Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4027673 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4027673

Odpowiedzi 14149

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
I tak będziesz musiał walczyć z Blizną. Wieczorem stoją przy tym ładowaczu, tam z prawej strony portu niedaleko wejścia do kanałów.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie znajde Rapier/ Miecz Mistrzowski?

Lukeee

Lukeee

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam spory problem odnośnie zadania zemsta Ur-Thralla. Mianowicie wykonałem już wszystkie przygotowania do przyzwania Azgalora tzn mam naładowane oko, czytałem obydwie książki do rytuału (jedną przetłumaczył mi szaman) i mam tą kuszę z miasta umarłych ale nie mogę przyzwać smoka przy kręgu. Ktoś miał podobny problem? Jak to rozwiązać, może jednak coś pominąłem...

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Idziesz do pomnika Beliara, robisz rytual i smok powinien byc na gorze przy wielkich kosciach :)

Lukeee

Lukeee

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Idziesz do pomnika Beliara, robisz rytual i smok powinien byc na gorze przy wielkich kosciach :)

Własnie mówię, że nie mogę go przyzwać przy tym pomniku : / i Thrall, Ur-khan i ten Elvais czy jakos tam nie mają kwestii dialogowych

Hmm wczytałem się w poradnik Warda z Doliny cieni - cytuję "Zabijamy mrocznego lorda i zdobywamy jego klucz do skrzyni i miecz Klątwę Azgalora.W tej jaskini możemy znaleźć również amulet gniewu.Gdy mamy już te rzeczy oddajemy je Ur-Khanowi.Ork mówi nam że do naładowania oka gniewu potrzebne są 3 składniki
a)Krew demona znaleźliśmy ją w jednej z jaskiń w kufrze
b)Krew orka gdy damy mu amulet dostaniemy od szamana klucz do jego skrzyni w namiocie Ur-Groma
c)Siarkę którą powinniśmy już mieć
Po naładowaniu amuletu wracamy do miasta orków i rozmawiamy z Ur-Thrallem.Mówi on nam że do pokonania Azgalora jest potrzebna legendarna kusza Dozownik."

O co chodzi z ładowaniem amuletu, u mnie było tak że to niby był jakiś stary amulet Ur-Khana i go sobie wziął po prostu, a ładowałem tylko Oko gniewu, ktoś ma jakiś pomysł?

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
mam spory problem z dołaczeniem do wk według waszych porad odnalazłem wszystkie ornamenty i zrobiłe mwszystkie qesty do magow wody i podchodze do vatrasa i jest linia dialogowa ze: saturas oczekuje listu od ciebie a on odpowiada:wysłąlbym cie z nim ale czy zaniosłeś swa wiadomosc lordowi hagenowi ? a ja: jeszcze nie. a do ratusza sie jeszcze nie umiem dostac kiedys gadałem na ten temat z ballem orunem ale widocznie to nic nie dało . czy to oznacza ze muszę zostac straznikiem swiatynnym zeby dostac sie do ratusza?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Eeee... idziesz po prostu do kapliczki przy legowisku smoka i przywołujesz go do tego świata, a potem go zabijasz(jeżeli masz zaklęcie), ale wcześniej zdobądź lepiej kuszę która jest właśnie w dolinie cieni ma 1500 DMG a bez niej bardzo trudno będzie ci zabić tego smoka

Lukeee

Lukeee

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Eeee... idziesz po prostu do kapliczki przy legowisku smoka i przywołujesz go do tego świata, a potem go zabijasz(jeżeli masz zaklęcie), ale wcześniej zdobądź lepiej kuszę która jest właśnie w dolinie cieni ma 1500 DMG a bez niej bardzo trudno będzie ci zabić tego smoka

czytaj proszę ze zrozumieniem, już tego próbowałem. Chyba popsuło się przez to, że ładowałem Oko tuż po rozmowie z Ur-Khanem, nie gadałem wgl z Thrallem spowrotem w mieście orków a teraz już nie mogę. Ponadto pomimo ładowania oka mam znowu opcję ładowania na stole alchemicznym, tyle że nie mam już krwi orka i demona. Tak więc jak ktoś zna kody na te składniki to niech powie, może spróbuje naładować jeszcze raz

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
connor gdziejest ten siekacz? czy to broń nowa z returna? czy jeszcze z gothic 2nk?

mam pytanie jak otrzymujemy zadanie od asmala: zabic lehmara to gdzie on jest w tym porcie w nocy? bo go znalesc nie umiem a tak pozatym nie usmiecha mi sie walczyc z blizną wiec wolał bym go zabic w porcie
Jak wyjdziesz z miasta wschodnią bramą to zejdź do tej kotliny tam są polne bestie dwa wargi i cieniostwór dalej masz jaskinie i tam jest ale w jaskini sporo goblinów więc zaopatrz się w jakieś ogniste czary. Siekacz to broń z returninga

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
mam spory problem z dołaczeniem do wk według waszych porad odnalazłem wszystkie ornamenty i zrobiłe mwszystkie qesty do magow wody i podchodze do vatrasa i jest linia dialogowa ze: saturas oczekuje listu od ciebie a on odpowiada:wysłąlbym cie z nim ale czy zaniosłeś swa wiadomosc lordowi hagenowi ? a ja: jeszcze nie. a do ratusza sie jeszcze nie umiem dostac kiedys gadałem na ten temat z ballem orunem ale widocznie to nic nie dało . czy to oznacza ze muszę zostac straznikiem swiatynnym zeby dostac sie do ratusza?

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właśnie chyba trzeba zostać Świątynnym strażnikiem albo guru żeby do hagena iść.
Jak rozwalić tego demona Luciusa, ten gościu przed jaskinią nie ma żadnej kwestii dialogowej pomóżcie
Problem rozwiązany muszę założyć pierścień od dagotha ;)

Undead Army

Lukeee

Lukeee

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Właśnie chyba trzeba zostać Świątynnym strażnikiem albo guru żeby do hagena iść.
Jak rozwalić tego demona Luciusa, ten gościu przed jaskinią nie ma żadnej kwestii dialogowej pomóżcie

Załóż pierścień od opiekuna

Rich

Rich

Użytkownicy
posty22
Propsy1
  • Użytkownicy

Tak, musisz zostać guru lub strażnikiem.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Polećcie jakiś sposób na pełzacza wojownika bo idę po młot terakota i dupa nie mogę go rozwalić bo golemy rozwale świętym młotem który wykradłem z klasztoru :D

Undead Army

Lukeee

Lukeee

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Polećcie jakiś sposób na pełzacza wojownika bo idę po młot terakota i dupa nie mogę go rozwalić bo golemy rozwale świętym młotem który wykradłem z klasztoru :D

Najlepszy sposób to mieć długą broń (minimum 90 zasięg) i jak najszybsze prawo - lewo x 100 i zabity ;p

Zardas

Zardas

Użytkownicy
posty31
Propsy1
  • Użytkownicy
Jak mam pobić valentino w queście Paveza? Gdy bije go w karczmie itp każdy się na mnie rzuca.

Iva2

Iva2

Użytkownicy
posty72
  • Użytkownicy
Ja go lałem zawsze między tą kaplicą vatrasa a domkiem bospera gdy straznik był odwrócony.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam pytanie, czy naprzykład wybory jakichś gildii pobocznych, poza tymi podstawowymi 3, wpływają jakoś na rozgrywke?
Mogę naprzykład zostać najemnikiem i dołączyć do gildi kupieckiej albo zostać opiekunem?

Rich

Rich

Użytkownicy
posty22
Propsy1
  • Użytkownicy
Ja mam pytanie, czy naprzykład wybory jakichś gildii pobocznych, poza tymi podstawowymi 3, wpływają jakoś na rozgrywke?
Mogę naprzykład zostać najemnikiem i dołączyć do gildi kupieckiej albo zostać opiekunem?

z najemnikiem akurat nie ma problemu, ale jeżeli zostaniesz magiem ognia, nie możesz już dołączyć w gildii zabójców.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A reszta gildii, np. te które wymieniłem?
Cavalorn uczy wytrzymałości, co ona daje?

0 użytkowników
Do góry