Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4027569 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4027569

Odpowiedzi 14149

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Wytrzymałość zuzywasz podczas sprintu, walki i paru innych czynnosci (kopanie etc). Im wieksza tym lepsza, podobno ma tez wplyw na uderzenia krytyczne podczas walki.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
jakies pomysly jak pokonac harpie, bo sie heala jak szalona?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam pytanie, czy naprzykład wybory jakichś gildii pobocznych, poza tymi podstawowymi 3, wpływają jakoś na rozgrywke?
Mogę naprzykład zostać najemnikiem i dołączyć do gildi kupieckiej albo zostać opiekunem?

z najemnikiem akurat nie ma problemu, ale jeżeli zostaniesz magiem ognia, nie możesz już dołączyć w gildii zabójców.
Tu sie nie zgodze, wystarczy dolaczyc do gildii przed zostaniem nowicjuszem Ognia, i mozesz wykonywac questy jako mag dla gildii :)

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Ktoś się pytał o dobry dwuręczny miecz który wymaga 50 siły. Znalazłem w krypcie gdzie jest amulet cor angara( Jest to Kosa )nazywa się Gniew Nazgula wymaga 50 siły a kuje 110!

hugo111

hugo111

Użytkownicy
Łukasz Pietuchowski
posty88
Propsy47
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Łukasz Pietuchowski
Witam.. Mam taki problem...
Moja wytrzymałość jest prawie zerowa (jak dosięga 0 to umieram), gdy próbuję iść spać, nie ważne w jakim łóżku to pisze, że mam koszmary i że nie mogę się wyspać. Przez co moja wytrzymałość nie wzrasta, a postać umiera.
Jak wyłączyć funkcje spania (całej tej wytrzymałości), podczas rozgrywki?

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niestety na początku gry włączyłem pułapki i dzisiaj natknąłem się na pierwszą. Problemem nie jest to, że mnie zabijają, tylko to, że po śmierci nie mogę nic zrobić. Bezimienny ciągle klęczy przy tej skrzyni, a ja nie mogę wcisnąć esc, żeby wczytać grę. Tzn. wcisnąć mogę, tyle, że nic się wtedy nie dzieje. To jakiś błąd czy Wy też tak macie?
Próbowałem sposobu Wyzyska z wciskaniem "h" celem uleczenia, ale to nie działa. Mam wyłączone sterowanie z g1, ale ten skrót klawiszowy nie działa. Ze sprintem nie ma problemów.

Zardas

Zardas

Użytkownicy
posty31
Propsy1
  • Użytkownicy
To jest bug. Naciśnij przycisk H aby Cię uleczyło :P I żyjesz i kuferek opróżniony :P Ale pamiętaj że zawsze musisz mieć przy sobie miksturę leka.

Iva2

Iva2

Użytkownicy
posty72
  • Użytkownicy
A ja mam problem taki że u tego Garaza nie ma dialogu żeby mi bloodwyna wezwał wybiłem wszytskie pełzacze i pogadałem już ze wszytskimi w obozie ktoś wie o co chodzi ?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Ktoś pytał o rapiery. I jest w khorinis w jaskini z bossem goblinów koło majątku ziemskiego Onara za miejscem przebywania wilczków Pepe. A II w Jarkendarze w kanionie w którejs z jaskin, chyba tej z ksiega Francisa.

Ponawiam pytanie o ten jakis miecz dwureczny w jarkendarze 90 siły 125obr. Gdzie on jest dokladnie?
Mam jeszcze problem ze Szponem Beliara. Bo te jego błyskawice to nie zadaja żadnych obrazen. Tak powinno byc? Moze od czegos zaleza?

Aha i tak wogole boje sie, że Vatras przestanie ze mna rozmawiac. Czy mozliwe jest to przed naprawa oka Innosa, bo juz mnie ostrzegł? Zabijałem tylko bandytów (nie tych w jarkendarze), o dziwo Innos tez lubi takich bandziorów bo dodaje ujemnych punktów

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam chyba jakiegoś buga bo podczas walki wytrzymałość mi nie spada gram na Reb2.1

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Przeczytaj kilka postów wstecz, w problemach technicznych.

Iva2

Iva2

Użytkownicy
posty72
  • Użytkownicy
A ja mam problem taki że u tego Garaza nie ma dialogu żeby mi bloodwyna wezwał wybiłem wszytskie pełzacze i pogadałem już ze wszytskimi w obozie ktoś wie o co chodzi ?

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ostatnie pytanie, na początku gry dostaję szybkie bieganie, jak go używać?

Lukeee

Lukeee

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam spory problem odnośnie zadania zemsta Ur-Thralla. Mianowicie wykonałem już wszystkie przygotowania do przyzwania Azgalora tzn mam naładowane oko, czytałem obydwie książki do rytuału (jedną przetłumaczył mi szaman) i mam tą kuszę z miasta umarłych ale nie mogę przyzwać smoka przy kręgu. Ktoś miał podobny problem? Jak to rozwiązać, może jednak coś pominąłem...

Jako że teraz może więcej ludzi czyta to ponawiam swój problem, jasno mówię, że do przyzwania próbuje używać kapliczki ale i tak nie mogę, może miał ktoś podobny problem i go rozwiązał. Chyba za szybko naładowałem Oko gniewu i mam buga.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie działa mi skrót klawiszowy "h" i nie mogę się uzdrowić podczas otwierania skrzyni z pułapką. Skrót "p" na miksturę many również nie działa, jedynie sprint jest ok. Gram z wyłączonym sterowaniem z g1.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Ostatnie pytanie, na początku gry dostaję szybkie bieganie, jak go używać?
No bez jaj, wejdź se na pierwszą stronę głównego tematu i przestań zadawać takie nędzne pytania. Tam jest wszystko jasno wyjaśnione.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
To ma ktoś sposób na harpie?

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ten młot terakota jest w jaskini ale na końcu jest ten golem z imieniem i podejrzewam że on ma klucz ale za cholerę nie mogę go rozwalić bo zadaje mu tak minimalne obrażenia że bym musiał z nim chyba z 20 min walczyć macie na niego jakiś sposób
I tak używam broni obuchowej

Undead Army

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Zaspamowałem go zaklęciami typu lodowa strzała, lanca itd. Ma ktoś sposób na harpie?

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zaspamowałem go zaklęciami typu lodowa strzała, lanca itd. Ma ktoś sposób na harpie?
Dzięki spróbuje ale mam tylko 16 many ;P, co do harpii to nie mam pojęcia bo tak daleko jeszcze nie jestem ale może łuk, kusza albo jakiś czar ognisty ale to tylko sugestia

Undead Army

0 użytkowników
Do góry