Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4393079 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4393079

Odpowiedzi 14149

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wie ktoś kto jest kandydatem na nowicjusza od Baal Parveza? Ani Regis, ani Valentino nie mają żadnej kwesti z tym związanej (a niby mają, tak pisze w solucji), również popytałem WSZYSTKICH w Khorinis i nikt nie ma nic na ten temat. Pomysły? Wersja Rebalance 2.1 .

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś kto jest kandydatem na nowicjusza od Baal Parveza? Ani Regis, ani Valentino nie mają żadnej kwesti z tym związanej (a niby mają, tak pisze w solucji), również popytałem WSZYSTKICH w Khorinis i nikt nie ma nic na ten temat. Pomysły? Wersja Rebalance 2.1 .
Mam ten sam problem :/

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Warto zainwestowac te punkty w kręgi magi i nauczyć sie tej runy ( przyda ci się np. w zawalonej wieży xardasa albo w dojściu do Kreola , tam jest bardzo dużo zombi,szkieletów itp i mozna nabić dużo expa).
edit: @Up a pobiliście tego Valentina i rzuciliscie na niego zaklęcie zapomnienia? Bo mi to odrazu zadziałało i nie miałem żadnego buga z tym

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Warto zainwestowac te punkty w kręgi magi i nauczyć sie tej runy ( przyda ci się np. w zawalonej wieży xardasa albo w dojściu do Kreola , tam jest bardzo dużo zombi,szkieletów itp i mozna nabić dużo expa).
edit: @Up a pobiliście tego Valentina i rzuciliscie na niego zaklęcie zapomnienia? Bo mi to odrazu zadziałało i nie miałem żadnego buga z tym

Tak po prostu? Spróbuje i napisze czy działa. A i jeszcze pytanie, skąd wezme łyżke tą spod mostu z bandytami już mam, ale potrzebuje więcej do kompotów, po zrobieniu jednego łyżka znika (dziwne)

Łyżki znalazłem (pobiłem Edde  :lol: ), ale solucja dla zadania z Baal Parvezem ciągle potrzebna. :wstyd:

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
1.Pobijasz valentina
2.Używasz uroku, nim powiadomi Andre
3.Idziesz do regisa mu o tym powiedzieć, powinien dać ci pierścień
4.Następnie idź do coragona i wręcz pierścień valentina.
5.Rozmawiasz z valentino i zaprowadzasz go do parveza

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1.Pobijasz valentina
2.Używasz uroku, nim powiadomi Andre
3.Idziesz do regisa mu o tym powiedzieć, powinien dać ci pierścień
4.Następnie idź do coragona i wręcz pierścień valentina.
5.Rozmawiasz z valentino i zaprowadzasz go do parveza

Działa, dzięki królu złoty!

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Jesli zabija sie nieumarlaka zwojem Zniszczenie Ozywienca dostaje sie tylko 50% expa. Czy jesli ma się rune i się jej używa to tez dostaje się 50%?
Szkoda ze na runie wymaga az 60pktow many. Nawet nie wiem czy kiedykolwiek bede mial tyle. Narazie się na to nie zanosi.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No dobra ale czy poswiecenie 25 pktow na ta rune to nie przesada? Na normalnym juz raz sie poddalem wiec nie wiem czy to dobry moment. Czy wyexpie na tych nieumarlakach? Orkom,trollom i np ognistym demonom, pelzaczom woj. to gówno odbieram;) Kasy nie ma wiec zwojami nie kombinuje. Zuzylem wszystkie ktore mialem. Potrzeba mi siły i obrazen!;) przydalaby się jakas bron lepsza. Gdybyscie cos znalezli (Dwureczne koniecznie) piszcie;p Mam kilka mikstur szybkosci wiec mozna gdzies wbiec i wybiec

niedawno znalazłem "Siekacz" broń dwuręczna 90 siły 110 obrażeń jest w jaskini w kotlinie na prawo w drodze z khorinis do tawerny Orlana (są tam polne bestie, 2 wargi i cieniostwór, na dole jest jaskinia i trochę  goblinów w niej miecz)

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Co ile zabitych potworow zwiększają się staty? Chodzi mi o grę w slash n crafcie 1.1 Odpowie mi ktoś w końcu na to pytanie czy nie do chuja pana !?

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Iva2

Iva2

Użytkownicy
posty72
  • Użytkownicy
Mógłby mi ktoś dokładnie napisac gdzie leży szpada abigail ? Bo według poradnika Warda jest ona pod 1 drzewem od wyjścia z jaskini pełzaczy z tym że ja tej szpady nigdzie nie widze a łażę już w tamtym rejonie dobrą godzinę.

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Mam dwa pytania:
1.Gdzie jest klasztor zmiennokształtnych?
2. Gdzie jest Miasto orków (ma byc w jakichś górach)?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy

1.Tam gdzie w gothic 1 był kamień ogniskujący, a konkretniej tam gdzie był gorn
2.Idź w kierunku dawnego obozowiska Quentina

Mógłby mi ktoś dokładnie napisac gdzie leży szpada abigail ? Bo według poradnika Warda jest ona pod 1 drzewem od wyjścia z jaskini pełzaczy z tym że ja tej szpady nigdzie nie widze a łażę już w tamtym rejonie dobrą godzinę

Gdzie polujesz z loganem na bagienne węże to trzymaj się prawej ściany idź w stronę kamiennych schodów i jak mówiłem trzymaj się prawej strony a pod jednym z tych dużych drzew leży leży "kłująca igła" czy jakoś tak (miecz abigail)

PS: Przy okazji potrzebuję pomocy, bennet wspominał, że ktoś w GD może nas nauczyć wyrobu stali, mogę wiedzieć kto tego uczy?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Idz do karczmy kardiffa i zapytaj Weza

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz sobie zespawnować ten list polecający kodem, ja miałem ten problem z gerbrantem.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam jeszcze jedno pytanie, co robi kostur Maga Wody ? Bo ognia pali a Maga Wody ? Zamraza ? xd

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej mam do was pytanie czy znaleźliście księgę o nazwie oddech smoka ?

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Hej mam do was pytanie czy znaleźliście księgę o nazwie oddech smoka ?
To jest chyba w jednym z regałów w skarbcu magów ognia.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zaś druga część jest tam gdzie smocza zguba, w grobowcu :)

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam kilka pytań.
Czy można zostać Opiekunem w późniejszych etapach gry, a nie na początku?
Czy ta decyzja wpływa jakoś na rozgrywke?
Czy returning jest trudniejszy od zwykłego NK? Po wyjściu z wieży zabił mnie młody wilk. Poziom trudności normalny.

Rich

Rich

Użytkownicy
posty22
Propsy1
  • Użytkownicy
Ja mam kilka pytań.
Czy można zostać Opiekunem w późniejszych etapach gry, a nie na początku?
Czy ta decyzja wpływa jakoś na rozgrywke?
Czy returning jest trudniejszy od zwykłego NK? Po wyjściu z wieży zabił mnie młody wilk. Poziom trudności normalny.
1. Jeżeli po rozmowie z dagothem odpowiedziałeś, że nie chcesz być opiekunem to niestety już nim nie zostaniesz.
2. Zostanie opiekunem pozwoli ci zdobyć zbroje, która daje bardzo dobry bonus, lub poznać nowy rodzaj magii.
3. Jest dużo trudniejszy niż zwykły NK, na pierwsze spotkanie z returningiem polecam poziom łatwy.

0 użytkowników
Do góry