Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4187939 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4187939

Odpowiedzi 14149

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam kilka pytań.
Czy można zostać Opiekunem w późniejszych etapach gry, a nie na początku?
Czy ta decyzja wpływa jakoś na rozgrywke?
Czy returning jest trudniejszy od zwykłego NK? Po wyjściu z wieży zabił mnie młody wilk. Poziom trudności normalny.
1. Jeżeli po rozmowie z dagothem odpowiedziałeś, że nie chcesz być opiekunem to niestety już nim nie zostaniesz.
2. Zostanie opiekunem pozwoli ci zdobyć zbroje, która daje bardzo dobry bonus, lub poznać nowy rodzaj magii.
3. Jest dużo trudniejszy niż zwykły NK, na pierwsze spotkanie z returningiem polecam poziom łatwy.
Wcale nie trzeba grać jak na pierwszy raz na łatwym, ja gram pierwszy raz w moda na poziomie normalnym i dołączyłem do bractwa. Na początku były problemy teraz jest łatwiej ale trzeba być skupionym

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem otóż jak ulepszyłem szpon beliara duszą s'enyaka to normalnie piorun uderzał nap. w zombi za karzdym razem ale jak poszedłem powybijać poszukiwaczy do wieży dextera to wgl. pioruna nie było.
A jak normalnie ulepszyłem szpon bez duszy to piorun był.
Moje pytanie jest takie:
Czy to jest jakiś bug czy to normalne z tym piorunem?

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
mam pytanie jak zrobilem pierwsze zadanie gildii zabójców czyli zabiłem luisa to gdzie teraz iśc do asmala albo giliana po kolejny quest? dodam że in extremo juz nie ma w khorinis
to gdzie isc po kolejny quest?

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Obok statku paladynów jest taki mały domek będziesz go widział z daleka
edit:Jak sie dostać do doliny cieni? Wiem że gdzieś w mieście orków jest teleport ale gdzie? Niestety w solucji to nie pisze ;/

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
jak to jest w returning w v2 z dołączeniem do wk? zrobilem zadanie handlarz bronia dla bandytów i gdzie sa zaginieni a saturas nie powiedział ze mam sie spotkac z członkami w martwej harpii jestem nowicjuszem bractwa a jeszcze nie bylem z laresem odniesc ornamentu. Czy cos sie zbugowało ze nie dostaje qesta ze spotkaniem w karczmie orlana? pomóżcie mi z dołączeniem do wk co i jak musze robic ,bo ja nie ogarniam to jest jakies inne niz w gothic2 nk. Co gorsza nioe mam lini dialogowej u vatrasa : to jak moge juz dolaczyc do wk? a on w tym momencie powinien odpowiedziec: a przekazałes swa wiadomosc lordowi hagenowi? .

da sie jeszzcze to jakos uratować ? pomózcie

Adrien

Adrien

Użytkownicy
Wolf
posty74
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Wolf
Mam problem z zadaniem od Gerbrandta, ten każe mi udac się o północy do 'Martwej Harpii' i oddać przesyłkę.
W solucji jest napisane że trzeba pogadać z Orlanem o północy a następnie udać się do magazynku na piętrze. Ale nie ma żadnego dialogu u Orlana związanego z tą misją, NIC. Przechodzę grę po raz drugi i za pierwszym razem nie było kłopotu. :|

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Nie trzeba mówic z orlanem poprostu idź o pólnocy na piętro i w tym 3 pokoju będzie stał Asmal.
edit: Do adas Musisz najpierw odnieść wiadomość do Hagena aby dołączyć do wodnego kręgu. Ja też myślałem że mam zbugowane zadanie ale odniesienie listu pomogło (pokaże się dialog u Vatrasa)

Adrien

Adrien

Użytkownicy
Wolf
posty74
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Wolf
Nie trzeba mówic z orlanem poprostu idź o pólnocy na piętro i w tym 3 pokoju będzie stał Asmal.
Z tego co pamiętam to trzeba bo po rozmowie z orlanem pojawiał się "Nowy wpis w dzienniku" a dopiero potem pojawiał się Asmal.

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Dawno zrobiłem te zadanie i nie trzeba rozmawiać z Orlanem :P

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak to jest w returning w v2 z dołączeniem do wk? zrobilem zadanie handlarz bronia dla bandytów i gdzie sa zaginieni a saturas nie powiedział ze mam sie spotkac z członkami w martwej harpii jestem nowicjuszem bractwa a jeszcze nie bylem z laresem odniesc ornamentu. Czy cos sie zbugowało ze nie dostaje qesta ze spotkaniem w karczmie orlana? pomóżcie mi z dołączeniem do wk co i jak musze robic ,bo ja nie ogarniam to jest jakies inne niz w gothic2 nk. Co gorsza nioe mam lini dialogowej u vatrasa : to jak moge juz dolaczyc do wk? a on w tym momencie powinien odpowiedziec: a przekazałes swa wiadomosc lordowi hagenowi? .

da sie jeszzcze to jakos uratować ? pomózcie

odnieś ornament z Laresem i zobacz co będzie dalej...
pokaż się też u Hagena

Adrien

Adrien

Użytkownicy
Wolf
posty74
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Wolf
Dawno zrobiłem te zadanie i nie trzeba rozmawiać z Orlanem :P

Włączyłem nawet nowa grę i na szybko próbowałem zrobić to zadanie i nawet to nie pomogło :(
Pamiętam że za pierwszym razem była godzina 23:57 (miałem włączony toogle time :D ) wtedy było okej. A teraz kombinowałem nawet o godzinie 23, 2, 3 , 4, 22, 21. Może to jakiś solidny bug? :|

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Więcej używaj kodów to na pewną będą błędy, nawet jeśli wcześniej gdy używałeś było normalnie

Adrien

Adrien

Użytkownicy
Wolf
posty74
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Wolf
Więcej używaj kodów to na pewną będą błędy, nawet jeśli wcześniej gdy używałeś było normalnie
Wiesz, jakoś w niczym mi to nie pomogło. Po za tym używam kodów kiedy niektóre momenty są dla mnie za trudne(bo return jest faktycznie trudny, dla mnie :wstyd: ) no i kiedy występują błędy takie jak te.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy istnieje taka broń broń dwuręczną która wymaga tak 60-70 siły i ma obrażenia 80-100 jeżeli jest to powiedzcie gdzie

Undead Army

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiesz, jakoś w niczym mi to nie pomogło. Po za tym używam kodów kiedy niektóre momenty są dla mnie za trudne(bo return jest faktycznie trudny, dla mnie :wstyd: ) no i kiedy występują błędy takie jak te.
Jezeli zapisales gre z WLACZONYM MARVIEM to wlasnie moze to byc tego skutek, gdyz ten mod nie toleruje kodów :)

Zardas

Zardas

Użytkownicy
posty31
Propsy1
  • Użytkownicy
KTo nauczy mnie ważyć mixy siły w 1 rozdziale?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Constantino.

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy istnieje taka broń broń dwuręczną która wymaga tak 60-70 siły i ma obrażenia 80-100 jeżeli jest to powiedzcie gdzie
W jarkendarze jest broń taniec śmierci czy jakoś tak, 90 siły - 125 obr. Latałem z nią dość długo.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W jarkendarze jest broń taniec śmierci czy jakoś tak, 90 siły - 125 obr. Latałem z nią dość długo.

Do jarkendaru to jeszcze długą droga chyba przynajmniej 20 lvl wbije ale powiedz w której części jarkendaru jest nie dokladnie ale czy bagno czy kanion
Teraz mam broń 90 siły 110 obrażeń nazywa się "Siekacz"
A potrzebuje broni na teraz zanim pójdę do siekacza najlepiej jakby była obuchowa bo muszę iść po młot terakota

Undead Army

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
connor gdziejest ten siekacz? czy to broń nowa z returna? czy jeszcze z gothic 2nk?

mam pytanie jak otrzymujemy zadanie od asmala: zabic lehmara to gdzie on jest w tym porcie w nocy? bo go znalesc nie umiem a tak pozatym nie usmiecha mi sie walczyc z blizną wiec wolał bym go zabic w porcie

0 użytkowników
Do góry