Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1434745 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1434745

Odpowiedzi 4348

krzysiek666

krzysiek666

Użytkownicy
posty123
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Krzysiek nie grałeś na 1.3 co widać staty potworów podajesz z 1.2 wiec są nieaktualne pancerz WK jest w sumie identyczny jak ten z pełzacza ty w ogóle grałeś w returninga, pancerz dostajesz bez problemu bez żadnej gadki z hagenem.

Morghar graj się dowiesz proste nie interesuj się czym co jeszcze nie nastąpiło
Mam wersje 1.3, no chyba że ta wasza instalka Patch_1_3_1_PL jest walnięta i źle instaluje. Tyle że sprawdzałem i mam ten tekst o Paździochu i Globalu przy wybraniu najłatwiejszego poziomu trudności. A pancerz kręgu dostajemy po dołączeniu do niego, a żeby dołączyć do niego dołączyć to musimy wykonać zadanie "Gdzie są zaginieni ludzie?" i powiadomić Hagena o smokach. A żeby wejść do Hagena musimy być w którejś z głównych gildii.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie musimy... wystarczy, że dostarczymy wszystkie trzy ornamenty, zaginionych ludzi i dostawę broni. W Returnie było zawsze inaczej...

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
 Miecz zakonu i błogosławione ostrze magiczne mogą używać strażnicy miejscy czy tylko rycerze i paladyni?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miecz zakonu i błogosławione ostrze magiczne mogą używać strażnicy miejscy czy tylko rycerze i paladyni?
Zapewne tylko Paladyni, ale z tego co zauważyłem to założenie tego miecza podpala jak pułapka i da się to przeżyć tak więc...:cool:
jednakże mogło się coś pozmieniać

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Podpala, tylko z tą różnicą, że ściąga od razu 100 % punktów trafień :)

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

krzysiek666

krzysiek666

Użytkownicy
posty123
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie musimy... wystarczy, że dostarczymy wszystkie trzy ornamenty, zaginionych ludzi i dostawę broni. W Returnie było zawsze inaczej...
Rzeczywiście, mój błąd. Zmyliła mnie gadka Vatrasa i wpis w dzienniku, o tym, że musimy porozmawiać z Hagenem, żeby dołączyć do kręgu, tak naprawdę nie jest to wymagane.

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
takie pytanie czy na początku 3 rozdziału 140 siły to mało?, gram SŚ, dobijałem do 90 siłe LP, a pozniej bonusami, tyle ze z wszystkich mozliwych poradników znalazłem znaczne ilosci tablic i smoczych korzeni, zużyłem i wydaje mi sie strasznie mało... puki co uzywam miecza nocny łowca, ale i tak jak widze staty broni 2h to masakra :) prosze o odpowiedz

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
czy w takim układzie pozostaje mi jedynie inwestowanie PN, pomijam mikstury ze smoczych ko0rzeni, tablice, mikstury juz istniejące, te tworzone z orkowych serc i bonusy z jabłek, zółwich zup,tekli, miesa, no i oczywiscie biżuterii. Bardzo dziwne ze mam prawie tyle samo many co siły a nie zainwestowalem w nią ani jednego PN. No chyba ze sie cos zyebało ;)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pod koniec 2 rozdziału powinieneś mieć 300 siły.

Psalm 19

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
omg ciekaw jestem jakym mial to zrobic skoro tak jak na forach jest napisane dobijalem PN do 90 sily, a pozniej zacząlem bonusy. Przeczytalem mase poradnikow, i postów, i znalazlem wieksza czesc z tablic, zreszta z tych tablic z poradnikow i 90 bazowej i tak w zyciu nie dobilbym do 3 setek w tym etapie, a kody nie wchodzą w gre ;-)

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
omg ciekaw jestem jakym mial to zrobic skoro tak jak na forach jest napisane dobijalem PN do 90 sily, a pozniej zacząlem bonusy. Przeczytalem mase poradnikow, i postów, i znalazlem wieksza czesc z tablic, zreszta z tych tablic z poradnikow i 90 bazowej i tak w zyciu nie dobilbym do 3 setek w tym etapie, a kody nie wchodzą w gre ;-)
Zabijaj goblińskie berserkery i wszystkich ważnych orków(np. Hosh-Pak,kapitan statku orków) i inne bossy,z wielu lecą korzenie.Ale fakt,300 siły sobie nie wyobrażam nawet na poziomie normalnym,max z 250-260.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Poziom trudny. Końcówka 2 rozdziału. Bez pierścionka od zigosa. Łatwe 300 siły.

Psalm 19

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
@Maciuś to są staty z 1.2 czy 1.3? ja na 35 lev, mam 850 hp i 140 str, reszta podobnie. przeszukuje lasy i pola w poszukiwaniu jagód itp niczym Paszczak, a do tysiaka hp dobic nei moge a c odopiero str... zwykleg gota za 15 razy przeszedlem...

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Psalm 19

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Maciuś Podziel się swoją tajemnicą, jak dokonałeś takich stat pod koniec rozdziału II ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Grał jak trzeba a nie po łebkach proste

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Grał jak trzeba a nie po łebkach proste
Jeżeli granie jak trzeba oznacza wybicie wszystkich możliwych orków to ja pasuję,gra staje się zbyt monotonna.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Teraz grając na rzeźniku postaram się wykręcić nieco lepsze staty w 2 rozdziale. Wonsz ma jednak racje, wybijam niemal wszystko co można w danym rozdziale.

Psalm 19

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Teraz grając na rzeźniku postaram się wykręcić nieco lepsze staty w 2 rozdziale. Wonsz ma jednak racje, wybijam niemal wszystko co można w danym rozdziale.
Podziwiam Cię,ja osobiście zawsze wybijałem całe Khorinis i Jarek,ale po prostu nie chce mi się zabijać kilkuset orków w GD dających po 20-30 expa sztuka dla kilkunastu pkt siły,może kiedyś się zmotywuję  :).

0 użytkowników
Do góry