Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4108129 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4108129

Odpowiedzi 14149

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mag wody, potrzebuje inteligencji, zas nie ma chyba wymagan do many. Bierz maga ognia, nie musisz uzywac czarow, będziesz unikatowym magiem ognia :). Inwestuj tylko w kregi magii i jak zdobedziesz uriziela to mozesz korzystac z tej runy :)

Norson

Norson

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
Pytanie odnośnie kowalstwa, a myślistwa

zauważyłem ,że zostając czeladnikiem kowala nie możemy po dołączeniu do myśliwych sprzedawać im trofeów zwierzęcych więc jedynym plusem powinno być to ,że możemy tworzyć stalowe pręty z 4 kawałków rudy i z 2 węgla . tak więc mam ponad 500 rudy i dużo węgla ze spalonych domostw jednak nie wiem gdzie konkretnie mogę stworzyć te pręty .  Na myśl przychodzi mi jedynie stara kuźnia węża .

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A gadales z wezem na temat przetapiania ? Mozna dolaczyc do obozu mysliwych, po zaiciu 200 potworow i mozna ssprzedawac im wtedy trofea ;]

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gallahada ;) Już prawie mam u niego na wykończeniu zadanie i narazie go nie dokończę. No bo zostało mi jeszcze przyniesienie miksturki orków (zadanie od Salandrila). Tę miksturkę ma niby ork koło miasta ale g.... miał. ciula wczytywania co chwila bo biłem ludzi dla gildii zabójców, bandytów i tym podobne.

Nie tego orka wiskałeś... Miksturkę ma orkowy myśliwy, niedaleko jaskini, pod murami miasta

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Up
Pojawia się on o północy a dokładniej w stronę latarni moeskiej

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Norson

Norson

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
Wyzysk gadalem przecie idiota nie jestem . Mam wyuczone i w piecu nie mam opcji , do tego u alfreda nie moge sprzedac trofeow . W gre wchodzi 50 000 zysku a to nie malo. Pomocy

Iva2

Iva2

Użytkownicy
posty72
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje sie Fellangor po 2 postacia ? Wiem ze ma gdzieś między Grimabldem (myśliwym od trolla) a słonecznym kręgiem... ale nie mogę go nigdzie znaleść.  Ponawiam bo nie chcę tracić karmy u innosa za zabijanie paladynów

Norson

Norson

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
Iva ja spotkałem go pod postacią Eleny jak udawała się do słonecznego kręgu , a dokładniej obok tej chatki gdzie było 1 wcielenie Fellangora . sprawdź całą drogę , jaką by musiała pokonać elena a na pewno trafisz . Albo po prostu śpij do wieczora i sprawdź przy kręgu.3 wcielenie będzie w pobliżu piramid dokładnie obok obozowiska o 9 :00 (z tym już miałem problemy)

Ponoawiam wcześniejsze pytanie : Jak sprzedawać u Alfreda trofea i gdzie tworzyć stal ?

Iva2

Iva2

Użytkownicy
posty72
  • Użytkownicy
Norson dzięki :) A jeśli chodzi o Alferda to musisz być myśliwym i jeśli się nie myle wystarczy z nim pogadać to on sam ci zaproponuje sprzedaż trofeów :P Tak było u mnie przynajmniej.

Norson

Norson

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
jeżeli ktoś zna się na modyfikacji plików to byłbym wdzięczny za plik alfreda i jeszcze z tą produkcją stali jeśli to możliwe . Pewnie mam cholernego buga

Magic

Magic

Użytkownicy
posty36
Propsy4
  • Użytkownicy
Takie pytanie, co trzeba zrobić żeby Thorben nauczył nas otwierania zamków? Do gildii złodziei narazie nie mogę dotrzeć, bo atilla bierze mnie na raz, może dwa.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Uratować Elvricha, mieć 25 karmy u Innosa albo uwolnić Grittę jak porwą ją bandyci.

Norson

Norson

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
Ok jeśli alfred nie chce ode mnie kupować trofeów to dalibyście może strone z ID NPC z returninga . Zrespawnuje go jeszcze raz może to coś da.Również kod by mi się przydał na usunięcie umiejętności tworzenia stali . Pewnie za dużo  wymagam co ? pobiorę jakiego save od was i zamienię linijke alfreda

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Ale ty kombinujesz, weź lepiej ty tego sejva gdzieś wrzuć to się temu przyjże. Tylko podaj na jakimś poziomie trudności grasz.

Norson

Norson

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
gram na niskim , 3 w kolejności od najłatwiejszego.

http://www.sendspace.pl/file/03ecb212ece577f32191379

Ta metoda z killem i respawnem nic nie daje czego można było się spodziewać

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
No przecie stal bez problemu się wytwarza przy kuźni, przy palenisku.

Norson

Norson

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
Śmiej się teraz ile chcesz ale pomyliłem magiczną rudę z "rudą" . Jednak ciągle mam problem z tym Alfredem , nie sądzę ażebym na początku naszej znajomości odrzucił możliwość handlowania z nim.W wersji rebalance 1.0 to bodajże w folderach gry były pliki postaci , teraz tego znaleźć nie mogę.To mogło by rozwiązać problem.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Ale, że jak ty chcesz na niego kod? Trzymaj: instance HUN_742_ALFRED

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Takie pytanie, co trzeba zrobić żeby Thorben nauczył nas otwierania zamków? Do gildii złodziei narazie nie mogę dotrzeć, bo atilla bierze mnie na raz, może dwa.
A wskocz sobie na dach i poślij mu parę strzał/bełtów

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znalazłem dodatkowy zwój deszczu ognia (mamy więc 4 w 1 rozdziale) a nie pamiętam czy był w oryginalnym gothicu. Obóz bandytów za farma Sekoba, (ten bez elvricha) jest tam namiot wchodzimy na niego jest na nim drewniana belka przechodzimy po niej na półkę skalną kilka kroków i znajdujemy zwój i miksturkę. W 2 rozdziale pojawiło się sporo przepisów i recept było by miło gdyby osoba która zna dane efekty wrzucała je do tematu.

0 użytkowników
Do góry