunów :-| Zadanie się zaczyna po wykonaniu zadania z stanowiskiem kupca Jory, może to być nawet I rozdział gdy wybierzesz wyjście zapłaty za stanowisko :) lub II/III po powrocie z Kolonii. No i jeszcze misja z Fortem Paladynów i ich zaopatrzeniem. Później to już to z Duchem :)

kudlaty02

kudlaty02

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie da się.
uzyj kodu.. ja niestety tak zrobilem.. nie popieram ale niestety czasem trzeba.. tam gdzies kolo 30 strony uzytkownicy podaja kod i rozwiazuja ten problem.. peace for everyone!!!!

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Forcini
Dzięki, a jak to jest w Returningu z Poszukiwaczami w 2 rozdziale? Są tylko w wieży Xardasa i obozie na bagnie?

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W obozie na bagnie są na bank, czy w wieży jego to nie wiem czy w 2 :)               szczerze mam 5 rozdział i nie czuje potrzeby by iść po Uriziela... Może to błąd. Jakie statystyki ma runa jego?

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Jego runa zadaje 450 obr. zabiera 100 many ale obrażenie zadawane są o wiele większe.
W obozie na bagnie są, w wieży są tylko 3 albo 4 demony, od 3 rozdziału są tam Poszukiwacze.

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

0 użytkowników
Do góry