Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4168570 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4168570

Odpowiedzi 14149

Norson

Norson

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
pisałem wcześniej że z tym kodem to nie działa. Może w rebalance 2.1 nie ma możliwości sprzedaży trofeów jeżeli jesteś kowalem.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Pisałem wyżej, że ja jestem kowalem i mogę sprzedawać trofea.

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Uratować Elvricha, mieć 25 karmy u Innosa albo uwolnić Grittę jak porwą ją bandyci.

Albo oddać mu księgę długów lemara.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znajdę w jarkendarze jakąś broń dwureczna 90 siły i przynajmniej 110dmg albo więcej
Nauczyłem się właśnie wszystkich 3 jezykow i wybieram się teraz do Quahodrona i tu mam pytanie czy tabliczki z życiem i innymi bonusami mam czytać na bierzaco oprócz siły i broni dwurecznej czy jeszcze się wstrzymać gram strażnikiem w bractwie i mam 218 HP i pancerz wodnego kręgu X4

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Asgard

Asgard

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy
Jak pobłogosławić Ciężką Zbroję Paladyna Wzmocnioną rudą +5? W dzienniku jest napisane, że znam już modlitwę, ale przy kapliczce mam jedynie napis "Wróć"

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
W becie można było albo wzmacniać zbroje albo błogosławić, nigdy oba na raz. Zapewne w 2.1 nic się nie zmieniło.

Asgard

Asgard

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy
OK, dzięki wielkie

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Z rosyjskiej strony modostory.ru tłumaczone translatorem, wysłane z telefonu. Jak wrócę z wakacji to poprawie to na kompie na język polski.
1) Gulasz wołowy (2 + 1 ciemny chrząszcz mięso) 20 szt. +5 Mana
 Mushroom Soup 2) (1 + 2 ciemne grzyby mięso) 21 szt. 4 mana, +5 ochrona przed magią
 3) Piwo (prosta), 50 kubki +1 +2 life mana
 4) Gene "Extra" (z 10 b. gin. Retz w "wino" jaskini z zardzewiałą siatkę i goblinów Mirblom) 5 szt. +2 Mana, +5 życie
 5) Odcinek 25 cz. 5 Życie
 6) Kiełbasa 25 sztuk. 3 życie
 7) Sery 25 sztuk. + 2 life
 8) Chleb 20 sztuk. + 1 life
 9) Soup Turtle (2 szt. porcja) 3 porcje + 1 Moc (jeśli do gotowania Edda). Jeśli on:. (2 żółwia mięso, 1 wody)
 10) Jabłka 25 szt. +1 Siła
 11) 35 butelek wina jednej many, 2 życia
 14) mleko 15 B. +1 +5 Życia Wytrzymałość
 15) kawałek mięsa od szczurów hunter Mole Niklas +1 siły
 16) Soup Tekla +1 wytrzymałości
 17) Matka grzybów grzyby mięsa zupy 50 +5 many
 18) Herring 1 pc. 20 do życia
 19) Prace z palnikiem z Lou Młota Snaf +1 mocy
 20) palenia z zupy mięso gotować życie jednej bandyckiej
 21) Cant czerwonego bagna trawie z Leicester 3 many
 22) Transformacja przepisu świadomości (obóz bandytów) sekrkt od użądlenia 2 krwawe muchy wydobyć istotę leczenia many, czerwone papryczki chilli
 23) Piwo z Koragona trzy życia, jedna mana
 24) wino "łzy szczęścia" z życia Ferdynanda +25
 25) Ciemny Northern (ościeżnicy) do Art. bagno doświadczenie obozu z alchemików +100
 26) Fry mięsa na rożnie nad ogniem + doświadczenie zhar.myaso 1 wytrzymałości
 Matka 27) czarny zupa grzybowa 50 5 ochrony przed magią
 28) Elixir władzy z poszukiwań Lutra władzy 3 \ \ mana agility
 29) kompot z leśnych / przyrody 25 sztuk. 10 do życia

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znajdę w jarkendarze jakąś broń dwureczna 90 siły i przynajmniej 110dmg albo więcej
Nauczyłem się właśnie wszystkich 3 jezykow i wybieram się teraz do Quahodrona i tu mam pytanie czy tabliczki z życiem i innymi bonusami mam czytać na bierzaco oprócz siły i broni dwurecznej czy jeszcze się wstrzymać gram strażnikiem w bractwie i mam 218 HP i pancerz wodnego kręgu X4

Undead Army

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Część druga przepisów:
1) TWO eliksir życia (rec Luther, rozdział 2) (35 dzikich jagód lub korzeń leczniczy 2 +) +10 life
 2) Elixir of Magic Resistance (rec na Konstantyna, rozdział trzeci) (25 + grzyby mięsne gin) +5 Magic Resistance
 3) Drink Stamina (1 cherry trolle serafisov +5) +3 Wytrzymałość
 Elixir 4) wytrzymałości (Sagit, rozdział 2) (5 hearts trolle + gin) +5 Wytrzymałość
 5) Elixir ochrony przeciwpożarowej (Gorax rec w klasztorze) (5 + języki ogniste jaszczurki ogniste trawa) +5 Ochrona przeciwpożarowa
 6) Pij czystą energię życiową (rec Salander w górnej kwartale) (5 żuchwy bloody hornet + roślin leczniczych) przywraca życie
 7) Gotowanie przyspieszenie mięsa sneppera (25 + sztuk grogu mięso) 10 minut przyspieszenia
 8) Eliksir (rec w Tandoori, na Zamku, rozdział 2) (100 + 1 orc orc serca swipes) +2 Siła
 9) Elixir of Agility (rec y Engora, na Zamku, rozdział 2) (50 jaszczurki serca jedno wino) +2 Agility
 10) Umysł Elixir (rec na Kronosa, w Yarik) (10 bramek Modliszka + 1 bagno trawy) +3 inteligencja
 Elixir 11) Ochrony spadek (pirat Samuel) (15 wings bloody hornet + weed) 1but. +10 Ochrona przed magicznym locie (zmniejsza obrażenia od upadków i potwory: troll, golem, kamienny smok..)
 12) Mana Potion (rec na Konstantyna, rozdział trzeci) (25 + ognisty grzyb ciemny trawa) +3 mana
 13 ) Eliksir Ducha (3 ognisty root) +2 mana
 14) Pij niewyczerpane Mana (rec na Isgarota, rozdział trzeci) (5 slajdów żuchwy + rum) tymczasowo podwaja manę
 15) napój Dragon - Embarla Firgasto (nagrywanie w salach Irdorata w pokój z ALH. desk 6-te rozdział) (10 smoczych jaj + 1 + 1 czarny siarki pearl) +10 Siła \ Zręczność (większa) i +2 Intellect.
 16) Balm Providence (2 2 winogrona bagno + trawa 1 AGN. język jedna butelka. rum) 1 butelka. +5 Do many, +1 Inteligencja
 Wine 17) of Oblivion (2-tomowa edycja książek w Constantine, rozdział 1) (4 winogrona +2 +3 demon serce alpinista łąka) 1 butelka. 50 Życie
 18) Młot Lou (rec daje Snaf) 1but. +1 Mana, każdy 8 butelek. +1 Do many
 19) Podwójny Młot Lou (rec w spiżarni Snaf) 1but. 5 life co 10 butelek. 5 mieszka
 20) nowicjusz Zielony (rec w klatce piersiowej Fortuno) +3 mana
 21) Transformacja przepisu świadomości (obóz bandytów) tajne wyrzuty 2 krwawych linii wydobyć istotę leczenia many, papryka chili 1 butelki. + (100 * Rozdział) doświadczenie.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

kacperziom

kacperziom

Użytkownicy
posty88
  • Użytkownicy
odp do cronor  w jednej z trumn u kapłanów lub  u strażników umarłych znajdziesz tancerza śmierć wymaga 90 siły
i bije 125

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurde rozumiem że ta wytrzymałość to utrudnienie ale kurde 10 uderzeń mieczem i nie mam wytrzymałości, gdzie znajdę jakieś mikstury ew receptury na zwiększenie wytrzymałości

Undead Army

Zardas

Zardas

Użytkownicy
posty31
Propsy1
  • Użytkownicy
co muszę mieć aby zrobić Krzyż Żywiołów? I jak go wykonać? Mam serce i wszystkie sfery.

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kiedy Barem daje zadanie związane z bossem-Dzikiem? Pancerz mu przyniosłem i nie mam zadania, gdzie mogę mu udowodnić, że jestem "dobrym myśliwym".

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
co muszę mieć aby zrobić Krzyż Żywiołów? I jak go wykonać? Mam serce i wszystkie sfery.

a dokopałeś się do tego (solucja...): http://www.thereturning.pun.pl/viewtopic.php?id=9

gadula700

gadula700

Użytkownicy
posty15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Helloł :)
Mam problem w zadaniu z gallahadem. Zrobiłem zadania dla wszystkich kupców oprócz Gerbrandta. Gdy zrobiłem jedno z zadań to poszedłem pochwalić się Gallahadowi i on mi zabrał jeden z listów polecających. Teraz mam trzy w tym jeden od Valentino, który się nie liczy. Teraz nie mam u Lariusa żadnej opcji wypowiedzi na temat Gallahada. Nie wiem co mam zrobić z tym zadaniem, chyba się nie da go ukończyć... Chyba, że użył bym kodów na te listy, ale nie wiem czy wogóle takowe istnieją. Proszę o pomoc. :F

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
trzeba miec WSZYSTKIE listy procz listu od Valentina :)

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
A zadanie Gerbranta masz zablokowane czy dalej możesz je wziąć? Bo tu jest istotna uwaga, nawet jeżeli dorzucisz sobie list i popchniesz zadanie Gallahada to i tak będziesz miał zablokowany wątek z gildią zabójców.

Z tego co widzę w pliku z modem kod osobny na ten list chyba nie istnieje. Jest przy nim tylko odniesienie do modelu, ale wszystkie listy polecające mają ten sam.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki znalazłem ten miecz taniec ostrzy i wygląda nieziemsko jest super, znacie jakieś receptury na wytrzymałość rozdział 2?

Undead Army

gadula700

gadula700

Użytkownicy
posty15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
TO lipa , bo Gerbrandt nie ma dla mnie żadnego zadania...

0 użytkowników
Do góry